Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vienio i pele

ile kosztuje wizyta u psychoteraupeuty?

Polecane posty

Gość vienio i pele
czy naprawde nikt nie byl?? :(

u prywatnego nawet 100zl.moze mam pecha ale wszyscy psycholodzy/psychaitrzy itp ktorych spotkalam to totalni debile, jeden koles traktowal mnie jak polinteligenta ze co to ja wiem, to mu wylozylam freuda i juz nie chcial ze mna rozmawiac.generalnie-polaku lecz sie sam.

psychoterapeuci maja generalnie taki problem ze wiedza lepiej co czujesz niz Ty.tylko ze to sie mija z celem psychoterapii...

Gość macie pecha
bo widac nie trafiliscie na specjalistow, ale moze to dlatego, ze wizyta u specjalisty, ktory potrafi pomoc kosztuje od 150 - 200 zł

Gość 50-60 zl skad jestes

Gość ja chętnie
ok. 100 , -

Gość macie pecha
... a tak poza tym, nie ocaniajcie terapeuty po pierwszej, czy drugiej wizycie, NIE OCENIAJCIE, bo przeciez sami nie chcecie byc oceniani. Trzeba tez pamietac ze ludzie pelni sa stereotypow dotyczacych psychoterapeutow, psychologow, psychiatrow, co ma wilekie znaczenie podczas pierwszych kontaktow z terapeutami. No i niestety, a raczej STETY tak jest, ze ci ludzie wiedza wiele o innych, nawet ich nie znjaca, na tym polega ten zawod! I dzieki temu moga pomagac!!!!

absithe, co wlasciwie masz na mysli mowiac \"psychoterapeuci maja generalnie taki problem ze wiedza lepiej co czujesz niz Ty.tylko ze to sie mija z celem psychoterapii...\" ??? w poprzednim wpisie rzucasz nazwisko freuda. czy powyzszy cytat ma sie odnosic do interpretacji w psychoanalizie? jesli nie to o ktorej psychoterapii mowa bo ostatnio slyszalem ze jest ponad 400 roznych psychoterapii. pzdr

Gość to nie tak
absinthe - mam pytanie, jestes moze z Poznania ?

na moim terenie koszt jednej wizyty wynosi 70 zł, ale po uzgodnieniach mozna płacić 60 zł, chodzi oczywiście o psychoterapie psychodynamiczną, czylli minimalnie raz w tygodniu przez dłuugi okres czasu np. 2 lata.. Terapeutaka jest równocześnie lekarzem psychiatrą, w sumie jest w porządku

Gość vienio i pele
bo mi sie wydaje ze 90 zl raz na tydzien to za drogo :/

w osrodku zdrowia porada psychologiczna lub psychiatryczna kosztuje 30zł (wiem, bo potrzebowałam do uzyskania pozwolenia na broń, którą mają nam w pracy przydzielać) :-))

Gość za 30 ciebie oblece

Gość vienio i pele
Jeszcze zalezy w jakim miescie, moja bierze za drogo :(

nie jestem z poznania.z freudem sytuacja byla taka ze koles traktowal mnie jak smiecia przy okazji wmawiajac mi totalne bzdury. jak sie doczepil ze ja za glupia jestem zeby z nim dyskutowac on wie lepiej co mi jest(jak sie okazalo bylo to cos zupelnie sprzecznego z jego \"diagnoza\")i nawet pewnie o freudzie nie slyszalam to mu powiedzialam co slyszalam(swego czasu sama interesowalam sie psychoterapia).i wymiekl.skurczyl sie biedak na foteliku.oczywiscie wiem ze to marginalny przypadek kogos kto ne powinien sie takimi rzeczami zajmowac ale tak czy siak przezycia z takimi ludzmi mam nienajlepsze dlatego ze najczesciej tor ich koncepcji zupelnie roznil sie z torem rzeczywistych problemow.

Gość a we wrocławiu
?zna kotos ceny? i adres dobrego psychologa albo psychoterapeuty

Gość a w Łodzi ktos zna dobrego