Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwiii

jak powiedzieć chłopakowi,że smierdzi mu z ust???

Polecane posty

Gość iwiii

dodam,ze spotykamy sie krótko... jest wrażliwy i zamkniętety w sobie. Nie jesteśmy jeszcze na etapie szczerości i takiej bliskości,by sobie wszystko mówić,ale zalezy mi na Nim,bo to dobry i kochamy człowiek:) Ja sama palę i wiem,że też mogę mieć nieświeży oddech,ale zawsze po fajce staram się umyć ręce i wypłukać usta. Ale gdy kładę się z Nim spać albo ma mnie pocałować,to zbiera mi się na wymioty jak poczuję. Dba o higienę i to nie zdaża się zawsze,ale stanowczo za często. Jak mu powiedzieć,żeby Go nie urazić?

\"Nie jesteśmy jeszcze na etapie szczerości i takiej bliskości,by sobie wszystko mówić, Ale gdy kładę się z Nim spać\" Jesteś boska. Gdyby nie to, że masz problemy z ortografią - to pewnie bym sobie zmarszczył freda wyobrażając sobie Ciebie :-)

Gość wenka30
nie mow mu tego jeżeli krótko sie znacie, możesz mu zasugerować częstując gumami miętowymi albo czymś innym miętowym, może sam w końcu na to wpadnie

Gość Onaaaa__
Powiedz mu tak KOCHANIE SMIERDZI CI Z UST Mysle ze to pomoze :d:d:d

Gość mysle wiec jestem
heh, ja mam propozycję! Oglądałas "Shreka"? Tam byl fajny fragment wlasnie dotyczący Twojego problemu... a brzmiał on mniej wiecej tak "kup sobie tic taci bo ci jedzie" ;-) heh, ale tak serio... tez mnie zadziwilo to, spotykacie sie krótko, a juz sypiacie ze soba? moim skromnym zdaniem, uwazam ze jesli juz jestescie na etapie sypiania, to chyba jednak jakas szczerosc miedzy wami mu byc... dziwne dla mnie, sypiac z kims a nie byc szczerym wobec tej osoby... pozdrawiam

Gość Ola_25
Mojemu też śmierdzi i nie wiem jak mu powiedzieć, choć znamy się rok. On chyba zdaje sobie z tego sprawę, bo często żuje gumę, ale jak przestanie to znowu po jakims czasie "zapach" wraca;( Nie chodzi o brak higieny albo popsute zęby, bo bardzo dba o siebie i regularnie odwiedza dentystkę...Możliwe, że jedzenie gromadzi mu sie w migdałkach i dlatego tak czuć nieprzyjemnie czasem(czytałąm kiedyś o takiej przypadłości), ale jak mu powiedzieć?

Gość Nivis
Ja mojemu próbowałam powiedzieć o tym w ten sposób:Powiedziałam mu, że czytałam w gazecie, że nieświeży oddech może być spowodowany zaleganiem jedzenia w migdałkach i niektórzy musza je wyciąć, gdyz inaczej nie da sie tego nieprzyjemnego zapachu zlikwidować a inni jakoś usuwaja to jedzenie z migdałków. Skrzywił się tylko i kazał mi więcej o tym nie mówić. Zmiany w zapachu z ust nie zaszły:/

Nie rozumiem, jak można być z kimś, komu śmierdzi z ust. Dla mnie jest to nie do przeskoczenia i jest to powód, żeby się nie umawiać nawet na pierwszą randkę.

Gość powiedzprosto z mostu
kochanie...jestes wspaniały, ale śmierdzi ci z buzi... trzeba cos z tym zrobic...

Gość zainwestuj w tic tac
powiedz mu jak osiol shrekowi

Gość albo tak
wali ci z geby....

Wyślij mu wiadomość na gg , ze niby współczujesz jego dziewczynie jak może wytrzymać z takim smierdzielem ! Zaproponuj mu kasę na dentyste , albo gastrologa ...

Gość jestes z gosciem
krotko, nie na etapie szczerosci a juz z nim spisz? dziwna jakas jestes :o

Kup mu na walentynki płytę zespołu Kury pt. \"Polovirus\". Znajdzie tam kawałek \"Śmierdzi mi z ust\", którego tekst wklejam poniżej: Nie odtrącaj mnie tylko dlatego, że śmierdzi, ach, śmierdzi mi z ust. Nie emabluj mojego kolegi, choć dramatycznie capi mi z ust. Nie dyskredytuj mojej miłości, choć faktycznie cuchnie mi z ust. Bo może zaznasz ze mną błogości, kiedy zaakceptujesz ten wstrętny smród. Lato, lato, abstrakcyjne sny, pan benzyna, augustowskie gzy, lato, lato, obosieczne kły, baza, baza, w radiu ja i ty. Lato, lato, monstrualne wszy, pod pachami małe drżące łzy. lato, lato, postękują psy, gnoza, gnoza, w trutniu ciekłe msy. Nie deprecjonuj mojej wartości, z powodu smrodu z moich ust, i nie odsuwaj się na kilometr, mimo, że wściekle daje mi z ust. Ach nie bądź indeferentną rasistką, choć okrutnie jedzie mi z ust. Przestań pistować mnie paramentalnie, mimo, że wali mi, że kopie mi z ust. Hej! Lato, lato, abstrakcyjne sny, pan benzyna, augustowskie gzy, lato, lato, obosieczne kły, baza, baza, w radiu ja i ty, dziewczyno. Lato, lato, monstrualne wszy, pod pachami małe drżące łzy. lato, lato, postękują psy, gnoza, gnoza, w trutniu ciekłe msy.

Gość to jest poważniejszy problem
tacy ludzie strasznie to przeżywają i wbrew pozorom nie jest łatwo to zwalczyć

Dokładnie. Obawiam się, że powiedzieć nie wystarczy, nawet jak dotrze. Może poczytać wątki na ten temat na kafe. Ludzie robią wszystko, co mogą, a problem nie mija. Dlatego ktoś kto wiążę się z partnerem o takim problemie, powiniem być przygotowany na stawienie czoła takiej sytuacji na stałe. Dla mnie jest to nie do przeskoczenia - odrzuca mnie starsznie. Swoją drogą nie rozumiem, jak mozna sobie z tego nie zdawać sprawy i sie w ogóle nie przejmować. Ja takiego problemu nie mam, ale wiadomo, że jak się nie je kilka godzin itd, oddech każdego może nie być idealny. Mam zawsze przy sobie gumę, a jak je nie mam, a mam cień podejrzeniam, że może coś jest nie tak, staram sie unikać zbliżania do kogoś. A ludziom czasem to wszystko jedno. Najedzą się cebuli, czosnku i nachylają się, żeby coś opowiedzieć.

Gość iwiii
dzieki za odpowiedzi :) aha...i proszę mnie nie krytykować,że sypiam z Nim,bo nawet jeśli to moja sprawa,a problem mam inny. Poza tym nie mam już nastu lat, no i to że napisałam,że kładę się z Nim spać,to już czytacie "sex". Najbardziej podobały mi się te anonimowe wiadmości i chyba którąś zastosuję,bo jednak nie mam odwagi,bo powiedzieć to prosto w oczy:P

Gość gość
Niby nie masz nastu lat, a "seks" nie umiesz po polsku napisać.

Gość gość
Nic mu nie mow,poczestuj go guma do zucia ;-)