Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Renia ren

Dotad nie lubilam Beger, ale teraz jestem pelna podziwu!

Polecane posty

Gość Renia ren

Ta kobieta pokazala w koncu po co weszla do tego parlamentu. Odwoluje wszystko co o niej wczesniej zlego myslalam. To jednak osoba z zasadami. Mogla wiaziac lapowe, a nie wziela. Wolala prawde

Gość no to jesteś
naiwna, żeny nie powiedzieć gorzej

Przekalkulowała co jej się bardziej opłaci, to jednak cwana sztuka jest ... Myślisz, że tak bezrozgłosowo by jej sie opłacało tę prawdą się zasłaniać ? Och, naiwna ... :-)

Gość kajja
Renia sama tego nie wymyśliła,ale dobrze się stało,że w końcu dziennikarze wzięli sprawy w swoje ręce.Niektórym trzeba wszystko pokazać jak kawę na ławę-łopatologicznie.A teraz decyzja należy do nas-uwierzycie PIS-owi,że to prowokacja???To by znaczyło ,że wogóle nie umiemy korzystać z mózgów.I o to rządzącym chodzi-podstawą manipulacji jest głupi elektorat.

Gość łączenie tematów
Renatka płacze na tvn24 - emocje jej puściły 15:27 kórdee obaliła rząd, pokazała wszystkim jak się rządzi, BRAWO!!! Nie płacz Renatka!!! 15:35 maaaaaaaaaaaaaaammmma ale o co chodzi???? Lepper ma jej to za złe i jest na nia wściekły???? czy to po prostu emocje!!!Boże jak mi jej szkoda

Gość łączenie tematów
WE KOBIETY JESTESCIE JAK BOMBY 15:20 x x x I sprawdzilo sie stare polskie przyslowie gdzie diabel nie moze(LEPPER) tam babe posle (BEGER). To byla zemsta Leppera za dymisje a Beger jak zolnierz wykonala polecenie swojego dowodcy. No to PIS sie przejechalo na Lepperze a wykonczyla ich glupia baba ze wsi. 15:26 Okazało się że nie taka głupia

Gość tez mi nowosc
Beger dała czadu i dobrze zrobiła... tylko oby jej teraz nie próbowali zniszczyc bo może stać się kozłem ofiarnym

fakt wg mnie to takie wyrachowanie(choc kto wie...ale po tych jej falszerstwach to watpie w jej uczciwosc.)...ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo

Gość teraz renia
rozpacza nad "Polskom" a wy tak łatwo dajecie się manipulować, oj ludzie pomyślcie trochę