Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwuwuwuw

Nie weim co mam zrobić Proszę was pomóżcie! BŁAGAM!

Polecane posty

Gość wwuwuwuw

biorę tabletki Cilest. Pierwsze opakowanie wszystko ok. Skończyłam brać tabletki we wtorek i zamiast wziąść w srode wzielam je w czwartek aw piatek kochalam się z chłopakiem. Przypomne że byłam od razu po miesiaczce. Teraz po wzięciu 2 opakowania skonczyłam brac tabletki w srode, dzis jest sobota,a ja nie mam miesiaczki. Czy jest to możliwe że zaszłam w ciąze>??? iDĘ ZARAZ PO TEST..

Gość tak szczerze
to jest to możliwe..

Gość tak szczerze
mozna skracac przerwę 7 dniową, ale nie wolno jej wydłużać. w przypadku jej wydłużenia nalezy sie zabezpieczac przez kolejne 7 dni dodatkowo. Jesli jestes na tyle dorosła by przyjmowac tabletki to zadbaj chociaz o odpowiedzialne zaezpieczenie. To nie sa witaminki i naprawde trzeba byc zdyscyplinowanym. Jesli nie- to zaczekaj z seksem az bedzie na to własciwa pora

Gość Beybeee
ja zawsze dostaje w 4 dniu okres. raz sie zdarzylo ze w 5.. poczekaj jeszcze..a powiedz konczyl w Tobie??

Gość Beybeee
pomieszalo Ci sie i dlatego.. ale moglas zrobic inaczej moglas wziac 2 naraz.. i jakbys tak zrobila tozapewne skonczylabystakjakza 1 razem we wtorek.ale coz stalo sie czekaj na okres

Gość omg...................
:o to nic takiego ze wydłuzyła przerwę. ten jeden dzień nie mógł sparwić ze wystąpiła owulacja od razu. nie przesadzajcie! biezrezecie tabletki od miesiaca czy jak? myślicie nad tym co piszecie? znacie mechanizm ich działanie? owszem przerwy nie można wydłużac ale ten jeden dzień nie ma znaczenia:o zwłaszcza przy tak mocnych tabletkach jak cilest...nie bądxcie głupie i wexcie to na rozum a nie klepiecie co popadnie drogą pantoflową:o sama biorę cilest i zawsze dostaję okres w 6 dzień! niekiedy w ogole nie dostawałam(przy 2 pierwszych opakowaniach). spokojnie nie zaszłaś w ciąze.....

Gość Beybeee
a czy ja napisalam ze odrazu dostanie od tego owulacji//////???? nie!! aleona bierze krotko wiecistnieje mozliwosc zajscia... jak np z zwyiotuje albo cos.. Ja biorejuz 2 lata wiec.. chyba co nieco wiem!!

Gość Beybeee
sory za zjedzenie liter:/ klawiatura pada;/

Gość omg...................
a czy ja piszę do Ciebie? pisze do tej co napisała wyżej....zreszta ona nie napisała ze zwymiotowała ale że wydłużyła przerwę...wiec nie ma możliwości że zaszła(a zawszłaby telko jeśli zaraz w ten 8 dzień po skonczeniu opakowania wystąpiła owulacja.) która na bank nie wystąpi ła:o

Gość Beybeee
no nie wiem napisalas tak jakby to bylo do nas 2;)