Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frida10

tupperware

Polecane posty

Gość gość
ryżowy i jajeczny garnuszek, clic - nowe obieraczki w zetsawach po 3 szt, neo, micro max

Gość gość
czemu dziewczyny jestescie takie zawistne. jak wiecie wiecej to czemu sie nie podzielicie?? my tez mamy klientki, ktore czekaja na jakas konkretna rzecz w promocji. wkurza mnie ze sa juz aukcje na allegro a my nijak nie mozemy sie dowiedziec.

Gość gość
jaki bedzie najniższy konkurs na poziom sprzedaży w styczniu i co będzie ? Może ktoś napisać

Gość gość
Konkursy jeszcze nie podane.

Gość gość
ale ofery juz znacie??

Gość gość
Jest ulotka na styczeń, ale ona nie powala. Ponoć maja byc co tydzień dodatkowe czterostronicowe ulotki. Wiadomo też, że w pierwszym tygodniu bedzie do wyboru podziekowanie dla gospodyń. Z ulotki bądź zawsze sypkie te co były na cel grupy.

Gość gość
Ściema jak nic cwaniary ładnie robicie ludzi w bambuko na allegro co to za nowa moda prezent niespodzianka +niezapominajka za 1 zl przy zakupach .Za darmo powinniście. Im dawać. Masakra

Gość gość
Dlaczego za darmo jak sama musze za nią zapłacić. Nie dość że sprzedaje pi kosztach to jeszcze prezencik najlepiej do każdego zamówienia. ..

Gość gość
prosze o szczegóły I tyg z cenami jak ktos zna?? wiem ze będą błękitne rozdrabniacze piętrowe UP klik klaki i niezbedniki typu candy plus tyle pamietam ze zjazdu tyle ze bez cen

Gość gość
Na ALLEGRO prezenciki ,które my dajemy za dormo (typu niespodzianka,sól,pieprz,obieracz do cytrusów,świderek i tp.) sprzedają,a obniżają cenę produktu. Często za przesyłkę liczą więcej niż płacą i wychodzą na swoje. Zawsze opłaci się kupować u konsultantek.U uczciwych konsultantek.:) . Ale wybór należy do każdego z nas.:)

Gość gość
Czy ma ktoś numer telefonu do słynnej królowej allegro z Krynicy? Chciałbym kupić przed świętami wiele "poważnych" (i drogich) produktów a słyszałam, że ona ma wszystko i w znacznie niższych cenach niż lokalne konsultantki.

Gość gość
napisz przez allegro uzytkownik witalinkaxxx

Gość gość
U mnie też kupisz tanio, ale na allegro nie wystawiam.

Gość gość
Dzięki za namiary na "królową". Zaraz do niej napiszę. Chcę kupić zestaw sztućców, ultra pro i 2 garnki. Dlatego chcę ją zapytać o "dobre" ceny na ten zestaw.

Gość gość
Wystawiłam na próbę na allegro pare produktów sprzedałam 7szt ale jak zobaczyłam rachunek od nich to aż sobie siadłam 80 zl dziękuje już niewystawiam .

Gość gość
Co dla nowych w styczniu dodatkowo do torby startowej?

Gość gość
Takie fajne jest allegro ,przekonałaś się sama na sobie.

Gość gość
Gdyby allegro nie dawało pieniędzy, nikt by tam nie wystawiał. Nikt nie będzie dopłacał do interesu. A skoro jest ponad 50 stron produktów tupperware, to jednak ludziom się to opłaca. Proste. Możecie krytykować allegro, ale i tak mnóstwo klientek właśnie tam kupuje, a nie na party. Tak długo, że tupperware będzie dostępne na allegro, tak długo mnóstwo sprzedaży będzie właśnie tam. A nikt z centrali ani myśli działać w kierunku zabronienia sprzedaży na allegro. Przecież to dla firmy czysty zysk. Centrala jest zadowolona, klienci są zadowoleni, konsultantki sprzedające na allegro są zadowolona. Super.

Gość gość
co w tym tyg za aktywnosc??

Gość gość
Za aktywność termos metalowy 500ml przy poziomie 550 zl. Dodatkowo bazy okrągły świąteczny 1.5l za 39.90 za re rondel silver

Gość ciociawandagotuje
Jeśli lubicie chałwę to to ciasto na pewno Wam posmakuje. Możecie je zrobić w tortownicy, posiadaczki liliany mogą robić w lilianie. Z tej porcji wychodzi liliana i jagodowy książe.http://ciociawandagotuje.pl/rec***.php?v=152

Gość ciociawandagotuje
Dlaczego inne linki są aktywne, a tylko u mnie pojawiają się jakieś 3 gwiazdy i nic nie działa. Mam nadzieję, że znalazłyście mojego chałwowca?

Gość gość513
W tygodniu 1/2016 w ofercie zestaw czterech rozdrabniaczy plus w cenie 319,90 zł; ryżowy garnuszek-59,90 zł; micro max-299,90 zł; ultra pro 3,5l z pokrywą + 2l-378,90 zł; pomoc kuchenna-41,90 zł; zestaw klik klak 3 szt-199,80 zł; zestaw trzech butelek 500ml w różnych błyszczących kolorach z dziubkiem-59,90 zł; neo mini chochla-25,90 zł; neo trzepaczka pionowa-36,90 zł. Każda osoba, która na party dokona zakupów na 130 zł może zakupić Candy Plus 2l w cenie 42,90 zł (AT). Pozdrawiam

Gość gość
Dziękuję bardzo pani

Gość gość
ponoc w 1tyg ma byc tez extra aktywnosc, ale narazie nie wiadomo co??

Gość gość
Ojj... Joanno Joasiu nie ładnie tak robić!!!!! I jeszcze ta bujda, że rzucasz tuppery. Hahahaha :)

Gość gość
Tzn co nie ładnie a to co wy robicie .. to jest ładnie ?przykro mi ale takie są fakty niechce dokładać to tego interesu.

Gość gość
Nieoficjalna informacja z naszej dystrybucji - centrala chce zbudować sklep internetowy "dla tych pań, które nie mają w pobliżu konsultantek, aby też mogłby sobie kupować produkty".

Gość gość
i to zabija idee sprzedazy na party jak tez niczym sie nie rózni od allegro