Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona maniaczka zwierzat

mój myszoskoczek ma padaczkeco robić ???poradzcie mi

Polecane posty

Gość zasmucona maniaczka zwierzat

czesto ma ataki a moj szwagier mowi zebym go wyrzucila bo padaczka sie zaraze ..czy naprawde padaczka jest zarazliwa ??bez jaj..doradzcie coś ..czy moge ndal trzymac mego zwerzaczka w domku ??

Gość hrhrhrhrhr
eee...wyrzucic to mozna rzecz, a nie zwierzatko. daj spokoj, moze mu po prostu z letka odpieprza i skacze jak szalony...padaczka nie mozna sie zarazic poza tym :P

Gość zatsss
padaczka to chorona zarazliwa zwłaszcza od myszopodobnych..nie wiecie to nie pierdolcie..

co za debilew to pisza od kiedy padaczka jestz arazliwa idioci????????? zasmucona przykro mi stwierdzic ale twoj szwagier to imbecyl do potegi.wez zwierzatko do wtereynarza lekarz ci poradzi co dalej

Gość dffdfddfd
JAK MOZNA TRZYMAC ZWIERZE chore na opadaczke w domu?? przeceiz ono przenosi najgorsze zarazy..takie myszopodobne zwierze...!!!!! tragedia...wiem ze maja czesto padaczki te myszoskoczki ale ze stresu ..tez mialam kiedys takiego ale pozbylam sie go bo mam dziecko w domu..i nie chcialam by stykalo sie z tym zwierzakiem.

Normalnie jestem bardzo kulturalna, ale teraz chyba nie wytrzymam. Choruję na padaczkę od jedenastu lat. Jakby była zaraźliwa to pół Świata by już na nią chorowało. Więc do wszystkich, którzy twierdzą inaczej: - Co Ty kurwa wiesz o padaczce?!

Gość gRYZLINA
BOZIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO NIE PADACZKA MYSZOSKOCZKI MAJA TAKIE COS ZE KOPIA NOGAMI NAWET W SWOIM LEGOWISKU BO MYSLA ZE SIE RPZEBIJA DALEJ ....... CO ZA IDIOCI .