Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamcia*

Mam dosc facetow ktorzy uwazaja ze dziewczyny leca na kase

Polecane posty

Gość kamcia*

Mam juz swoj wiek - 25 lat i za kazdym razem jak mowie ze w moim typie jest facet zaradny, pracowity to wszyscy mowia ze jestem wlasnie materialistka. Co w tym zlego ? Dla mnie facet w podobnym wieku siedzacy na garnuszku u mamy to nie jest zaradna osoba. Ludzie w tym wieku powinni miec juz prace ktora zapewni godne zycie sobie i swojej rodzinie... A jak slysze ze taki 27 latek pracuje gdzies tam i zarabia całe 1000 zł dodatkowo uważa sie za osobe zaradną to mnie ogarnia smiech.... I ja wcale nie jestem materialistka !! Po prostu dla mnie męzczyzna musi miec klase - dlaczego kazdemu ( mam na mysli tych frajerow co zyja na garnuszku u mamusi ) wydaje sie ze lece na kase ? Ja chce po prostu normalnie zyc. Czy to zle ?

jak chcesz normalnie zyć, to sama na siebie zarób, a nie licz na faceta :) Co z tego, że zarabia 100 zł, jak może lubi to, co robi i woli robić to, niż co innego za 3000? To się nie liczy?

Gość chciałam przez 7 lat
ależ nie... A co zrobiłabyś, gdyby się okazało, ze właściciel dobrze prosperującej firmy splajtował na dwa tygodnie PRZED ślubem z Tobą?

Gość kamcia*
chwileczke chwileczke !!! kobiecie wytyka się to, że ma być ładna, zawsze zadbana itd. to sie wiąże z tym, że ja mam chodzić po kosmetyczkach, solariach i innych salonach urody ( że o fitnesie i aerobiku nie wspomnę ). To wszystko zajmuje czas. Czas, który mogłabym poświęcić na pracę. Jaki z tego wniosek ? Jeśli facet chce mieć na prawde zadbaną dziewczynę to musi liczyć się z tym, że ona nie pracuje bo dba o siebie i dba o dom. Facet wraca a w domu czeka na niego zadbana dziewczyna, ciepły obiad, ubrania wyprasowane, czyste. Tego wszystkoego nie da sie za 1000 zl, dlatego dla mnie ktos taki nie jest w stanie zapewnic komfortu swojej rodzinie. A tak przy okazji - sama skończyłam studia i jakbym chciała mogłabym pracować. Ale jak mam się podobać facetowi i dbać o dom to ciężko jest pogodzić te 2 rzeczy

Gość tylko nie kot w worku
lecz się dziewczyno - nie jesteś normalna... BOŻE BROŃ OD TAKICH PUSTAKÓW!!! to idź do roboty wieśniaro zadbana a nie narzekasz !

Gość kamcia*
dlaczego pustak ??????????? dlaczego mnie w ten sposob oceniasz ? co w tym pustego ?

a ja ci powiem, inteligentna kobieto, że doskonale to godzę typowy przykład \"pustej laski\" - aaaa, i jeszcze jedno: jak ty musisz aż tyle latać po solariach, kosmetyczkach, aerobikach .... to musisz być strasznie sztuczną, ulepioną lalą - co ty biedulko zrobisz, jak będziesz mężatką i grypa cie dopadnie ... - wyjedziesz chyba na Antarktydę, żeby mąż cię nie zobaczył bez makijażu - moim zdaniem taki tok myślenia prezentujesz (taka podpowiedź, bo możesz nie skumać: ten przykład to przenośnia)

wiesz co - każdy facet chce mieć "zadbaną dziewczynę", ale też inteligentną i zaradną... słuchaj nie każdy kto zarabia 1000 pln jest niedorajdą życiowym - życie w Polsce nie jest lekkie!!! poza tym co to za kobieta, która w razie jakiegoś nieszczęśliwego zdarzenia (utrata pracy, splajta firmy) odchodzi od ciebi bo nie jesteś w stanie utrzymać rodziny !!! a tak wogóle to znam wiele kobiet, które są piękne, zadbane, zajmują się domem (oczywiście faceci im pomagają) i wyobraź sobie znajdują czas na pracę!!! ale Ty (przepraszam za słownictwo) jesteś poprostu rozpieszczoną panienką, która szuka księcia i w zamian za dobra doczesne codziennie skłonna jest DAWAĆ MU DUPY !!! DLATEGO CIĘ TAK OCENIAM - wystarczy ???

