Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość precz z Nescafe

kawa w Nescafe - czytajcie

Polecane posty

Gość precz z Nescafe

Poszlam z moim kochanym mezczyzna na kawe, na nasze nieszczescie do Nescafe w galerii mokotow w Warszawie. On wzial moche a ja chcialam irlandzki krem - pani powiedziala ze owszem, moze byc, ale bez bitej smietany, bo sie im skonczyla. Zaskoczona powiedzialam, ze ok, w takim raie poprosze latte. Pierwszy raz poszlismy do nescafe wiec zdebielismy, jak podano nam 2 papierowe kubeczki na plastikowej tacy, identycznej jak w McDonaldzie. Ehh, no coz, wzielismy i usiedlismy przy smiesznych plastikowych stolikach. Probuje, w ogole prawie nie poslodzona ( swoja droga, nie wiem dlaczego pani sama z siebie poslodzila, a gdybym pila gorzka? I dlaczego przyjela, ze kazdy klient pije kawe z identyczna iloscia cukru? Cukier powinno sie podawac w malych porcyjkach, a nie chamsko wsypywac do kawy :// ) Ide wiec po ten nieszczesny cukier, prosze o niego i slysze, ze niestety cukru nie ma. Zdębialam. Niedzielne popoludnie, czas, kiedy baaaaaaaardzo duzo ludzi chodzi do centrow handlowych, a w KAWIARNI(ponoc) nie ma ani bitej smietany, ani cukru. Nic wiecej nie bede dodawac, po prostu od teraz nie patrze nawet w strone marki Nescafe.

Gość A czego się spodziewałać
Tylko na reklamach wielkie firmy dbają o klienta NAIWNA !

Gość hehehehehej
smieszne, my ci mamy uwierzyc ze nie jestes konkurencja? zalosne:O uczciwe walcz o klienta anie czarny PR uprawiasz

Gość precz z Nescafe
kazdy sadzi wedlug tego, jak sam postepuje. komentarz zbedny.

Gość ggfgfggg
a Nescafe w poznańskim Browarze jest super. Jestem tam co dwa tygodnie - panie bardzo miłe, kawa bardzo dobra a lody pycha. Wszystko w szkle a nie w kartonikach :)

Gość wojtas 1987manki
Często bywam w nescafe Stary Browar, obsługa jest świetna, dziewczyny bardzo miłe!!!!! Kiedyś chodziłem do Nescafe na Półwiejskiej w Poznaniu, ale niestety nie ma już tej kawiarni:/ Pozdrawiam wszystkie dziewczyny nescafe w Starym Browarze!!!!!