Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a prezentacja

co na wzmocnienie włosów?

Polecane posty

Gość a prezentacja

ost. zauwazylam, ze moje wlosy sa slabe, szybko sie lamia i co najgorsze wypadaja!! zaczelam uzywac szamponu pantene proV intensywna regeneracja i odzywki (z Ziaji)zeby lepiej sie rozczesywaly, do tego łykam capivit a+e. myslicie ze to pomoze, czy znacie jakies lepsze sposoby (szampony, odzywki)??

Gość a prezentacja
czekam :)

Ja miałam ten sam problem zaczęłam łykać skrzypovitę ale po jakimś czasie znowu zaczęły wypadać teraz biorę tabletki silica jak na razie sprawdzają się super a co do odżywek to cały czas używam szamponu i odżywki elseve l\'oreal nutri-odbudowujący (zółte opakowanie)

Gość ooooooooooooooooooooooo
szampon Vichy Dercos (czerwony), odzywka seboradin z czarną rzepą. spróbuj łykac Vitapil.

Gość Hmm dobrze
szampon pantine pro-v faktycznie pomógł moim włosom, niestety tylko podczas stosowania :( Jak odstawiłam, zaczęły dopiero leciec na potegę i nie mogę sobie z nimi poardzić. Odradzam!

Gość Agateczka
mnie tez wypadaly wlosy i nie dosc ze nie mam ich tyle co violetta Villas to jeszcze polowe z tego co mialam mi wypadlo..ale... odroslo:-) dziewczynki nie ma na co czekac ja wyprobowalam prawie wszystko ducros i inne szampony,bylam zrozpaczona garsciami wyciagajac wlosy z sitka w kabinie prysznicowej..a tu okazalo sie ze po pierwsze - zeby przywrocic gestosc wlosow nalezy zjesc 2 opakowania Inneov (dostepne w aptekach,nie tanie ale tansze pewnie niz przeszczep o ktorym zaczynalam juz myslec) - po drugie i PRZEDEWSZYSTKIM --- masaz skory glowy!!! masujac skore glowy stymulujemy cebulki nie jestem lekarzem - tyle info powinno wystarczyc.ach to takie proste, drapiemy sie po glowie raz dziennie np wieczorem po rozczesaniu wlosow ze szczegolnym uwzglednieniem srodkowej gornej czesci glowy i tyle.efekt gwarantowany juz po 2 tyg bo po takim czasie widac efekty,mam nadzieje ze wam pomoglam jestem pewna ze podziala:-)pozdrawiam serdecznie

Gość Agateczko
ile kosztuja te tabletki?

Gość Agateczko
ja dodatkowo stosuję vax treatment, szampon i odżywkę seboradin. Znakomicie optycznie powiększa ilośc włosów fluid graffiti 30 wichrzyciel. Kupiłam w Kauflandzie za kilka złotych, ale widać efekty, tylko trzeba dać dużo.

Gość gość
Na wzmocnienie włosów polecam przede wszystkim dobry szampon z odżywką,uważam ze to najlepsze co może być w kwestii ich pielęgnacji,orz unikać używania prostownicy czy lokówki. www.e-Fontanna.pl

Gość awanturka
Na Twoim miejscu wzmocniłabym je jeszcze jakimiś suplementami diety. Tak mi powiedział dermatolog - szampony, odżywki, płukanki, maseczki działają słabo, włosy wzmacnia się od środka. Kiedyś używałam Rhodiolin, mozesz sobie poczytac o nim na www.vitamall.pl Włosy się wzmocniły, wiec warto polecić.

Gość gość
A od dawna Twoje włosy są takie słabe? Może to efekt zlej diety albo np choroby tarczycy? Z kosmetyków polecam linię z różą z Jerycha Timotei, wzmacnia włosy, pomaga rozczesać.

Gość Obiia
Dobra dieta powinna pomóc. Może zajrzyj na hellozdrowie? Tam jest sporo informacji, o ile dobrze pamiętam, na temat tego, jak dbać o włosy, też tam można poczytać.