Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakakaaaaa

nie gniewajcie sie na mnie o to pytanie prosze..

Polecane posty

Gość jakakaaaaa

ale odpowiedzcie .. mam 24 lata i jestem szczupla ale mam w udzie 52 cm w najszerszym miejscu:(:(to chyba bardzo malutko prawda?? czytam ze dziewczyna która waży 48 kg i ma 172 wzrostu tez ma tyle to smutno mi aż bo nie chce byc taka chudzinka :( juz myslalam ze mam uda w miare ale 52 cm to chyba za malo:(:(jak myslicie kobietki?:(

Gość jakakaaaaa
skoro ta laska ma 52 w udzie a jest taka chuda to ja niemam co miec nadzieji ze mam normalne uda:(

Gość juz gadalam wiele razy
wiesz co?? mysle ze na 18 lat takie wymiary spoko są ale na 24 to stanowczo za malo!!!!!!!!!!!!

Gość ale smiech na sali
dziewczyno...ja mam 58 i wszyscy mowią mi ze za chude mam uda..wiec napewno masz zbyt chude raczej.

Gość alinababciaaa
ja mam w udach 60 cm i są idealne..wiem ze modelka kate moss ma w udach w najszerszym miejscu 59 cm bo czytalam kiedys o niej taką szczególową mwetryke w jakiejs gazecie o modzie..wiec ty jestes za chuda zdecydowanie.//

Gość Zgłupiały czy co
O Boze 58 :((( Przeciez to salcesony Przestancie zakladac te glupie tematy, zwlaszcza ze juz ich tyle jest, 52 cm i to ma byc za malo ? Jest super, a przy wzroscie 164 cm takie uda sa dla mnie stanowoczo za grube, moje maja 45

Gość alinababciaaa
nie to nie jest w sam raz dziewczyny!!!! przeciez jesli moss ma 59 a jest taka chuda to naprawde nasza autorka musi byc szkieletorem:(

Gość Zgłupiały czy co
Bu ha ha ha :D:D:D Kate Moss ma 59, hahahahahaha Akurat ! Ma nie wiecej jak 48 ! Co za bzdury !!!!

Gość Zgłupiały czy co
59 to ma, ale w talii :D:D:D

Gość alinababciaaa
szlag mnie trafi chyba/./ jasne ze kate moss ma tyle w udach.. zresztą ile razy widzialam ja na zywo na wybiegach to wiem ze ma uda grube nawet a reszte bardzo chudą ..

Gość Zgłupiały czy co
Tak, 59 cm w udach, prosze cie, nie rob z siebie ...

Gość dajcie juz spokój dziewczyny
nie mierzcie sobie tych części ciała, nie porównujcie, to nie będzię problemu, sory, ale osmieszacie się to nie było złośliwie

Gość kasia tarzaczyk
sorki dziewczynki ale ja mam 52 w udkach i naprawde wszyscy mi mówią ,żebym cos zrobila zeby utyć bo mam straszne patyki zamiast ud..nie wiem czy złośliwe czy prawde mówią !!!!!!!!!!!!! :(:(:(:(

To pewnie koksik tez z nia ciegnelas co? Skoro tak dokladnie wiesz i tak czesto ja na zywo widujesz:):) Normalnie mi sie humor na wieczor poprawil:D hehehe

Gość kasia tarzaczyk
a kate moss ma szerokie biodra i duze uda ale reszta to same kosci niestety

Gość Zgłupiały czy co
Mi też :D 59 w udach u Kate Moss hehehehehe super :D

Gość alinababciaaa
tak sie sklada ze mieszkan w lpndynie i widzialam ją chyba 2 razy na żywo na wybiegu. wierzcie lub nie ale mam znajomą tam która zajmuje sie modą ..stad tam moja obecność.

Gość Nie moge co za de....
Szeroka to ty masz klapki na oczach, Kate ma piekna figure i jest chudziutenka i proporcjonalna, a 59 cm ma najwyzej w talii :D

Gość Nie moge co za de....
Tez Ja widzialam, w Paryzu, w 2001 roku :D

Gość dziewczyny no szok
kurcze chyba sie ugryze w język ale na tej focie faktycznie widac ze ma duze udziska i szerokie biodra..:(a ja mysllama ze ona chudsza:(kurcze....

Gość do autorki......
!!!! jestes niesamowita debilka! dziewczyna o wzroscie 172cm ma 52 w udzie to jest ok, tzn akurat ale majac ponizej 170 cm powinno sie miec mniejszy obwod uda!! przeciez im wyzsza tym wiecej cm w udach powinna miec! ja mam 165 wzrostu i mam 49 cm w udzie i wszyscy mi mowi ze mam zgrabne nogi A z tym ze Moss ma 59 to chyba jakas pomysla- bo to jest niemozliwe!!! w talii ma tyle pewnie

Gość kate moss jest paskudna
i ma wstretne cialo i krótkie krzywe nózki ale ja nie otym.. 52 cm w udach to malutko ale lepsze to niz 59:)

Gość jakakaaaaa
dziewczyny ale ja mam wzrostu 171 cm :(

Gość holpinka
52 cm w udach to wg was okey? a same ile macie?? nie wmówice mi ze macie tyle samo albo mniej.. zdrowa osoba ma wiecej wudzie jak ma 170 cm wzrostu.. ja mam 173 cm i mam w udzie dokladnie 58cm i to jest nawet chyba malo bym powiedziala..

Ja bym nie powiedziala, ze to malo:) ale kazdy lubi co innego przeciez najwazniejsze czuc sie dobrze we wlasnej skorze, a nie porownywac obwod ud:( zreszta licza sie po prostu proporcje ciala, mozesz miec nawet i 50 cm, ale jesli jestes nieproporcjonalnie zbudowana to i tak nic nie pomoze:D