Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frida10

tupperware

Polecane posty

Gość mafcia
Dziękuje dziewczyny za pomoc :) Udało mi się skorzystać i zostałam konsultantką z torbą za 1zł :D Pozdrawiam

Gość alcia111
Witaj Mafcia. Cieszę się, że udało Ci się wejście za 1 zł. Zyczę Ci dużo prezentacji, dużej sprzedaży i szefa kuchni z 3 nożami na zakończenie tygodni nowego kosultanta. Pozdrawiam

Gość tup
Witam,czy znacie już promocje obowiązujace od 9.11.2009r

Gość Agi40
odnośnie nowych promocji to pewnie Alcia 111 zdradzi nam je wkrótce. czekamy na informacje

Gość alcia111
Witam Przykro mi bardzo ale wczoraj na mitingu z uwagi na to że na ten tydzień doszło dużo pojemników w ofercie specjalnej, jak również nowe zasady aktywności na ten tydzień dla nowych jak i starych (stażem oczywiście) konsultantów jak również zasady obliczania nowego dodatkowego prezentu (rondla 2,4 l) w podziekowaniu dla gospodyń, zabrakło czasu na nową ofertę. Trochę to dziwne, ale może czeka na nas jakaś niespodzianka i dlatego nowa oferta jest trzymana w tajemnicy????? Ja myslałam, że tylko u nas zabrakło czasu ale widać jest tak w całej Polsce. Musimy uzbroić się w cierpiliwość bo może warto. Pozdrawiam

Gość Agi40
Alcia dzięki za szybką odpowiedź, wiedziałam, że na Ciebie można liczyć. A o co chodzi z tym rondlem 2,4? Wchodziłam na oficjalną stronę Tupperware i tam już jest informacja o tym rondlu, ale nie bardzo wiem jak to liczyć, czy np. jak zrobię prezentację u siebie w tym tygodniu i chciałabym zamówić ten garnek 5,7 l to on też liczy mi sie do sprzedaży czy już nie, czy trzeba zamówić na 1800 zł. i dopiero po tym mogę kupić garnek 5,7 i dostać 2,4 l gratis , a co z tym HS12 to też wchodzi do sprzedaży, czy nie. Moja konsultantka nie była wczoraj na spotkaniu i nie bardzo wie o co chodzi, wiec jej przeczytałam ze strony internetowej te informacje ... A i te nowe promocje ze str. 45 katalogu też tam są już podane pozdrawiam

Gość miska22
hej a co jest w ofercie specjalnej na ten tydzień

Gość alcia111
Witam ponownie Aga 40 jeśli chodzi o rondel to jest on przy sprzedaży 1800,00 i tak np. sprzedaż pojemników na 830 zł mozesz jako gospodyni kupic sobie garnek5,7 l za 550 zł masz już kwotę: 1380,00 plus 44,90 (księżycowa zastawa i cud kuchenny) plus jeszcze dodatkowe zakupy na kwotę około 380,00 to wychodzi razem 1800,00 Teraz dostajesz prezenty: Księżycowa zastawa 1,5 l plus cud kuchenny (za to płacisz 44,90) i własnie rondel 2,4l. Ale w tym przypadku (jeżeli wybierzesz rondel) rezygnujesz z podziekowania przy 530,00 (ksieżycowa waza) i przy 830 (zestaw optima Miska 22 w ofercie specjalnej tylko na ten tydzień są pojemniki ze strony 45 z katalogu, dodatkowo jest zestaw: stolnica, candy i miska do ciasta 3l za 142,8 Pozdrawiam

Gość ania1604
Witam chchialabym zapytac do kiedy byla ta promocja z torba za 1 zl? I il ekosztuje po normalnej cenie? dziekuje za opdowiedz

Gość alcia111
Witaj Ania1604

Gość alcia111
Witaj Ania 1604 Torba za 1 zł była do tyg 42. Teraz kosztuje około 150,00 W skład torby wchodzi: cud kuchenny,MIX MAX, 1 szt swieża czwórka i zawsze sypkie plus 350 ml Pozdrawiam

Gość ania1604
Dzieki za szybka odpowiedz i mam prosbe jakby ktos wiedzial wczesniej ze znowu sie powtorzy taka okazja to dajcie znac bo jestem zainteresowana bede wdzieczna!

Gość alcia111
Witaj Aniu 1604 Napisz z jakiego jest województwa?

