Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *aniołek*

czy ludzie po studiach słuchają disco polo???????????

Polecane posty

Gość *aniołek*

powszechnie uważa sie ze tylko wieśniacy i głupcy słuchają tej muzyki, ale na imprezach nie tylko a akademikach czesto słyszę disco polo, i tak sie zastanawiam czy ludzie po studiach też tego słuchają? czy udaja przed wszystkimi i sobą ze nie słuchają...dlaczego np.na weselach kapele zabawiaja ludzi ta muzyka i wszyscy sie bawią i sa zadowoleni????????????????????

Gość kkkkkkkkk
pewnie że udają

Gość ja jezdem po studjach i nie
słóham disko poło

Gość ja nie cierpie disco polo
dlatego wesela to dla mnie udręka :O

Gość ja nie jestemm
właśnie ostatnio byłam na weselu i wg mnie orkiestra zwaliła zabawę grając totalny syf-nie potrafię się przy tym bawić.Dodam, że jestem po studiach ale nie wiem czy to ma jakiś związek

Gość w ten sposób...
Nie sądzę żeby studia miały aż taki wpływ na muzykę której słuchamy...

Gość *aniołek*
ja pod wplywem muzyki zespolu Boys oddalam sie pierwszy raz analnie mojemu koledze z klatki obok. :classic_cool: tylko dlatego ze on mial mgr, a ja wlasnie sie bronilam . nie przed analem oczywiscie :-0

nie slucham disco polo, ale jak jestem na weselu to fajnie sie przy tym tańczy. To muzyka przy której bawić się mogą wszystkie pokolenia - a na weselu chodzi wlasnie o zabawe a nie przytulance przy balladach albo \"pogowanie\":O

Studenci jesli sluchaja disco polo to raczej dla jaj. A na weselach jest ta muzyka, zeby niewyksztalcona wiekszosc dobrze sie bawila, hehe :P

Disco polo nie moge zdzierzyc nawet na weselach. I dlatego nie zamierzam miec tradycyjnego wesela. to znaczy m.in. dlatego.

Gość *aniołek*
*aniołek* ja pod wplywem muzyki zespolu Boys oddalam sie pierwszy raz analnie mojemu koledze z klatki obok. tylko dlatego ze on mial mgr, a ja wlasnie sie bronilam . nie przed analem oczywiscie TA WYPOWIEDZ WYŻEJ TO PODSZTW!!! SPIERD>>>DUPKU!!!

Gość *aniołek*
ja nie słucham na co dzień takiej muzyki, ale zdarzyło mi sie słuchać przyznaje sie, ale powiem ze nie wyobrażam sobie wesela przy metalu czy hard rocku, albo techno, transie....

Gość znam jednego mgr inż
który bnamiętnie słucha. a wesele to wesele, tam sie nie słucha tylko bawi

Gość studentka pedagogiki
Nie wiem co ma wykształcenie do tego kto jaką muzykę preferuje. Czy ktoś kto ma mgr jest lepszy od tego kto ma tylko wykształcenie zawodowe???? Taka właśnie jest mentalność społeczeństwa dzielenie na tych bardziej i mniej wartościowych ludzi. Znam naprawdę wielu ludzi , którzy nie mają mgr a mają bardziej poukładane w głowie niż ci co ukończyli Uniwerek. Tak więc nie generalizujmy poprostu każdy z nas preferuje muzykę , którą lubi i słowo,,tolerancja'' wszystko powinno ci wyjaśnić. Każdy z nas to indywidualna jednostka , osoba która idzie własną drogą kroczy własnym torem i to jakiej muzyki słucha powinno być jej i tylko jej indywidualną sprawą. Ja nie stosuję się do szablonów, nie staram się dopasować do tego co jest trendy albo na topie mam swój styl i tego się trzymam, jeśli komuś to nie odpowiada to jest jego problem , jego indywidualna sprawa;).