Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pomysłu na pseudo

PRACOWNICZA KSIĄŻECZKA ZDROWIA - okres ważności badań?

Polecane posty

pare lat temu jako uczennica LO zrobiłam badania, zeby móc pracowac w magazynie z żywnością... teraz, juz studentka, szukam pracy w restauracji i to też muszę ponoć mieć, tylko nie wiem czy jest ważana, co jaki czas trzeba odnawiać ???

Jak możesz takie głupie pytania zadawać - naprawdę studiujesz ?. Nawet kamień zmienia się ( pod wpływem pogody) a co dopiero człoweik !!! Wiadomo, że badania trzeba robić co jakiś czas i w każdej pracy bęa wymagali aktualnych. A tak w ogóle to okresla to lekarz na ile da Ci takie pozwolenie a poza tym w każdej pracy jest inaczej . Wiadomo - przy zywności częściej , w biurze okres jest dłuższy ...

Gość ech... ech..
te badania co sie robi w sanepidzie (na kile?? nie pamietam) sa zdaje sie na cale zycie a cala reszte trzeba powtorzyc i to chyba min co pol roku

Gość mam pyt. .... ... . ..
jesli w 2005 wyrobiłam sobie książeczkę, po roku straciła ważnosc- moja kolezanka poszła sobie pzredluzyc i przedłuzyli jej bezterminowo bez robienia zadnych badań znowu, czy jakbym teraz poszła to nadal nie będę musiała powtarzac tych badan ? najgorsze jest to ze nie moge znaleźć wyników badan ... :( sama ksiazeczka by wystarczyla - bo w koncu mam w niej wpisane ze zadnych przeciwskazan nie było...