Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda mamuska

rekordzistki w tyciu!!!!od kiedy zaczelyscie tyc i jak sie sprawy teraz maja

Polecane posty

Gość mloda mamuska

czytalam na innych topikach ze u niektorych dziewczyn brzuszek bylo widac dopiero 6 a nawet w 7 miesiacy, no ale przeciez nie wszystkie maja taka komfortowa sytuacje, ja jestem w 11 t.c przytylam juz 2 kilo a moj brzuszek sie juz lekko zaokraglil, jak to jest u was??? jezeli jestescie juz po porodzie to napiszcie wage przed zajsciem , przed porodem i po porodzie no i kiedy juz brzuszek byl widoczny , pozdrawiam

Gość Iza..
Przed zajsciem w ciąze bylam drobną i szczupłą dziewczyną. Podczas, gdy moje kolezanki ciągle się odchudzały, ja wcinalam slodycze i nawet chcialam swego czasu przytyc, nawet z 5 kg. Do 4 m-ca prawie nic nie przytylam,brzuszek byl ledwo widoczny.A teraz mam jeszcze praie 2 m-ce do produ i nie poznaje swojego ciala.Duzy tylek, spory brzuch i okrągła buzia, az za okrągła.Generalnie nie podobam się sobie:( Zeby dziecko bylo zdrowe to wszystko zniose.acha i przytylam juz prawei 14 kg.Wazylam 53 kg.

Gość do Iza..
a ile masz wzrostu? Nie martw sie, skoronie masz tendencji do tycia, to z pewnoscia szybko zrzucisz te kg.

Gość Iza..
168 cm.No dziekuje za pocieszenie:)Rodzice są szczupli,ale siostra nie.Jednak jestesmy innej budowy,ja tzw.drobnokoscista,a Ona tzw.porządnie wyglądająca babeczka. W kazdym razie ja bede z calych sil starala sie wrocic do swojej dawnej wagi.a Ty wydaje mi się przytylas normalnie i nie martw się.To sie tez roznie rozklada.Np.stopniowo a nie tak nagle jak u mnie. slyszalam ze szczuple dziewczyny czesto tyja o wiele wiecej niz te troszke grubsze. Pozdrawiam:)

Gość Iza..
Fajnie masz Paulka z tym biustem.Ja mimo, ze sporo przytylam, to biust mi sie naprawde niewiele powiekszyl:(a zawsze marzylam o duzych piersiach...moze jeszcze cos tam mi urosnie:)

Gość mloda mamuska
ja wazylam 55 kg teraz 57 kiedys zawsze bylam szczupla ale odkad przytylam do 55 kg , mam problem bo tluszczyk odklada mi sie na brzuchu i to nierownomiernie , pod piersiami jestem plaska a mam jedynie taki brzuch odtsajacy od pepka w dol i boje sie teraz ze przez ta budowe bede miala problemy po porodzie ze zrobieniem porzadku z tym moim brzuchem , dodam ze jak tyje to od razu tyja mi uda:( a mam straszne chude lydki i to okropnie wyglada, pozyjemy zobaczymy jestem mloda wiec mam nadzieje ze moj organizm szybko powroci do dawnej sylwetki , mam zamiar karmic piersia wiec moze to mi pomoze

Hej. Ja gdzies do 18 tygodnia przytyłam ok 2 kilo. ale długo męczyły mnie wymioty i nie miałam ochoty na jedzonko. Za to teraz jak lepiej sie czuje to w ostatnich 5 tygodniach przytyłam od razu 4 kilo:) Generalnie należe do szczupłych osob wiec poki co wygladam fajnie , jeszcze;) Chociaz jak dalej utrzymam to tempo to do konca mam szanse jeszcze na ponad 10 kilo - chyba muszę przystopować. Pozdrawiam

Gość słonik
heh, ja nie jeste w ciąży a przytyłam 12 kilo, jakoś mi się zdarzyło:( No ale nie rozpaczam, obiecuję że się za siebie wezmę, tylko jakoś mi nie wychodzi:((( W każdym razie jakiś czas temu zmieniłam podejście, jeszcze jakiś czas każdy kilogram by mnie załamał, a teraz 12 i żyję:) A to już jakiś sukces>Pozadrawiam wszystkie apetycznie zaookrąglone:)

u mnie do 6 miesiaca nic nie bylo widac :( wygladalam normalnie, lazilam w swoich jeansach sprzed ciazy , kolezanka powiedziala do mnie ze troche przytylam.... a do 5/6 miesiaca przytylam 5 kg , skonczylam na ....20 :( dopiero od 7 rosl w oczach :) skoczylo sie na 105 cm :) piersi urosly tez pod koniec pokarmieniu zmalaly o dobry rozmiar buuuu

moj brzuszek dopiero w szostym miesiacu zaczal byc widoczny,jednak ja juz od poczatku ciazy bylam coraz grubsza na nogach,ramionach,twarzy,na tylku...do porodu przytylam 27 kg!!! na szczescie 15 spadlo juz po miesiacu,a reszta w ciagu nastepnych trzech.

Gość 60kg
ja przytylam w sumie 3 kg, ale to dlatego ze z natury jestem pulchna wiec dlatego los mnie oszczedza :) ale sluchajcie mojej szwagierki dobra kolezanka prytyla w ciazy 60kg!!!!!!!!!!! to nieprawdopodobne ale prawdziwe jej waga wyjsciowa to 51 kg a koncowa (urodzila we wrzesniu) to 110kg myslalam ze ma cukrzyce, ale nie, jest ponoc zdrowa jak przyslowiowy rydz mowiac szczerze ze nigdy nie pomyslalabym ze mozna az tyle przytyc moja szwagierka, ktora jest rozwazna dziewczyna i oprocz tego bardzo fachowa pielegniarka, twierdzi iz zdarzaja sie takie przypadki

Ja do tej pory (18 tydzień) przytyłam niecałe 4 kg i brzuszek już też się pojawił :)

Gość mloda mamuska
a chcialam sie jeszcze zapytac czy to w jaki sposob sie rodzi ma wplyw na szybsza lub wolniejsza utrate wagi???? prawdopodobnie bede rodzila przez cc i zastanawia mnie jak to jest

Gość mloda mamuska
upup

Gość hmhmhm
to chyba nie ma znaczenia, wieksze ma to czy karmi sie piersia, ja karmilam miesiac z groszem(zapalenie no i nie chcialam miec worow zamiast piersi :-P) i zrzucilam 14 kg, po tym czasie waga ani drgnie :(

Gość mama mia
tylko przez miesiac zrzucilas az 14 kilo??mi chodzilo bardziej o to ze kobieta nie rodzi naturalnie nie prze i wogole i myslalam ze moze przez to organizm nie jest nastawiany na chudniecie juz sama nie wiem :P