Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanana

Gdyby ktos mial do oddania Yorka to chetnie przyjme

Polecane posty

Gość zakochanana

Strasznie podoba mi sie taki piesek i marze o nim od zawsze. mam juz jednego psiaka którego kocham nad życie. Mam duzy dom z ogrodem wiec naprawde bardzo chetnie przyjelabym takie wlasnie pieseczka jesli ktos mialby do oddania :)

tiaaaaaaa, zwlaszcza ze takie pieski kosztuja srdnio 1000 zl i raczej sa \"kanapowcami\" ..... chcesz go na dworzu trzymac ? brrrrr ps. mam yorczka :D ale za zadne skarby swiata jej nie oddam ❤️

Gość zakochanana
angel ja wlasnie wiem ile kosztuja :( no co ty!!! wcale nie mam zamiaru trzymac go w ogrodzie. mój pupilek tez jest kanapowiec i spedza czas ze mna nawet sypia ze mna w lożku ale jesli ma ochote pobiegac to nie zapinam mu smyczy tylko idziemy do ogrodu i rzucam mu zabawki ktore moj siersciak przynosi :) O to chodzilo mi z tym ogrodem

Gość rsd f fds
To i ja. Audi A4 by wziął, tylko tak od 1997 w górę jak można.

to ja poproszę beemke, najlepiej z serii 700 i tak od rocznika 2000 od biedy może być też jakakolwiek terenówka

Gość LOLEK23
poszukaj wsrod tematow, bo ktos tu chcial oddac psa, no ale to nie bedzie york tylko jakis kundelek, kto ci odda rasowego? :D

Gość upupup
to nie musi byc rasowy york moze byc z domieszka kundla :) moze ktos jednak ma na zbyciu?

Gość jeny jakie wstretne babska
dziewczyna chce po prostu przyjąc yorka a te od razu węszą podstep,idzcie sie leczyc

Gość ale sie usmialam
czytajac ten post- nie badz az tak naiwna bo to smieszne jest. Sama mam yorka i go nikomu nie oddam a tobie radze wziasc jakiegos psa ze schroniska jak ci malo