Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8bcH

Czy te slowa zaliczaja sie do wulgaryzmow?

Polecane posty

Gość 8bcH

Jesli ich uzywasz to mozna powiedziec ze klniesz? Nie chodzi mi o k. a ni h. bo to wiadomo ale np hmm: -cholera i pochodne -kurwiszon -pierdolec -jw. ale bez c Czy wy je zaliczacie do wulgaryzmow?

Gość siekiera i piła
Ja tak.

Gość siekiera i piła
Wszystkie. Chociaż cholera jest mniej wulgarne - ale to tylko moja opinia:)

Gość 8bcH
no wlasnie ta cholera mnie zastanawia bo niektorzy twioerdza ze to normalne slowo, w koncu pochodzna choroby, a z drugiej strony patrzac zwykle uzywasz go gdy chcesz wyrazic swoja zlosc i dzieki temu jakos bardzioej podobne sie staje do wulgaryzmu... Ach te powazne rozwazania i dylematy zyciowe;))

Gość powiem wiecej
wyraz: "zajebisty" i różne jego odmiany to tez wulgaryzm. Dostaje drgawek, kiedy niektórzy operują nim zbyt często !

Gość ajb CgH
hehe nie mozna operowac slowem zajebisty;) Operowac mozna jezykiem a nie pojedynczym konkretnym slowem

Gość 8bcH
slowo zajebisty wychodzi juz z mody;) To przezytek

Gość a kto ci tak powiedział
?

wulgaryzmy. też uważam że \"zajebisty\" to wulgaryzm. wiadomo od jakiego słowa pochodzi. "zajebisty" kiedyś znaczyło tyle co "jebnięty". nagle zmieniło znaczenie na przeciwstawne. :o dobrze, że jeszcze nikt nie mówi \"zapierdolisty\".

Gość 8bcH
ale co i komu po2wiedzial? Jesli o mnie chodzi to uwazam ze slowo zajebisty jest jakies takie ani za wulgarne (no niby to wulgaryzm ale nie jakis ostry), ani zabawne i ogolnie jakies takie wyjalowione, niektore wulgaryzmy do wielu rzeczy odniesc mozna a te zajebisty jakies takie malo ciekawe jest i dlatego szybko sie nudzi i ostatnio mniej go slychac;]