Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calinka

pytania odnoasnie zestawu komputerowego

Polecane posty

Gość calinka

chciałabym kupic komputerowy zestaw, najlepiej z monitorem LCD, i dysk zeby miał pojemnosc (starczy jak bedzie mial 80 GB), i teraz pytanie czy do 2000 zł kupie jakis dobry zestaw o takich parametrach? a i jeszcze wazna rzecz, czy moja córa bedzie mogla odtwarzac na takim komputerze swoje filmy i gry? czy w takiej cenie bedzie wbudowana jakas dobra karta graficzna? jakiej to mniej wiejecej jest pojemnosci taka karta przy cenie 2 tys zł całego zestawu komp? jakie polecacie marki komputerów? z góry dziekuje za zainterseowanie sie tematem i wszelkie odpowiedzi :)

Gość calinka
i czego sie podszywasz? lepiej Ci teraz?

Gość ausialalla
w takiej cenie okej

Monitor LCD, 19-calowy kupiłam za 700 zł w Media Markcie (była promocja). Jednostkę kupiłam za 1100 złotych w gean, z wypalarką i DVD, do jednostki dostałam klawiaturę i myszkę. Głośniki kupiłam osobno, za 38 złotych, ale można o wiele taniej. Gotowe zestawy komputerowe są zazwyczaj drogie, lepiej kupować osobno. Monitory w Gean, 17 calówki widziałam za 699 złotych. Dobrą jednostkę kupisz za 1000-1300 złotych. Musisz pochodzić po sklepach i porozglądać się za promocjami.

Gość observ
Za 1000-1300 nic dobrego nie kupisz.Lodówka z płytą która jest zintegrowana nawet z włącznikiem światła:)).Popatrz na ceny dobrych kart grafiki i zrozumiesz, że nie da się kupić nic dobrego za takie pieniądze.Można trafić czasem monitor ok 1000 zł.

Gość Atlantis is calling
jak komp ma byc dobry to musisz liczyc 1500 zł + 700 monitor lcd