Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stęsknioon_a

JAK POZNAĆ CZY SIĘ PODOBAM KOMUŚ ...NA KIM MI ZALEŻY!!!!

Polecane posty

Gość stęsknioon_a

Witajcie!!!!!🖐️🖐️🖐️ Mam pewien jak dla mnie ogromny problem!mianowicie jest taki jeden gość na uczelni, który mnię krecii!!!...podoba mi się jego sposób bycia i charakter, ale niestety nie znamy się😭 (tylko z widzenia)...uczelnia jest dosyć mała więc praktycznie widzimy sie cały czas i czasami zerkamy na siebie...tylko ja jakoś nie mogę odczytać tego wszystkiego tzn. czy mu się podobam i chciałby mnie poznać ale jest np.nieśmiały czy poprostu patrzy się na mnie jak na każdą inną dziewczyne...ehh!!!.....poradźcie moi drodzy jak to poznać???!!!?????.....czasami tak się oglądam za nim że o mało skrętu szyji nie dostaję hehe!:o;).....a on ...no nie wiem patrzy się ale tak normalmie:O(muszę dodać tu że jest jak na moje oko bardzo dojrzały emocjonalnie tzn opanowany)a z resztą nie wiem czy normalnie eh!!!nie mogę tego wszyskiego rozróżnić:O...poprostu boję się zawieść że...jestem kolejnym obiektem który zchodzi np. z schodów a on jest przed no i zawiesza wzrok na nim!:O Ostatnio złapalłmnię wzrokiem z nienacka jak się patrzyłam haha!wyczuł mnię ;) ........................bałagam poradźcie pease!!!🌻🌻🌻

Gość hurraaaaa
podejdź, spytaj: 'podobam ci się?'

Gość lepiej podejdź i powiedz
że on ci się podoba i że go zapraszasz do kina, na drinka czy gdzie tam chcesz.No i podrywaj go tak jak kiedyś facet podrywał kobietę ,która mu się podobała

Gość lepiej podejdź i powiedz
no to już wiesz co robić-czekać!

no co wy! feministka nie jestem! a jak on jednak nie jest zainteresowany????:O...jak to poznać no!!!!!!😭 Też nie chcę byc nachalna bo jak mnię wtedy przyłapal to czułam się głupio, że go nękam :/

ja nie chcę czekaćććććććććććććććććććććć!:O ja chcę go haha;) ...Furiously and Deadly ...witaj w klubie!🖐️..gapią się i gapią i nic nie robią ehhh!;)

no ludziska kochane jak to wszystko poznac czy chce byc zaproszony np. na tą kawkę?może jednak nie chce ??? ...co robić????jak się zoriętować???

Gość a moze zdobadx jego numer
telefonu i wyslij jakiegos ciekawego smsa ? ;) jakos tak ladnie ułoz zeby go zaciekawił i zobaczysz co Ci odpisze i w jaki sposob, potem juz jakos to pojdzie :P

:O;)....planowałam aaby zdobyć np. jego maila, no ale boje się że np. napisze mi \"odpiepsz się zboczeńcu\" albo np. numer telefonu sobie zastrzeże hehe!;) mam tu pytanie do was faceci jak to jest?kiedy chcecie poznac dziewczynę to jak reagujecie?gapicie się tylko ????????????? no nie- za niedlugo nasz gatunek ludzki wyginie od tego gapienia sie tylko ;)

Gość treyer
hej..jeden tak sie na mnie gapił i wygapił...sypiamy ze sobą...

