Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olivia bolivia

Co robić gdy wypadają włosy?? Czy ktoś pomoże?

Polecane posty

Gość olivia bolivia

kochani. prosze Was o wszelkie (najlepiej mozliwe do zastosowania i logiczne) rady na temat co robić gdy wlosy nadmiernie wypadaja, jakie sposoby stosować, jakie kosmetyki lub preparaty? Moze to taka pora roku ale mimo tego z pewnościa można jakoś sobie pomóc zeby do wiosny nie wyłysieć !! 😭 dziekuje z góry za pomoc

Gość zrob sobie badania krwi itp
idz do lekarza ktory moze znajdzie tego przyczyne, a jak znajdzie przyczyne to moze i znajdzie jakis na to srodek.

Gość jowitka23
preparaty z czarnej rzepy moga pomóc, no i badania rzeczywiscie bo moze masz np. za malo zelaza i wystarczy zmianic diete

poczytać o waxie do włosów. preparat do kupienia w aptece. mozesz też spóbować z naftą do włosów. poczytaj na forum o waxie to zobaczysz jakie ma dobre właściwości. może powinnaś zastosować też jakies tabletki ze skrzypu polnego polecam tylko wszystkie preparaty trzeba stosować regularnie

Zeby pomóc trzeba znaleźć przyczynę, więc najpierw do lekarza. Nawet najlepsze kosmetyki i preparatu doustne nie pomogą, jesli przyczyna tkwi w Tobie samej i nie jest nia tylko brak witamin

Gość ja mam malo Z
ja mam mało żelaza czy to moze od tego??????

Gość mi pomogly
Merz Spezial Dragets ( nie wiem jak to sie pisze) - Tabletki z apteki

Gość mi pomogly
Merz Spezial Dragets ( nie wiem jak to sie pisze) - Tabletki z apteki lub skrzyp polny ;)

Kochane mam ten sam problem z tym że znam przyczynę wypadania włosów - jestem w ciąży ... więc co ja mam stosowac skoro wszelkie witaminki odpadają ?

Gość oliwia boliwia
Dzieki wszystkim za rady. A z kosmetyków popularnych z drogerii, cos pomaga?? Gliss kur nie pomaga mi, to juz wiem I jednak zrobie te badania... :-(

Kiara, spróbuj zastosować Wax, jednym pomaga, drudzy nie widzą różnicy. Gratulacje z powodu ciąży👄

I kosmetyki Radical ze skrzypem plnym tez sa dobre, ja mam tylko mgiełke i mi odpowiada bardzo

Gość oliwia boliwia
Czy moze ktos powiedziec cos wiecej na temat Waxu? albo podac stronke na ktorej znajde informacje na ten temat

polecam obszerny watek na wizazu o wypadaniu wlosow, o pielegnacji wlosow, o waxie tez jest mnostwo.

Gość ooooooooooooo
polecam ampułki Radical do wcierania w skórę głowy, szampon Vichy(czerwony)