Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaa21

Czy jak przytytyje urośnie mi biust.??

Polecane posty

Gość Onaa21

Zawsze bylam szczupła, i trudno jest mi przytyc.Ale w sumie jak się zmusze do jedzenia to powinnam przytyc. Jakie produkty najbardziej tuczą?

Gość jeśli z natury masz mały biust
to nawet jak przytyjesz nie powiększy Ci się biust to niestety genetyka

Gość jestem przekonana
Piersi to tez trochę tłuszczyku, więc może ci się powiększyć. Jak przytyłam, to biust urósł mi o numer. Polecam jedzenie bułek w dużej ilości. Tucza jak cholera

Gość ale jeśli genetycznie masz mał
y biust to nie licz na balony

Gość co najwyżej obrosną tłuszczem

Gość ritka34
jeżeli przez geny masz mały biust to po przytyciu urośnie ci ale tylko trochę

Gość głupiebaby
co wy ściemniacie ? jaka genetyka ? moja babcia i jej siostry miały miseczke D a córki mają A to nie zależy od genów tylko jak tłuszczyk się układa . niektórym idzie w pupe innym tylko w piersi

Gość to ty głupoty gadasz
geny ujawniaja się co drugie pokolenie

Gość natalka83
moja babcia też miała wielkie piersi mama małe a ja też mam małe

zasadniczo wyrozniamy trzy szkoly: 1. najpierw rosnie biust 2. najpierw poszerzaja sie uda i posladki 3. najczesciej spotykana - powiekszaja sie biust, uda, posladki i jeszcze brzuch :)))

Gość gertgy54tge
Prawda jest taka że jest wielką tajemnicą od czego zależy wielkość biustu więc nie mądrzyć mi się tutaj bo czynników może być wiele!! A ty możesz spróbować przytyć, tak jak ktoś wcześniej powiedział jednym odkłada się tłuszcz w piersi, innym w brzuch itd. Mi utycie nic nie pomogło, nic się nie powiększyły, za to pupa tak :P

Gość foxx
jeżeli chodzi o geny- to nie znaczy, że po rodzicach! owszem tłuszczyk ma wpływ ale troszkę. Znam bardzo szczupła dziewczunę co ma duży biust a niektóre koleżanki ,, pulchne'' mają małe piersi.

Ja kiedys mialam ladny biust nie za duzy ale o wiele wiekszy niz teraz, byl okres ze bardzo mocno schudlam 10 kg a i tak nie mialam z czego bo wazylam 52 kg po schudnieciu 42 i moje piersi bardzo zmalały. zastanawiam sie czy moje piersi znowu wroca do poprzedniego rozmiaru jak przytyje?

Gość Anonim :D
To naprawdę zależy od genów, tak jak kolor twoich włosów czy oczów.....to wszystko zależy od genów......na przykład mój tata ma zielone oczy i czarne włosy a moja mama ma niebieskie oczy i brązowe włosy........moja siostra i ja mamy po tacie zielone oczy, a po mamie brązowe włosy, a mój brat ma po mamie niebieskie oczy, a po tacie czarne włosy......to tak samo jest z biustem moja mama ma rozmiar B, a moja siostra ma C po babci.......zobaczymy po kim ja odziedziczę rozmiar biustu......a tak po za tym jeśli przytyjesz może Ci trochę się powiększyć biust, ale nie zawsze tak jest....na przykład moja nauczycielka od matmy jest gruba ale biustu to w ogóle nie ma więc nie zawsze tak to działa, że tyjesz i powiększa Ci się biust czasami ten tłuszczyk odkłada się w innych partiach ciała..... :(.......nie warto tyć dla większego biustu, ja bynajmniej tak uważam.....;)

Gość sepsep25
lepiej nie tyć. duże prawdopodobieństwo, że np cały tłuszcz pójdzie w uda i tyłek i dosłownie nic na górę i będziesz wygladac na jeszcze bardziej płaską przy masywnym dole i szczupłej górze. jeżeli przytyjesz równomiernie, to co z tego, ze cycki trochę urosa jak cała bedziesz grubsza i proporcje te same. babki, którym sadło idzie w biust, to wąska grupa i zwykle sa już przed spasieniem dobrze obdarzone, u płaskich lasek, to się nie zdarza. do kogos tam cyc, to nie tylko tłuszcz, ale tez tkanka gruczołowa i od jej ilości też sporo zalezy.

Gość ....../.
powiększy sie ,ale i tak nie będzie tego widać bo i brzuch się powiększy , odpuść!

Gość gość
no to zależy od osoby, raczej wydawałoby się, że jak ktoś jest grubszy to powinien mieć większe cycki, ale to nieprawda! znam dziewczyny które są grube, a piersi nie mają prawie wcale, jedynie są szersze w ramionach xd

też mam z tym problem mam 13 lat 160 cm wzrostu i waże 38 kilogramów a biust mam mały :(

Gość gość
na pewno troche ci utyje. jesli masz predyspozycje do duzego biustu to urosnie sporo. najwazniejsze jest regularne spozywanie posilkow

Gość gość
Nie jedz tego co Ci tutaj napiszą. Odchudzanie czy pogrubianie to nie fajna akcja , czy zabawa ciałem. Zaparcia mogą wtedy z wielką łatwością wystąpić. Wtedy mieć lepiej przy sobie dicopeg. A z dietą idz do dietetyka czy coś.

Gość KrwawyLis
Ja tak mam że ważyłam 50 kg . A teraz przykryłam 2,5 kg więc ważą 52,5 kg. I urósł mi trochę biust a szczupła jestem cały czas . Ale biodra mam szerokie genetycznie . Ja przytulam bo jem normalnie i tak jakoś. Nie wierzę w to że jak będziesz się upychac to Ci piersi urosną nie wiadomo jakie . To zależy od wielu czynników gdzie Ci przybędzie. Łącznie geny genetycznie jestem szczupła i duże biodra więc .