Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaarararar

dlaczego moi starzy tego nie rozumieją?

Polecane posty

Gość aaaaarararar

nie rozumieją, ze jak będę sie chciała ruchac to równie dobrze moge sie ze szkoły serwać.. ze moge u siebie w domu (wtedy kiedy są w pracy) ze wcale nie musze jechać specjalnie na impreze do kolezanki zeby sie kochać.. i dlaczego mi nic nie wolno, bo oni sie panicznie boją ze zostaną dziadkami?????? nic... kompletnie nic mi nie wolno, jestem trzymana pod kloszem :o dlaczego do nich nie dociera ze jadę się poprostu bawić, a nie uprawiać sex??? dlaczego oni mnie mają za takie coś, ze da dupy pierwszemu lepszemu??? przeciez nie mam zadnego stałego chłopca.. przegrałam życie :(

Gość do araaraara
Musisz im to powiedzieć. Powiedz im, że nie jesteś zdzirą jak inne. Użyj mocnych słów jeśli już z nimi rozmawiałaś i nic to nie pomogło. Jeśli nie rozmawiałaś do spokojnie przeprowadź z nimi rzeczową dyskusję i ustal dlaczego nie pozwalają Ci wyjść.

Gość aaaaarararar
jak inne??? żadna moja kolezanka z klasy nie jest zdzirą.. nie robiłaby tego na klasowej imprezie!!!! to jest zupełnie co innego :o jakbym powiedziała.. ze jade z kolegami.. to co innego, ale klasowa impreza????? :o esz.. no gadałam z nimi, jedynym powodem jest to ze sie boją ze zostaną dziadkami :o

Gość pf
a powiedziałaś im tak samo jak napisałas w pierwszym poście? że jak byś chciała to robić to są na to inne łatwe drogi.. bo taka jest prawda.. a co gorsza zakazany owoc lepiej smakuje (bynajmniej u mnie :P)