Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frida10

tupperware

Polecane posty

Gość gość
jestem nową konsultantką. chciałabym złożyć w tym miesiącu zamówienie ale moja menadżerka wyjechała i nie wiem jak to zrobić. czy ktoś doświadczony mógłby mi doradzić? dodam że nie mam żadnego konta jeżeli chodzi o strefę konsultantki bo nic nie otrzymałam. wiec co dalej robić?

Gość gość
Szukam chętnych z Bydgoszczy i okolic do zostania konsultantką

Gość gość
Szkoda ze tak daleko bo moja menadzerka jest po prostu do duszy wrrrrrr

Gość gość
CZY JEST COŚ DODATKOWEGO NA TEN TYDZIEŃ???

Gość gość
konsultantki składają zamówienia przez swoich menadżerów lub w swojej dystrybucji... dziwne ze cie nie poinformowała twoja menadżerka ...co z niej za menadżer ze zostawiła cie samą sobie bez wytłumaczenia co i jak.....

Gość gość
SKĄD JESTEŚ NOWA KONSULTANTKO???

Gość gość
A Poznań Rataje może być?

Gość gość
Nowa możesz podejść do najbliższej dystrybucji lub napisz do nich to z prośbą o formularz zamówienia do składania ,i będziesz mogła wysyłać wypełniony do dystrybucji. ja polecam pojawić się na mitingu tam dużo się dowiesz i zobaczysz,poza tym są darmowe szkolenia też polecam.

Gość gość
A jeszcze jedno czy podpisałaś umowę ,musisz mieć swój numer,najlepiej jak podejdziesz do dystrybucji tylko wcześniej zadzwoń bo nie zawsze jest otwarte.

Gość gość
Przepraszam o jakiej umowie piszesz ??? Moja menadzerka spisala moj nr dowodu i to wszystko a jak zapytalam sie o szkolenie i czy tam tez dla nas jako poczatkujacych sa jakies prezenty to powiedziala ze nie a jakis czas temu pisalyscie ze tak nic nie wytlumaczyla tylko chce abym robila prezentacje juz sama sie gubie na czym to polega ????? Czy mojej menadzerce zalezy na zarobieniu na mnie pieniedzy ??? To po co mnie wpisala jako konsultantke jak nie moge robic sama zamowien ???????

Gość gość
Kochana jak masz pierwsze party startowe i masz zamówienie na 500 zł nie masz jeszcze zarobku ale masz torbę startową zobacz na str. internetowej Tupperware.pl potem przez 13 tygodni możesz mieć prezenty i marżę z zamówień tylko co tydzień musisz mieć zamówienie na 500 zł najmniej. oprócz tego przy każdym zamówieniu powyżej 500 masz dodatkowy prezent czyli AC.szkoda że nie jesteś z Tarnowa chętnie bym pomogła.

Gość gość
I jeszcze jedno lepiej sprawdz w dystrybucji czy rzeczywiście jesteś konsultantką może ona za ciebie zbiera prezenty i robi zamówienia,jak będziesz chciała na siebie to wszystko przepadnie bo program liczy się przez pierwsze 13 tygodni lepiej sprawdz.

Gość Mad0108
Możecie napisać co jest na promocji w tym tygodniu?

Gość gość
tylko ulotka

Gość Mad0108
tzn... ulotka kwietniowa i nic więcej.

Gość gość
Do gościa POZNAŃ RATAJE dla mnie to troszkę za daleko ale jeżeli podasz jakiś namiar to chętnie skieruję do fajnej menadżerki pisz tuphela@tlen.pl

Gość gość
Może jest ktoś chętny z Warszawy lub okolic to piszcie na raczek507@wp.pl

Gość gość
Nowa konsultantko skąd jesteś??? Są 4 szkolenia dla nowych konsultantek i na każdym można dostać bardzo fajny prezent. Proponuje wybrać się na miting i tam na pewno wszystkiego się dowiesz jeśli menadżerka cie nie poinformowała... A tak w ogóle to o jakich formularzach piszecie u nas w dystrybucji nie ma formularzy... menadżerowie zbierają zamówienia od konsultantek i przesyłają mailem do dystrybucji...

Gość gość
Sprzedam micro szybkowar...nowy w atrakcyjnej cenie... jeśli jest ktoś zainteresowany proszę podać maila napisze więcej info Wiem ze tu się nie sprzedaje.. ale jest to produkt poza katalogowy niedostępny w sprzedaży na razie....a tak pomyślałam ze może któraś konsultantka chciała by go mieć:) http://www.tupperware.pl/produkty/micro-szybkowar

Gość toja2424
Mop jest super do mycia podłogi , a ostatnio kupiłam drugą szmatkę mop do wycierania ram okiennych , bo się sprawdziła jak myłam okna . Polecam !

Gość gość
MOP stosuję tez to przecierania do sucha umytej ceramiki sanitarnej, do polerowania baterii , mam też taki przycisk do spłuczki ścienny srebnropodobny - bardzo dobrze go poleruje , raz przeciągniesz i nie widać paluchów

Gość gość
Mop jest też świetny do wycierania naczyń, lepszy od ścierki do osuszania bo cieńszy.

Gość meg gość
co dobrego i ciekawego można zrobić w pojemniczkach na galaretki tych małych liliankach chodzi mi o cos innego niz kolorowe galaretki i mini serniczki...podzielcie się pomysłami...

Gość v5001
Przepisy na ryżowy garnuszek poproszę :)

Gość do meg
ja w galaretkach robie zimne nóżki z piersi kurczaka odgotowuje w rosole piers, na spod foremki wrzucam groszek konserwowy, kukurydze, marchewke i papryke w kostke - co mi tam w rece wpadnie- tak żeby bylo kolorowo, do rosolu daje zelatyne i lekko tezejacym zalewam foremki i nawet dzieci zjadaja mozna tez tradycyjne zimne nogi zrobic

Gość do meg
zapomnialam dodac ze piers tez w kostke kroje juz jak gotuje

Gość gość
Jak poruszony został temat ścierek , to co sądzicie o ścierce do szkła .

Gość gość
A do szyb ?

Gość samusiaija
mam ręczniczek do osuszania 3 sztuki bo jest rewelacyjny 2 mam w kuchni a jeden wzielam synowi - sa super.Sciereczka do szub równiez rewelacyjna dobrze zbiera brud jak i poleruje,ściereczka do szkla bomba jesli ktos ma na tyle nerwow zeby polerowac -u mnie robi to maz.Ogólnie polecam.Najmniej jednak jestem zadowolona z mopa, jest dobry ale myslalamze bedzie lepszy.pozdrawiam

Gość gośćććć
Ściereczki do szyb są świetne, należy tylko pamietać by po umyciu nie wycierać do sucha, nie pucować kiedy szyby wyschną same , będą błyszczeć Ściereczka do szkła jest wykorzystywana nie tylko do czyszczenia kieliszków, ale można czyścić okulary lub inne powierzchnie szklane Poproszę o wymiary tego dużego Ventsmarta i czy zmieści się on na dolną półkę w lodówce??? odpowiedzcie mi proszę Pozdrawiam