Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubaM

moja dziewczyna złapeła mnie na ciążę nie chcę tego dziecka .ja mam dopiero 23 l

Polecane posty

Gość student z Wrocławia
Masz pech, spieprzyłeś sprawę to zachowaj się chociaż jak mężczyzna :)

Gość Bambera
O jaki biedny...... To straszne!!!!!! Szkoda tylko, ze dziewczyna była taka naiwna, ze Ci się oddała, teraz czeka ja samotne macierzyństwo. A teraz pomyśl, jak zobaczysz małe dziecko na ulicy i czy odważyłbyś się mu powiedzieć, ze Tatuś go nie kocha????? A żeby Ci usechł ten klejnot na zawsze!!!!!!!

Gość a ona sama sobie to dziecko
zrobiła, czy to ty byłeś bałwanem i nie pomyślałeś o jakimkolwiek zabezpieczeniu? Za błędy i niefrasobliwość trzeba teraz płacić

Gość tak to jest...
jak się przed myśli nie głową tylko inną częścią ciała :P jak się z nią nie ożenisz to kłaniają się alimenty :D taki stary a taki głupi :o

Gość aklakkamnknmskja
ale ty koles jestes pojebany! wspolczuje ten kobiecie!

Gość deklu
było myśleć głową a nie fiu.em faceci to bezmózgowcy

Gość masz dopiero 23 lata
a już bzykasz dziewczynki? Nieładnie

masz 23 lata i tak pusto w glowie ?? sam bratku zawaliles sprawe, dorosly facet powinien wiedziec, ze bzykanie to nie tylko przyjemnosc ale rowniez ewentualne skutki i co za tym idzie obowiazki.

trzeba było myslec przed wpadka a nie dopiero teraz. Pomyslałes co powiedza twoi rodzice a tym bardziej twoja dziewczyna. Kiedy samotnie bedzie wychowywała dziecko to pomyli na jakiego drania włąsnie ona musiała trafic. juz jej współczuje ;(

Gość ble ble ble...
Wiecie co? Sami chyba jestescie smarkaczami. Ja nie pochwalam tego co zrobil. Ale mam troszke inne zdanie na ten temat. Podejrzewam, ze chlopaczyna nie jest przekonany do dziewczyny. Gdyby byl zakochany na zaboj to przyjalby to dziecko z wdziecznoscia. Chyba jeszcze troche "sie bawi" zyciem, dziewczynami... Rzeczywiscie - zal dziewczyny. Ale Ciebie Tez mi zal. Zycie teraz ulozy sie inaczej niz tego chcielibyscie. W zwiazku z tym, ze chyba niebardzo chcesz slubu ze wspolwinna radze nie wiazac sie przed oltarzem. Jesli przyjdzie czas to sami na spokojnie zdecydujecie o slubie. To, ze dziecko bedzie nieslubne to nie jest koniec swiata. Zyjemy w 21 w. i nie takie rzeczy sie dzieja na swiecie. Lepiej, by dziecko mialo normalnych rodzicow (nawet zyjacych osobno) niz popaprana, sklocona rodzinke. Nie pchaj sie w zwiazek na stale (malzenstwo) jesli Ci to nie odpowiada! Oczywiscie odpowiedzialnosc za dziecko w zadnym wypadku Cie nie ominie. Zycze powodzenia i dojrzalej decyzji.

Gość zgadzam sie z Toba Ble Ble
;)