Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frida10

tupperware

Polecane posty

Gość gość
Niusia13 dziekuj***ardzo ;))

Gość gość
ja też poproszę o info jaki był prezent powitalny bo u nas miting dzisiaj a moja mama nie chce iść może prezentem ją skusze

Gość gość
pewnie gadżet bo inaczej już by było głośno z zachwytu

Gość gość
jakie prezenty i oferta na ten tydzień? a może już wiadomo co w czerwcu?

Gość gość
napiszcie jaka jest aktywnosc w tym tyg?? i czy poza ulotka jest cos dodatkowego??

Gość gość
nieładnie trzeba chodzić na mitingi tam dokładnie tłumaczą a nie stale tutaj pytać to forum stworzono aby poznawać produkty a nie wypisywać o wewnętrznych sprawach firmy ,jak nie mogłaś być to dzwoń do swej menadżerki .

Gość gość
pewno że wiadomo miting był wczoraj.

Gość gość
niektórzy mają w inne dni niż poniedziałki

Gość gość
jestem tu pierwszy raz źle się tego czyta jedna firma jedna bramka a brak życzliwości i wielu innych ludzkich cech i relacji

Gość gość
dlatego że co tydzień pytacie ileż można dlaczego nie chodzicie na spotkania i nie dowiadujecie się u menadżerów przecież to oni wam powinni pomagać już wiele razy pisałam co było i już mam dość coś u was nie funkcjonuje jak należy jak nie ma was na spotkaniach jak możecie tłumaczyć komuś co do czego służy przecież nie wiecie bo skąd ,widzę nieraz sprzęty jak można nie wytłumaczyć że coś się rozbiera i myje pużniej ludziom gniją sprzęty z brudu bo nie wiedzieli że można rozebrać zastanówcie się co robicie .

Gość gość
Witam, a ja mam bardziej kreatywne pytanie niż ciągłe narzekanie. czy może mi ktoś polecić jakiś wypróbowany przepis do wykorzystania z mikro szybkowarze? No i przy okazji jeszcze jedna prośba - ma ktoś sprawdzone przepisy na ciasto do kopytkomanii? Ja lubię tupperware i tyle :-)

Gość gość
też lubię ale jak czytam co chwile ktoś pyta co było to mam dość tyle osób nie chodzi na mitingi i liczą że ktoś im powie ludzie ruszcie się trochę a nie siedzcie w domu nikt za was pracy nie odrobi u nas już mało kto przychodzi ,a dawniej nie było gdzie usiąść ,

Gość gość
jeśli chodzi o ciasto to na kopytka-1 kg ziemniaków daję 1 jajko 1 szkl taką po musztardzie niską mąki tortowej i pół szkl mąki kartoflanej .ziemniaczki ubijam tłuczkiem z wszystkim jak są jeszcze ciepłe ,nie gorące i gotowe ale musisz dobrze podsypać mąką pod kopytkomanią aby się nie przykleiło.można też wyciskać mielone ,

Gość gość
a co komu szkodzi napisać co jest nowego nie każdy może zawsze pojawić się na spotkaniu dziękuję

Gość gość
Nikt Was nie zmuszał . Zdecydowałyście się być KONSULTANTKAMI, to do czegoś zobowiązuje. Koleżanki mają rację, albo weźcie się do roboty, ruszcie dupy i dowiedzcie się jak należy u źródła, a nie tu, albo dajcie sobie spokój, jak nie ogarniacie. Każdą pracę należy traktować serio, a nie jak zabawę. Nie mówcie, że nie zarabiacie, a jeśli tak jest, to przez wasze lenistwo. Ja nie dzwonię do pracy i nie pytam koleżanek jak było, tylko do niej idę. Boże chroń klientki przed takimi konsultantkami.