Facet nie chce działać to weź Ty zacznij. Najpierw mów mu \"Cześć\" na uczelni. Dwa, trzy razy. Potem wyczaj mniej więcej kiedy wychodzi z uczelni i w która stronę idzie. A nastepnie podczep się pod niego idąc w ta samą strone i powiedz \"cześć\" tak po prostu. A reszta się sama ułoży:)

treyer ...haha! no to moje gratulacje no ale to jak sie poznaliście?kto pierwszy podszedł??...a co tak poza tym robił że wiedzialaś ze chce cię poznać???

cyniczek ...haha!ja już mam tak wyczajone że mam jego rozkład zajęć ;) i niestety nasze zajęcia nie są zsynchronizowane ehh!np. dzisiam ma wolne:(.....jeżdzimy z tego samego przystanku no ale nie o tej samej porze:( mamy jeden wykład ale na niego jak narazie nie chodzi :O ...a jak jest nieśmiały??? to ucieknie!!ja jestem niesmiała trochę ale z tym walczę!!!!:classic_cool: raz tak bylo ze robilam doświadczenie na pracowni i on wszedł:)...chyba mial odrabiać doświadczenie ale tego nie zrobił bo przeczytal tylko kartę i uciekł:O:O:O

stęsknioon_a To sobie je zsynchronizuj. Miałaś dziś wolne trzeba było coś iść załatwić na uczleni i akurat go \"odprowadzić\" kawałek:)

tak do 2tygodni...podoba mi sie cholernie:D i zaczal mi sie podoba cmniej wiecej w tym czasie kiedy ja mu..... a zaczelo sie tak,ze 3rtazy pod rzad zlapal mnie na gapieniu sie an niego.....zresztą mam na uczuciowym osobny topic zalozony o tym:P

on dzisiaj miał wolne:O:O:O...poświęcam sie poswięcam np. na ten nasz nie obowiąskowy wykład chodzę aby np. usiąść koło niego a tu go nie ma ehh!:(

stęsknioon_a Jak mu się nie podobasz, to przeciez nie zacznie Cie wyzywać, nie rzuci się z pazurami na Ciebie, nic Ci nie zrobi- tylko delikatnie da do zrozumienia że nic z tego. Jesli mu się nie podobasz to nie masz nic do stracenia. Jeśli się podobasz... to sama wiesz ile masz do zyskania:)

Furiously and Deadly ...ale na pewno wiesz że się mu podobasz???...sorki że zakładam podobny temat ale jestem zdesperowana :O zaraz poczytam twój!!!!!!!!:D

tylko jak będzie tak że sobie nie wiadomo co wyobrażałam to się zapadnę pod ziemię ze wstydu:O:O:Oon jest naprawdęciekawy facet i smutno by mi było go stroacić:O:O:O😭 ...ale zanim się odważę podejść to chciałabym sprawdzic czy warto...czy są jeszcze jakieś inne sygnały od samego patrzenia że się komuś ktoś podoba? np. ja daję mu znać np. jak mnię zauważy to się uśmiecham skromnie-nieśmialo zawsze zatrzymuję się gdzies tam na pietrze gdzie on jest no i...daję się przyłapac na patrzeniu 8)

ehhh......takie moje życie!!!:O po 5min czy na milę wyczuję fałszywą osobe z maską i czy ktoś kłamie!!! .........a tu nic nie mogę!!!!moja swera uczuciowa to jeden wielki bałagan:O;) zastanawiam sie wogólę co on widzi takiego we mnie??nie jestem specialnie jakaś laska! a jest ich duuużo na mojej uczelni(za dużo ;) ) ..........e tam chyba mu się nie podobam :(:(:(:(:(nie wiem:O😭!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

proszę was proszę ślicznie 🌻 npiszcie cośśśśśśśśśśś!!!...nik nie ma takich problemików??? jak ja???nie wierze!!!!!!!!!!!!ja tylko jestem taka \"udana\"???a to pech!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:O;)

nikt nie pomoże???????...idę się upić;)....może przestanę o nim myśleć choc na chwilę!!!....pomęczę was jutro;)zdam relację jak miną dzień wpatrywania się ....może nastąpi jakis postęp ?!pożyjemy zobaczymy!!!!oby jak najszybciej!!!.......dozobaczyska🌻

Gość porazka......
ja milam to samo gapil sie gapil ,potem do tego zaczely sie usmieszki,po jakims tam dlugim czasie powiedzial mi czesc,potem ja cos do niego zagadalam a teraz tez ze soba sypiamy :O i wlasciwie nic innego nas nie łączy:O