Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adadadadjjjj

moj chlopak szuka dziewczyn na internecie

Polecane posty

Gość adadadadjjjj

czy mam sie marwic czy tez to takie flirtowanie i tylko to bo on mowi ze bardzo mnie kocha

Gość polska to kraj absurdu
:D cos ty, to nic takiego, juz nie badz zazdrosna dobra??!!! :P

Gość dolores696
Obserwuj ,najważniejsze żeby nie wypadł z pod Twojej kontroli. Faceci już tacy są :) taka płeć;p

Gość similee
Od flirtowania, pisania ze soba moze zrodzic sie milosc. Znam takie przypadki i konczyly sie slubem, a aktualna osoba cierpiała.. widocznie nie była mu przeznaczona. Moze sie tez potajemnie umawiac na randki , a czego oczy nie widza tego sercu nie żal:)

Gość dupek nie facet
;) no bo ciekawe po co to robii, ekscytuja go nowe znajomosci, nowe twarze, zaczyna sie tym podniecac czy co? srednia przyszlosc przezd wami

Gość JJJJJJJJJJJlo
co za palant, pewnie sprawdza czy nie znajdzie sobie lepszej,jasne ze masz podstawy zeby sie martwic bo Ci sciemnia strasznie

moj chlopak mial kiedys zdjecie na fotce..... bardzo mnie to bolalo... powiedzialam mu to... pytalam sie czy mu juz nie wystarczam??? czy tak bardzo musi znac opinie innych dziewczyn, ze jest przystojny??? czy moja opinia mu juz nie wystarcza??? usunal zdjecie...............:)

musisz mu powiedziec cio cie drazni, co Cie wkurza...... na ile moze sobie pozwolic... np moj chlopak musooial zmienic nr, bo mu kazalam... (jakies laski i jego byla dziewczyna-zadreczaly go) ja tez musialam zmienic nr....

ja nawet chlopakow nie poz3walam rozmawiac z innymi laskami na gg taka juz mam nature......... ..... musze wciaz byc w centrum:)...............

widocznie nie jest Twoim chłopakiem, skoro szuka dziewczyny, bo Ty nią nie jesteś najwyraźniej

Gość ja tam nie wiem
dziewczyna mojego bylego chlopaka wykasowala mu nr do mnie :O nie wiem jak ona tak mogla :/ skoro jest z nia a nie ze mna to kocha ja a nie mnie! :P i jak ona mu mogla w ogole w telefonie grzebac? a on i tak pisze z innymi na gg i roznych takich :O nie rozumiem go zupelnie...

Gość sprawdzam emoty ino
👄 🌻 🖐️ :O