Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbujnik

znacie fajne kawały polityczne ?

Polecane posty

Gość rozbujnik

Śmieję się z tego :) Kaczyński odwiedza szkołę specjalną dla dzieci z zespołem downa, wchodzi do klasy, a pani pyta się dzieci: - No kochani, kto to jest? - ?????? - No przypatrzcie się dobrze, kto to jest?? - NOWY!!!

Gość rozbujnik
Polska delegacja pojechala do Maroka. Pod koniec wizyty odbyl sie bankiet dla uczczenia gosci. Podczas toastów jeden z marokanskich ministrów wstal i oswiadczyl, że studiowal w Polsce, kocha ten kraj i chcialby wzniesc tradycyjny polski toast, jaki pamieta z czasów studenckich, po czym wykrzyknal: "Ribka lubi pliwac. Pij, pierdolony Beduinie!"

Gość stare ale jare
Jak wygląda Kaczyński w spodniach Giertycha? - przez spodnie.. :classic_cool: Dlaczego policja nie może odnaleźć Huberta W. bezdomnego poszukiwanego za znieważenie prezydenta? - Ponieważ ukrywa się w jednym z 3 mln mieszkań, które wybudował PIS(uar).

Gość rozbujnik
Kaczyński przedstawia swój program w sejmie, kolejno wymienia postulaty: - ...chciałbym wybudować 3 mln mieszkań, ograniczyć inflację, ale jednocześnie zwiększyć wydatki publiczne, wprowadzić nieodpłatne kształcenie dla wszystkich studentów, dwukrotnie zwiększyć emerytury i renty, a jednocześnie ograniczyć dziurę budżetową... Nagle wypowiedź przerywa głos z sali: - Panie Kaczyński, tak to tylko Panu w Erze dopasują...

Gość kluklik
GIER,,,TY..CH...

Gość rozbujnik
Przychodzi polityk do lekarza i mówi: - Panie doktorze, mam straszny problem, od trzech tygodni mam migrenę. A na to lekarz: - Niech pan nie przesadza. Migrenę to może mięć profesor, nauczyciel, artysta. Słowem - człowiek myślący. A panu to po prostu łeb napier..la.

Gość blue_lagoon_
troche starszy: Kwasniewski pojechal w delegacje do Krolowej Elzbiety. siedza, dyskutuja. w pewnym momencie Kwasniewski pyta: - jak to sie dzieje, ze ma Krolowa wokol siebie takich madrych ludzi? - zadaje im jedno pytanie - odpowiada Elzbieta - patrz. i dzwoni do Colina Powella: - Colin twoja matka ma dziecko, ale nie jest to ani twoja siostra, ani twoj brat. kto to? - To jestem ja! - odpowiada Colin Powell. Kwasniewski podniecony wraca do kraju i od razu wola do siebie Leszka Milera. - powiedz no mi Leszku, jezeli twoja matka ma dziecko, a nie jest to ani twoj brat, ani twoja siostra, to kto to jest? Miler mysli, mysli. W koncu prosi o czas na zastanowienie. Zwoluje wszystkich swoich ludzi. Mysla, mysla. Mija kolejna godzina. w koncu Leszek zrezygnowany wychodzi. Patrzy, a tu idzie Janusz Korwin - Mikke. Uradowany mysli : zapytam jego, koles skonczyl studia, cybernetyke, madry musi byc ... biegnie, zadaje pytanie. Korwin-Mikke odpowiada: - To jestem ja!!! Miler zadowolony, biegnie szybko do Aleksandra i krzyczy: - Wiem, wiem!!! wiem kto to jest!!! - no kto??? - pyta Kwasniewski - to Janusz Korwin - Mikke!!!!!!!! - och ty idioto! to nie zaden Korwin-Mikke!!! - krzyczy zrezygnowany Kwasniewski - To Colin Powell !!!!!!!