Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akmz

Bodymax - czy mogę wziąć dwie tabletki?

Polecane posty

Gość akmz

Pierwszą wzięłam rano, czy mogę wziąc teraz drugą? Nie mam ulotki, bo kupiłam tylko jeden blister bez opakowania. Wiem że teoretycznie można jedną tabletkę dziennie, ale zastanawiam się czy coś mi się stanie jak wezmę drugą....

Gość monaliza00
poczytaj troche na ich stronie www.bodymax.pl tam napewno jest napisane czy mozna przyjmowac dwie tableki.

Gość akmz
Znalazłam to "Zalecana dawka tego preparatu to jedna tabletka na dzień." To wiem, niemniej dzięki za zainteresowanie. Pytam się tylko czy nie wykituję po dwóch;)

Gość jaktotak*
To po co chcesz brać drugą?

Gość monaliza00
pewnie nie wykitujesz :D ale jak zalecana dawka jest jedna tableka to nie potrzebnie przyjmowac w ten sam dzien druga. od kiedy stosujesz bodymax? czujesz jakos roznice ogolnie w organizmie?

Gość monaliza00
Tak, jak każdy inny lek. U osób stosujących dawki kilkunastokrotnie przekraczające zalecane (ok. 15 g suchego korzenia, czyli ok. 5-6 gramów ekstraktu) mogą wystąpić zaburzenia snu i biegunka. Objawy te są rzadko spotykane i ustępują po zmniejszeniu dawki do zalecanego poziomu. Zastosowanie tak dużej dawki wymagałoby przyjmowania ok. 60 tabletek Bodymaxu Plus dziennie. Zalecana dawka tego preparatu to jedna tabletka na dzień To pewnie czytalas i wszystko jasne :)

Gość akmz
To chyba nie wezmę, kawy się napiję:O

o ile dobrze pamiętam z ulotki, to przez pierwsze 2 tyg. można brać po 2 tabl. dziennie, później po jednej.

Gość akmz
To może jednak wziąc? Poranna tabletka działała tak do 4, 5 teraz znowu jestem senna...

Gość monaliza00
ile kosztuje jeden blister, ile tam jest tabletek. jak patrze na ceny w aptekach internetowych to 200 t.kosztuje 75 zl.

Gość akmz
Ja nie pamietam ile to kosztowało. Ale takie opakowanie jak Ty piszesz to u mnie w aptece kosztowało zdaje się 90 zł. Taniej wychodzi jak się kupuje duże opakowanie.

Gość agnieszka_f
Zalecaną dawką jest 1 tabl dziennie najlepiej rano, i tak jak przy wszystkich tabletkach nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Czy działa? Tak, chociaż należy pamiętać że suplementy należy indywidualnie do potrzeb. Np dla kobiet dobry jest vita femin, dla osob aktywnych właśnie body max, dla osób z oslabionymi włosami vitapil, dla osób starszych geriavit pharmaton itd.

Gość bzyk91
Bodymax moze i jest dobry ale calkowicie mnie rozstroil jesli chodzi o sen. W nocy nie moglem spac a rano budzilem sie zmeczony. Widocznie na mnie zbyt intensywnie dzialal ktorys ze skladnikow tego preparatu.

Gość gość
body max należy brać raz dziennie, najlepiej rano, ponieważ duża dawka żeń-szenia może powodować problemy z zasypianiem, a jak wiadomo przyniesie to w rezultacie odwrotny skutek. Po ok 20 dniach widać wyraźne efekty, polecam :)