Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izusia===25

Jak złagodzic ból piersi???

Polecane posty

Gość izusia===25

Prosze o porade jak można cho w małym stopni ulży przy takim dyskomforcie? Niewiem czy jestem w ciąży bo do lekarza ide we wtorek. Ale Piersi jeszcze nigdy mi nie dały tak znac o sobie:) Pracuje fizycznie, w markecie-typowy wykładacz. Mam spory biust-75 F, ale jak do tej pory mi to nie przeszkadzało w niczym. Teraz gdy np mam szybko po coś iśc to normalnie musze sie trzymac za biust bo tak mnie piersi bolą. Gdy wieczorem zdejmuje stanik to mam wrażenie jak by tam jakieś kamloty były a o sutkach to nie wspomne!! Dotknąc ich nie moge takie są wrażliwe!! Najbardziej to bolą piersi od pach. Jak to by była ciąża to był wyła z radości:))))) Ale może na ten ból jakieś okłady czy coś podobnego?

Gość ewwika
to może być ciaża. Tez tak miałam.

Gość ulka zula
to moze byc ciąza, ale tez nie musi. Niestety nie potrafie ci pomoc tez tak miewam, więc wiem jak to jest. Zycze ci, zeby to była ciąza, bo u mnie to jest tak przed okresem, 2 tyg!!!!!!!!!!!!!!!!. Ale faktycznie jak zaszłam w ciąze to tez od razu miałąm nadwrazliwość piersi.

Gość izusia===25
Jakby to był dzidzia to by było cudownie:))) Pierwszy raz mam coś takiego i to naprawde duży dyskomfort. Dzisiaj jak mój mąż wrócił z pracy to mnie tak mocno przytulił i aż odskoczyłam z bólu:)

mnie tez tak bola i musze spac w staniczku..jutro ide do gina na potwierdzenie ciazy[mam taka nadzieje]

Są fajne termoforki do piersi. Łagodzą ból bo odpowiednio ją ogrzewając. To duża ulga. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.