Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studenciarek

jesli nie obronie mgr to co?

Polecane posty

Gość studenciarek

napiszcie jak jest u was w skzolach jesli nie obroni sie magistra tzn nie zdazy sie napisac pracy na czas czy tez nie zostanie przyjeta przez promotora co wtedy?

Gość studenciarek
halo mgr-y odpowiedzcie noo

Gość studenciarek
tzn konkretnie co to mi daje? nie musze juz chodzic na seminarki placic za szkole?

Gość studenciarek
ostatni termin 15 pazdziernika nie wyrobie

Gość od 5 lat żona
ja broniłam w drugim terminie, ale jak masz na październik to też już drugi termin. Na pryw. uczelniach musisz niestety zapłacić za szkołę, zapewne jest to napisane w regulaminie uczelni. Ale postaraj się napisac pracę, bo obrona to już pryszcz.

Gość studenciarek
no nie wiem moze sie uda a czy za warunek z seminarki sie placi, studiuje na uniwersytecie

Gość to bedzie oznaczalo
ze jestes kolejnym glabem... zalosny jestes :o

Gość studenciarek
pewnie ze jestem ale dyplom mi potrzebny tylko teraz chyba nie zdaze a co to malo takich jak ja studiuje ja zbyt ciezko pracuje zeby sie przejmowac terminami

Gość a ty mu mow
a co sie stanie jak sie obleje obrone tzn napisze sie prace itd ale sam egzamin nie pojdzie dobrze?

Gość to bedzie tez oznaczalo
ze jest sie glabem i zmarnowalo sie 5 lat, do roboty trzeba bylo po maturze isc....

Gość studenciarek
heh to chyba nimozliwe nie slyszalem zeby ktos sie nie obronil jesli juz zostal dopuszczony

Gość to trzeba bylo wybierac
albo praca albo studia...

Gość studenciarek
a po co jak mozna miec to i to?

Gość no i wlasnie dlatego
jestes glabem, bo madry umie polaczyc i wyrobic sie w terminach...

Gość studenciarek
a ty kim jestes ze tylko krytykowac potrafisz zreszta co cie to wogole obchodzi teoje wpisy sa nie na temat ja pytam co w takiej sytuacji a nie co o mnie myslisz spadaj

Gość łoranyjulek
znalazł się wielce mądry co będzie się popisywał. mądrość z umiejętnością organizacji i pracowitością na równi ustawi. a won jak nie chcesz doradzać. idź się dowoartościuj frustracie na dietach. dla odmiany dowal grubym mówiąc, ze jakby były mądre to by nie utyły. w końcu to takie popularne na tym forum. do autora będziesz musiał zapłacić, więc radzę się streszczać i nie gadać tyle na forum. bierz się za pisanie.

Gość studenciarek
praca napisana ale wymaga kilku poprawek teraz w pracy nie moge pisac bo bym musial tu rozlozyc kilka ksiazek wiec nie da rady ale moze zdaze a zaplacic za co za warunek z seminarki ( zakladam ze mniej) czy za ostatni semestr (wiecej)?

Gość Zabierz się do pracy
Nikt tego za ciebie nie zrobi :-D Jak nie obronisz pracy mgr to nie bedziesz miała wyższego wykształcenia tylko średnie :-D

Gość studenciarek
przeciez mam taki zamiar ale pracuje po 10 albo wiecej godzin mam jestem odpowiedzialny za prace 30 osob wdrazamy nowy projekt jest ciezko teraz mam przerwe sniadaniowa, ale od was ciezko uzyskac normalne informacje

Gość łoranyjulek
za seminarium.

Gość studenciarek
w koncu, dzieki

Gość łoranyjulek
normalne informacje uzyskasz w dziekanacie. możliwe, że na różnych uczelniach stosuje się różne zasady. u mnie płaciłbyś za sam warunek (chyba ze 300 zł), ale ja studiowałam dziennie. mój facet skończył studia w trybie zaocznym (na innej uczelni) i u nich zapłaciłbyś za seminarium, nie za cały semestr.

Gość no i wlasnie dlatego
madry by siedzial i poprawial a nie siedzial na necie... ja nie musze sie dowartosciowywac, prawda w oczy kole, prawda :o

Gość łoranyjulek
jaka prawda mnie niby w oczy kole? idź se pobigaj rzepie.

Jeśli ktoś nie obrinił magisterki, nie ma tytułu magistra, ale jesli ma absolutorium, czyli zaliczone wszystkie lata studiów to ma wyższe wykształcenie, tyle, że bez dyplomu i tytułu magistra.