z_x_c_v_ 0 Napisano Październik 8, 2006 Okres spóźnia mi się już ponad tydzień a mam raczej regularne cykle miesiączkowe. W zeszłym miesiącu wszystko było ok. Nie współżyłam z chłopakiem, ale pieściliśmy się wzajemnie. Z jego penisa czasami wydobywa się taki przeźroczysty płyn. Nie jest to sperma, ale wobec tego co? Czy jeżeli ten płyn dostał mi się na ciało to jakimś cudem mogło dojść do zapłodnienia? Nie jestem chora ani przeziębiona co mogło by spowodować spóźnienie sie okresu. Prosze o pomoc!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w tym płynie Napisano Październik 8, 2006 sa równiez plemniki ale musielibyście sie kochać zebyś mogła podejrzewac ciąże, jesli tego nie robiliście to nie ma takiej możliwosci zeby zajsc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Październik 8, 2006 1) ten plyn to plyn przedwytryskowy 2) sa zawarte w nim plemniki, mozna zajsc w ciaze 3) jak jestes niepewna w terminie okresu zrob test( jak minal test mozesz zrobic o kazdej porze dnia i nocy) 4) przeziebienie rowniez moze byc przyczyna opoznienia okresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach