Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frida10

tupperware

Polecane posty

Gość gość
Na głównej stronie tupperware, jest już nowy katalog oraz nowe produkty które się niebawem pojawią.

Gość gość
ja pytałam o nowy garnek katalog już widziałam i jest beznadziejny.chyba najgorszy odkąd pracuje i jak ma być lepiej.

Gość nata 39
Ja uważam, że finezja nie jest gorsza od krajalnicy. Jeśli nie mamy w kuchni dużo miejsca i nie kroimy dużych ilości warzyw jest lepsza od krajalnicy. Ja mam jedną i drugą, ale częściej używam finezji bo szybciej ją można umyć i jest bardziej podręczna. Nie wiem co koleżanka z powyższej wypowiedzi szatkuje, iż tak szybko jej się stępiła, mówiąc szczerze krajalnica też szybko się stępi, najczęstszym powodem szybkiego tępienia się ostrzy jest mycie w zmywarce. Nigdy nie myjemy żadnych ostrzy i noży w zmywarkach

Gość gość
zgadzam sie katalog beznadziejny

Gość gość
Niestety nie mam zmywarki wszystko myję ręcznie a finezja jest stępiona i jak pisałam mam szatkownicę i dla mnie jest lepsza może wasze się nie tępią ale ja naprawdę potrzebuję używać a nie żeby leżała w szufladzie szatkownicę mam ponad rok i wiele już siekałam a najlepsze jest to że jest regulacja grubości jeśli ktoś ma więcej kasy to warto dołożyć polecam szatkownicę i bez urazy to jest moja opinia .

Gość gość
Do gościa powtarzam nowe garnki można zobaczyć na głównej stronie tupperware, w produktach są nowości -czyli garnki, nowy chlebak i wyciskarka do owoców, są filmiki, a na zywo to pewnie w dystrybucjach ponieważ już można je zdobyc za rekrutacje.

Gość gość
a bardzo dziękuje już znalazłam ,wcześniej patrzyłam to jeszcze nie było.trochę przykro że wcześniej takie beznadziejne pokrywki były ,czy można je reklamować ?z uwagi na tą pokrywkę.i czy można samą pokrywkę czy z garnkiem trzeba przynieść.??

Gość gość
kalalog zgadzma sie tragedia i ceny wyzsze zamiast isc do przodu to zniechecaja w innych krajach duzo fajniejsze produkty i katalogi rewelacja wcale sie nie dziwie ze u nas w kraju tak slabo to idzie :(

Gość gość
program na tygodnie rekordowe też kiepski

Gość gość
Do KASI OPOLANKI zatrudnij się w firmie będziesz miała szansę zdobyć nowe garnki.a właściwie to nową patelnię i garnek ponad 5 -cio litrowy już go widziałam świetny jest na stronie Tupperware w nowościach.

Gość kaśka opolanka
A jakie są warunki "zdobycia" tych garnków? Firma już ogłosiła?

Gość gość
Za 2 rekrutacje możesz zdobyć patelnię ale musisz być konsultantką ,a garnek po osiągnięciu sprzedaży na 5000 w ciągu4 tygodni ,zaczynając od tego tygodnia.i płacisz za niego 1 zł

Gość kaśka opolanka
No może ktoś będzie sprzedawać na allegro. Znajoma już mi dała namiary na jakąś managerkę z Krynicy Górskiej, która podobno będzie miała dużo naczyń z tej serii. Nie wnikam, skąd je będzie miała.

Gość kaśka opolanka
No może ktoś będzie sprzedawać na allegro. Znajoma już mi dała namiary na jakąś managerkę z Krynicy Górskiej, która podobno będzie miała dużo naczyń z tej serii.

Gość gość
A możesz dać te namiary, też bym chętnie kupiła te garnki, bo wyglądają super.

Gość Izka Izka
A wie ktoś, ile będzie kosztować nowa wyciskarka do cytrusów i jak ją kupić? czy to będzie też tylko dla konsultantek?

Gość Anika31
Wczoraj na allegro widziałam wyciskarkę za 145,99 zł

Gość gość
Wyciskarka ta do maszynki jest za aktywność dla konsultantek. Myślę, że te które nie mają maszynki będą sprzedawać.

Gość Izka Izka
145 zł za wyciskarkę to trochę dużo. Tym bardziej, że zastosowanie bardzo zawężone. Fajnie to wygląda na filmiku ale na pewno jej nie kupię za takie pieniądze. Mam nadzieję, że któraś z konsultantek będzie za to sprzedawać w rozsądnej cenie patelnię 28 cm z tej nowej kolekcji. Co prawda, zawsze chciałam kupić KKSK, ale promocji na ta największa nie ma i pewnie nie będzie, więc może tą nową uda mi się kupić.

Gość gość
Do Kasi Opolanki. Czy możesz dać namiary do tej menadżerki z Krynicy?

Gość gość
witam mam duzo garnków oraz patelni w okazjonalnej cenie do sprzedania prosze o kontakt na @ blondi802@wp.pl

Gość gość
Witam mam pytanie czy przy party startowym jest juz liczona aktywność chodzi i o prezent ???

Gość gość
Przy party startowym nie otrzymasz prezentu za aktywność.

Gość gość
dziekuje za odp a jesli bedzie party startowe oraz kolejne zamówienie w jednym tyg to tez sie nie liczy?

Gość gość
Jeśli Party startowe jest na 500zł to nagrodą jest tylko torba startowa. Jeśli Party startowe jest na 1000zł (500zł start + 500zł pierwsze) to jest torba i aktywność i nagroda za pierwsze Party. Ale w tygodniu 40 i chyba w 41 też nagrody za aktywność są na poziomie 700zł więc aby odebrać wszystkie nagrody to trzeba mieć zamówienie na 1200zł (500zł start + 700zł pierwsze).

Gość gość
Nigdy nie słyszałam aby w jednym tygodniu zrobić party startowe i pierwsze własne party. Może się mylę ale jeśli ktoś robi startówkę, to nie ważne czy jest ona na 500zł czy na 1400zł jest to tylko startówka i nie można jaj rozbić, chyba, że zmienili zasady od tego katalogu, pozdrawiam...

Gość gość
to u nich taka tradycja , że ciągle zmieniają zasady . A najfajniejszą tradycją jest że potrafią się wycofać jak już coś zdobędziesz , bo przecież zasady się zmieniły

Gość gość
teraz jest cos takiego ze jak sie kogos zrekrutuje to trzeba byc aktywnym za500 bo inaczej prezentu sie nie dostanie nie fajne to i tyle specjalnie wymyslaja zeby zwiekszyc sprzedaz a i tak nic z tego nie bedzie bo zniechecaja tylko i dIewczyny rezygnuja

Gość wawa wawa
Zobaczycie, że wcześniej czy później zostanie uruchomiony sklep internetowy. Niczym nie ryzykują. Konsultantki i tak będą się zabijać, aby zdobyć nagrody za aktywność. A sklep zawsze da centrali nadzieję na dodatkowe przychody. I nie nie byle jakie, bo pozbawione wszelkich prowizji.