Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karol z olsztyna

dziewczyny poradzcie, chodzi o romantycznosc

Polecane posty

Gość karol z olsztyna

zapraszam swoja dziewczyne na kolacje, do kina, do rtestauracji, kupuje kwiaty a ona twierdzi ze nie jestem romantyczny. co powinien robic romantyczny facet ? dajcie z dwa pomysly, prosze.

Gość superszybka
rzucić dziewczynę. "romantyczny" co to właściwie ma znaczyć? głupota.

Gość LEMON TV
masz złą dziewzyne... ja sie bardzo ciesze jak moj mnie zabiera na kolajce a ona pewnie jest jedynaczką z domu rozpieszczona w dodatku... albo to dziecko 15 letnie ktore na lekcji j. polskiego dowiedziala sie o takim słowei..

Gość miszmax
powiedz jej, że zamienicie sie rolami i niech ona teraz będzie romantyczna.. zobaczymy co wymyśli musisz wiedziec, że baby są głupie i sa pasożytami.. co zrobisz i tak Ci powie, że źle, ale sama nie umie zrobić nic

Gość malutka 21
wiesz jeszcze zależy jak się na tej kolacji zachowujesz może gadasz cały czas o samochodach itd.

Gość superszybka
a co ona "romantycznego" robi? deklamuje wiersze? śpiewa i gra na mandolinie? biega po łące? ja tego nie rozumiem. może ją zapytaj, czego właściwie oczekuje.

powinieneś popełnić samobójstwo. Tak robili w epoce romantyzmu :P a tak poważnie to może pogadaj z nią o czymś takim duchowym, powiedz coś wymyślnego, żeby poczula się niesamowicie dowartościowana, przyjdź ze stokrotką w deszczowy wieczór, kiedy jej smutno, zaszalej, człowieku! wyobraźni :)

Dla mnie jeden taki np. krzak rózy wyszarpał matce ziemi i przyniósł na wycieraczke- drzewko Ci pod drzwiami urosło , powiedział.I inne takie wyprawiał.Szalone i romantyczne. A jak sie okazało- kawał sq..syna jest.

Gość karol z olsztyna
ja Cie znam chyba?

Gość superszybka
ja bym nie chciała, żeby mój facet latał po deszczu i przynosił mi ciete kwiaty. wolałabym kogoś odpowiedzialnego , rozważnego, myślącego. nie chcę, żeby mnie zabierał di restauracji, możemu czasem gdzieś się wybrać, ale niech każdy płaci za siebie, niech każdy coś zaproponuje. wolę palny niż nieprzemyślane niespodzianki. nie lubie "romantyzmu". nie mam faceta. ale w sumie nie żałuję.

Gość superszybka
mnóstwo literówek. palny=plany, resztę sobie przełożycie.

człowieku, nie zabiraj jej do restauracji! weź ją na spacer w świetle księżyca ;) przynieś jej rękawiczki, żeby wtedy nie zmarzła... tyle rzeczy możesz zrobić... zdobądź się na coś szalonego i nieoczekiwanego, ryzykownego- dla niej. Tylko tak, żeby jej nie ośmieszyć

Gość dlaczego facetom
wydaje sie, ze jak zabiora dziewczyne na kolacje i przyniosa ta oklepana czerwona roze, to sa cholernie romantyczni. panowie troche pomyslunku

Gość superszybka
też myślę, że to żałosne. a czy on musi zachowywać się dziwnie, nie tak jak czuje, żeby zadowolić dziewwczynę. jeżeli jej nie podoba się to co robi, jaki jest, to może nie powinni być razem.

Gość superszybka
a ja ci wcale nie odpowiadam, po prostu słowo mi pasowało

Romantyczny?? Poczytaj o bohaterach romantycznych i poczytaj także jej. Moze ona szuka indywidualisty, buntownika, geniusza natchnionego, skłóconego ze światem, porywczego, emocjonalnego... hehehe

Gość kajusiaaa
moj powiedzial, ze zabiera mnie na przedstawienie.Pytalam go ciagle co to za przedstawienie, gdzie itd, ale on nic nie chcial mi zdradzic.Potem przyjechal po mnie samochodem, ja odstrzelona, makijaż, fryzura, a on zabral mnie na wzgorze gdzie ogladalismy zacmienie ksiezyca.To bylo bardzooo romantyczne.