Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niderlandcyk

crack - jak uruchomic ten rpogam

Polecane posty

Gość niderlandcyk

witam ściągnęłem program crack, głownie dlatego zeby odczytywac gry na komputerze sciagnełem go ze strony: http://www.idg.pl/ftp/pobierz/linux/26.html zapisalem go, ale nie wiem jak mam go uruchmoic, jak go uaktywnic... licze na pomoc ktoregos z forumowiczów :) z góry dziekuje ;)

Po pierwsze to jest program dla systemu linux. Mam nadzieję, że o to Tobie chodzi. W Windowskie on ci nie pomoże. Nie mam linuxa a nie ściągałem tego programu, więc nie pomogę. Może jakieś forum linuksowe ?

Gość niderlandcyk
kurcze to w takim razie nie potrzebny mi ten program bo nie mam linuxa ale windowsa... to jaki najlepiej sciagnac program aby doczytywał wszystkie gry na PC?

Gość niderlandcyk
to co zrobic, a by działay wszystkie gry? nie ma takiego sposobu? dlaczego jedne gry wchodza a inne nie działaja poprawnie badz w trakcie nstalacji wychodzia jakies bledy podczas gdy na innym komputerze tych samych parametrów dziaaja poprawnie...

Gość Zmień sobie niderlandcyk
na NEANDERTALCZYK !!! :)

Gość ranyyyyyyy
Masz gre dajmy na to GTA San Andreas. Szukasz w googlach cracku do tej gry --> GTA SA crack (wpisujesz w googlach) i jak znajdujesz (czaby troche po anglijsku szprechac) to instalujesz do folderu z gra. Windows pyta czy zamienic pliki, kilkasz tak i grasz... Analogicznie w innych grach. ALE, najczesciej cracki sa na plytach z gra, wiec sprawdz czy na plycie nie ma np. folderu ''deviance'', ''crack'' etc etc etc Powodzenia ;)

Gość naciaa02
mam pytanko czy ktos wiec jak mam wypakwoac crack do simow 2 sciagnelam go z bershare i nie umiem wypakowac piszcie na gg 12406350