Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awerttrewa

sytuacja wygląda tak

Polecane posty

Gość awerttrewa

oddałem za darmo siostrze swoją część spadku chociaz sam jestem w dlugach(mieszkam z matką, więc uznalem, ze nie dzieje mi się krzywda) liczylem na pomoc ze strony szwagra i siostry, niestety nie zapisalem tego w akcie notarialnym co mogę teraz zrobić? mam do splacenie kilkanascie tysięcy dlugu a pieniędzy nie żądałem, poniewaz liczylem na to, ze sam przy ich niewielkiej pomocy finansowej splacę swoje dlugi . nie trzeba dodawac, ze siotra i szwagier się na mnie wypięli i nie odbierają telefonów.

Gość obawiam się ze juz nic
trzeba bylo nie litować się nad siostrą tylko pilnować swoich interesów

Gość awerttrewa
niedobrawife----> wlasnie tego chcialem uniknąć, cóż za głupotę się płaci...wtedy mialem w misrę dobrą sytuację, choć ciut niepewną a teraz zostałęm praktycznie na lodzie ludzie nie zróbcie nigdy tego błędu - wszystko na piśmie.niestety darowane rzeczy szybko się zapomina a na szlachetność nie każdego stać.

Gość taa a z rodziną najlepiej
to na zdjęciu się wychodzi...:O

Gość awerttrewa
jeszcze zostalem opieprzony przez szwagra, za"nieodpowiednie zachowanie wobec jego żony" i nazwany "nienormalnym"...5miesięcy po akcie notarialnym zaraz stąd zniknę, chcę jedynie wylac z siebie, bo mnie krew zalewa i wlasna glupota

no widzisz samo życie:O pies ich lizał:P w życiu różnie bywa więc, żeby jeszcze czasem do Ciebie nie przyszli po pomoc jak ich życie przydusi, wiadomo jak jest raz na wozie raz pod wozem:O

Gość awerttrewa
mieli mi pomóc a w tej chwlli moje koszty przez ich zwłokę wzrosly kilkakrotnie....i najlpesze ze nigdy nie odmówili, tylko zwyczajnie zostalem olany Provident by taniej wziął a ktoś mi radzil, zeby zapisac w akcie notarialnym, ze zrzekam się za pomoc dobra dosyc tych żalów

czasem trzeba się chociaż wygadać,zawsze to lżej na duszy

Gość z rodziną najlepiej
wychodzi sięna zdjęciu, pod warunkiem, ze od pasa w górę (bo pod stołem się kazdy kopie) i ze staniesz w środku (żeby Cię nie odcięli) wyrazy współczucia

Gość awerttrewa
nie chcialem, zeby mieli kłopoty z dostaniem kredytu i zostałem na lodzie. k....nawet upić się nie ma za co 😠

Gość awerttrewa
k...a oni nie chcieli mi pozyczyć dwudziestej części tego co odpaliłem im darmo 😠...byłbym na czysto w zyciu najlepiej mają niewrażliwe sk.... sorry za te bluzgi, zmywam się sta zeby się nie nakręcać

Gość awerttrewa
CalamityJane--->dzięki za wsparcie 🖐️ ...chyba dlugo będę placil za swoją głupotę

Gość awerttrewa
chyba glupota - ja im to odpalilem po 6miesiącach czekania na ich pomoc, chciałem im ułatwić...dobra, nie ma co biadolić prawnika chyba nie wezmę, bo nie będę komuś nabijał kabzy oni mają pozucie, ze to im się powinno jeszcze pomóc i to jest absurd tej calej sytuacji

Gość a to była darowizna
?