Gość o kurde
żaden chłopak nie lubi takich "gwiazd" ..... z takim podejściem do życia wątpię żeby ktos cię zechciał

Gość kamcia*
ja rozumiem ze nie jest lekko... ale jak ktos nie jest zaradny a tylko narzeka ze jest ciezko to po prostu brak mu ambicji.... wtedy ktos taki nie powinien podrywac dziewczyn z klasa bo wtedy taki zwiazek nie ma sensu... on po prostu do niej nie pasuje... ludzie powinni mierzyc sily na zamiary a nie bujac w oblokach....

Gość hendra
dlaczego? jeśli uważasz, że facet ma obowiązek łożyc na twoje solaria, kosmetyczki itp. ,to mi od razu przychodzi skojarzenie z dorodną jałówką (taka młoda krowa płci żeńskiej)- żeby miała dorodne wymiona pełne mleka i lśniącą sierśc, to WŁAŚCICIEL musi jej zapewnic dobrą paszę, wybieg i szczotkowanie co drugi dzień. Po prostu śmieszy, tumani, przestrasza to co tu czytam... A swoją drogą, to kto ma facetowi zapłacic za fryzjera, ciuchy itp.?

słuchaj - COŚ CI SIĘ JEBIĄ POJĘCIA !!! TY NIE JESTEŚ DZIEWCZYNĄ Z KLASĄ......

Gość o kurde
hendra..dobre:) hehhe, zgadzam się w 100 %..

Gość hendra
"dziewczyna z klasą"- uuuuuu....powiało grozą :/!!!! aha! jałówki jak przestaja dawac mleko i ze starości chudną i flaczeją im boki, odwozi się na rzeź. Tak w temacie.

Gość ol..lpjj..hhtt
kasę mam i takie jak ty mogę co najwyżej w pizdę kopnąć. Wypierdalaj.

Gość hendra
z klasą ? ale ale może nie zrozumieliśmy głęboko intelektualnie wysublimowanego przesłania koleżanki? skąd wiecie o jaką klasę chodzi? może o drugą gimnazjum?

Gość hendra
a ten ktoś przede mną to dopiero typ na poziomie...nie masz innych argumentów niż wulgaryzmy?

kamcia się wściekła - co będzie z ploretariatem rozmawiać.... nie ta klasa !!

nie bedę sie tutaj rzwodzić czy taki zasługuje na dziewczyne z klasą i co to w ogóle znaczy \"z klasą\" a co \"niezadradny facet\" - życie nie jest albo czarne, albo białe ... - ale jedno jest pewne - ty jestes typowym przeciwieństwem kobiety z klasą..., koło takiej to nawet nie stałaś sorki, że może cie teraz obraziłam, ale taka jest prawda

Gość to z życia2
to prawda pasozyt:) a jakby stracil prace rzucilaby go. takie to sa baby

Gość o kurde
25 lat- to juz z deka podstarzała jest, jeszcze jak chodzi na solarium..juz widze te zmarszczki dziewczyno musisz obniżyc poprzeczke, bo zostaniesz sama( wg statystyk to kobiet jest więcej niż facetów, i to oni maja prawo wybierać)

Ta... jeszcze by go obskubala z resztek majatku i godnosci ;-) jednoczesnie szukajac nowego zywiciela chetnego na jej opalone 4 litery...

to poprostu prostytucja - nowy rodzaj : jeden klient - stały !!!

Gość o kurde
hehe, kto tam ją wie, czy jeden..im więcej, tym więcej kasy na solarium

heheheh - trafna uwaga !!