Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upupupupupuupupp

KUPILAM WLASNIE LAPTOPA BENQ SIEMENS 512, 60 GB, CO SADZICIE O NIM??

Polecane posty

Gość upupupupupuupupp

I TEJ FIRMIE?

Gość ja myśle że
o opinie powinno się pytać przed dokonaniem zakupu :P pytanie po to już musztarda po obiedzie :P

Gość upupupupupuupupp
NO JESZCZZE GO NIE ODEBRALAM.POLECIL MI GO ZNAJOMY INFOMATYK, CO WY SADZICIE O NIM??

Gość ja myśle że
ja tam jak słyszę siemens, to uciekam gdzie pieprz rośnie. chociaz znam pare osób co kupiły fujitsu-siemensa i nie narzekają. ale już sama opcja, ze siemens raz z jendymi, raz z drugimi firmuje produkuje mnie odrzuca. a w zasadzie, to każdy laptop moze być dobry, jak masz szczeście, mozesz trafić na felernego ibm/lenovo i na rewelacyjnego acera. ale ja osobiście od czegoś, co sygnowane jest nazwą siemens wiałabym co sił w nogach.

Gość martita88
BENQ fajna firma ale siemens? :|

Gość ja myśle że
jak masz pecha/szczęscie miało być ;)

Gość upupupupupuupupp
TEN BENQ MA TO SAMO CO TOSHIBA(TOSHIBA NIE MA TAKIEGO ZLACZA NA KAMERE CYF) W TEJ CENIE.tAKTO WSZYSTKIE PARAMETRY SIE ZGADZAJA, I JESZCZE BENQ MA 15"4 A TOSHIBA 15 ROZDZIELCZOSC.MOI ZNAJOMI PREFERUJA TEGO BENQ COC WIDOMO, ZE TOSHIBA TO ZA FIRME SIE PLACI I MARKE.JA MOJ KUPILAM ZA 2, 600....NOI JUZ SAMA NIE WIEM, CZY BEDZIE OK

Gość ja myśle że
z tego co ja wiem z moich rozeznać wśród znajomych, znaim kupiłam sowjego, toshiba też do rewelacyjnych nie należy (opinie kilku uzytkowników). ja bym się rozejrzała na Towim miejscy za jakimś ibm.

Gość jajajajaja23
TOSHIBA JEST NAJLEPSZA FIRMA NA RYNKU

Gość Ja myslę że ...
nikt tobie tutaj nie poradzi co widać wyżej, jeden powie, że ok, a drugi że do d..., a przy tym kazdy uważa, że on wlasnie wie najlepiej Prawda jak zwykle leży pośrodku, gro ludzi sie wypowiada nie mając tak na prawdę zielonego pojecia o laptopach. Ja myslę, że informatyk powinien dobrze tobie doradzić, bo kto jak nie on siedzi w temacie ?