Gość alcia111
Ania 1604 Pytanie: z jakiego jesteś województwa a nie jest województwa Przepraszam za błąd

Gość ania1604
Witam ja jestem z Krakowa

Gość alcia111
Witam Ania 1604 myslę, że masz kontakt z konsultantką, poinformuj ją, że chcesz zostać kosultantką z torbą za 1 zł, to ona juz będzie pilnowała. Gdyby do końca roku torba utrzymała swoją cenę to w grudniu możesz się już dowiedzieć czym Firma zachęci do pracy w Tupperware od stycznia, w którymś roku jako zestaw powitalny był Ultra plus brytfanka. Wtedy przy takich cennych zestawach powitalnych tez warto wejść pomimo ceny torby. Pozdrawiam

Gość ania1604
Dzieki za odpowiedz i mam ogromna prosbe gdybyscie wiedzialy wlasnie o takich promocjach dla nowych konsultantek to dajcie znac bede bardzo wdzieczna.

Gość alcia111
Witam. OK Aniu 1604

Gość anula.c
Witam Czy macie może jakieś przecieki co będzie w promocji od przyszłego tygodnia? W zagranicznych katalogach widziałam przyrząd do robienia ravioli, czy wiecie może czy i jak często pojawia się takie cudo w Polsce?

Gość alcia111
Witam W poniedziałek rano napiszę co jest w promocji i co jest dla nowego konsultanta. Do tej pory proszę o cierpliwość. Anula C u nas była w promocji pierożkomania, jest to przyrząd do robienia takich właśnie małych pierożków za jednym razem wychodzi 40 szt. To o takim przyrządzie piszesz ?

Gość anula.c
Witam Do alcia111 Z tego co widziałam w zagranicznych katalogach to przyrządy do pierożków są dwa różne. Z jednego wychodzą takie maciupeńkie (możliwe, że to ten o którym piszesz) a z drugiego trochę większe i tamtych jest 12 (ravioli). We Francji obydwa są teraz w ulotce promocyjnej - widziałam na ich stronce. I ciekawa byłam czy u nas też się pojawiały i jak często.

Gość Weronika- weronka
fajne rzeczy ale te ceny, mam kilka rzeczy i chociaż uważam że przepłaciłam to są dobre

Gość jednoznacza
Farmerko63 - jezeli nie jest to wydatek dla ciebie po prostu ich nie kupuj albo przynajmniej sie nie wypowiadaj o nich na forach. To ze masz powazniejsze wydatki to nie świadczy o wadzie produktow tupperware pomysl o czym byl temat a o tym co ty wypisujesz. Co ma za przeproszeniem utrzymanie dziecka do posiadania misek ;/

Gość alcia111
Witam Anulaka 1604 Od 47 - 50 tygodnia jako prezent powitalny do nowych konsultantów jest Breadsmart - duzy chlebak katalogowy za 1 zł. Torba jest za 49,90 w skład torby wchodzą: Miska elegancja 2,3 l, elegancja płaska 1,5 l, maslenica elegancja i eko Torba. W promocji Sulikonowa królewna plus szachownica gratis - 142,90 Księżycowa zastawa 2,5 l za 94,90 Księżycowa zastawa 3,5 l za 104,90 Księżycowa zastawa łyżka za 14,90 Księżycowa zastawa sosjerka za 54,90 Jeżeli zakup w zestawie to taniej o 90,00 płacimy 229,60 Pierożkomania za 55,90 Wałek za 49,90 Jeżeli w zestawie to taniej o 44,00 płacimy 95,80 Przy zakupie za 60,00 - Julki za 29,90 Przy zakupie za 90,oo - Cepulka za 9,99 Pozdrawiam

Gość Agi40
alcia, dzięki za informację o nowych promocjach, a co dają teraz w podziękowaniu za prezentację, bo jak są fajne prezenty to trzeba zrobić jakiś pokaz! pozdrawiam

Gość alcia111
Witam ponownie przy 250,oo - mini pojemnik na tort Przy 530,00 - mikser cappucino, cukiernica lub finezja waga kuchenna przy 830 - zestaw misek maksymilina - 7,5 l, 2,8 l, 1,4 l Pozdrawiam

Gość Agi40
Alcia, dzięki serdeczne, ale te rzeczy juz mam! poczekam co będzie w grudniu pozdrawiam serdecznie!

Gość miss agent
Witam kupiłam ostatnio w promocji zestaw do pieczenia, ale pojemnik Candy 2 l jest mi nie potrzebny. Chętnie odstąpie go po przyzwoitej cenie.

Gość bhawrot
witam wszystkich!! Jestem zbieraczką tych produktów i jestem z nich zadowolona, jeżeli coś jest dla mnie za drogie to po prostu tego nie kupuję, choć mam i kilka rzeczy drogich. Ostatnio nabyłam Candy 2l, a na forum wyczytałam, że można w tym zrobić jogurt, jak ktoś może dać mi przepis to będę wdzięczna. Pozdrawiam.

Gość miss agent
Jogurt zrobisz dając mały kubeczek naturalnego jogurtu (ale dobrej firmy) i zalewasz 1 l letniego mleka. Zamykasz szczelnie i odstawiasz na 24 godz. Potem możesz dodać owoców i masz super jogurt owocowy