Gość BEJA10
Święta racja, przestańcie traktować kafeterię jak punkt informacyjny! Nie chcemy takich niedouczonych konsultantek w naszych szeregach, bo psujecie nam opinię. To prawda, że miting nie jest obowiązkowy, ale OBOWIĄZKIEM NIEOBECNEJ KONSULTANTKI jest zadzwonić do menadżerki i się dowiedzieć szczegółów, a wy tylko CO i CENY... co to za informacje dla konsultantki??? Jak chcecie reprezentować firmę? :(

Gość gość
Bo to nie są konsultantki tylko pseudo konsultantki. Nic nie wiedzą, potrafią tylko krytykować, psuć opinię o firmie. Gdyby brały udział w mitingach nie zadawały by głupich pytań i wiedziały by jak rozmawiać z klientem. Totalne nieudacznice. Co to za konsultant, który nie wie co jest w danym tygodniu. Ja jeżeli nie mogę być na mitingu otrzymują pełną informację od swojej manadzerki. Dostaję e-mail z biuletynem, sms, dzwoni wyjaśnia. Każdą pracę trzeba traktować serio, jeżeli zdecydowałam się być konsultantką i chcę pracować to wiem co się w firmie dzieje.

Gość gość
czy tylko we wrocławiu w maju jest straszenie " wykreślenie konsultantki " jesli nie kupują przez 26 tyg nic -- chyba jej sprawa-- nie wykreślą jak kupi za 250,- ktos przegina -------- ciekawe jakie okręgi jeszcze tak robia ????????????

Gość gość
I słusznie, że wykreślają! Bywają konkursy dla grupy i przez takie nieaktywne nie zdobywaliśmy wielokrotnie fajnych prezentów, bo grupa nie zrobiła celu. Grupa liczna, a aktywne trzy na krzyż. Wreszcie jest z tym porządek. Albo chce się być konsultantką, albo nie. Jak już tu ktoś napisał... nikt nie zmusza, a umowa do czegoś zobowiązuje.

Gość gość
Oczywiście, że dobrze, że wykreślają. Nie rozumiem o co pretensje. Co to za konsultantka, która przez 26 tygodni nie robi party... nic nie zamawia? Wstyd, że jeszcze ma jakieś oczekiwania i żal do firmy. Gdyby była w kontakcie z menadżerką wiedziałaby, że tak jest od dawna. I BARDZO DOBRZE!!!

Gość gość
Wiadomo od dawna, że konsultantka jeżeli nie złoży zamówienia przez pół roku czyli 26 tygodni traci status. A wykreślenia w 26 takie liczne dlatego, że pseudo konsultantki składały zamówienia w pierwszym tygodniu bo był garnek. Właśnie co to za konsultant który przez pół roku nic nie robi a robi tylko wtedy jak są fajne nagrody. Takie niech spadają i nie psują wizerunku firmy.

Gość gość
Dzięki Dziewczyny za poparcie myślałam że znów ktoś napisze że narzekam a tu takie poparcie dzięki ,musimy jeszcze w swoich dystrybucjach uświadamiać innych morze coś się polepszy i zachęcać innych aby chodzili .

Gość gość
ja weszłam do firmy żeby kupować dla siebie i moich najbliższych taniej nie chciałam pracować na szerszą skalę zresztą moja konsultantka sama mnie do tego namawiała i mówiła, że nic nie muszę w tej firmie. Na discowery też tak zachęcali , że można wejść żeby dla siebie taniej kupować, a jak ktoś chce więcej to można. Nie mam żalu o prezenty, bo jak nie mama obrotu to nie mam prezentu jasne jak słońce. a potem się okazało, że jednak coś trzeba , zwłaszcza na początku gdy grupa mała trzeba spełnić aktywności. Grupa pracuje i wywiera presję, przygadują i przytyki są. A jeśli chodzi o staż konsultantki to i te z długim stażem nie wiedzą wszystkiego i gadają głupoty.

Gość gość
aż boję się pytać po tym wszystkim co tu czytam proszę o wymiary pojemnika na przekąski i jeśli znacie to także jego wysokość bo u nas w dystrybucji nie było wzoru

Gość gość kika
Wymiary pojemnika na przekąski już pisałam,15 na 15 ,wys.-5 cm.

Gość gość kika

Gość gość kika

Gość gość kika

Gość gość kika

Gość gość kika