Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiki miki

chude kobiety około 30 - wejdźcie, poradxcie, pocieszcie..

Polecane posty

mam 30 lat, wzrost 165, waga 46 kg.. mam się martwic...? chyba nie wygladam bzyt dobrze, bo słyszałam uwago na temat mojej sylwetki.. że anoreksją smierdzi.... jem mało, wynika to raczej ze sposobu życia jaki wiode, stresujaca praca, papierosy.. Nie mam naorteksji, ale przytyc nie umiem.. co wy na to?

Gość golf do dupy jest
ja tez mam taki problem :( rozumeim cie bardzo dobrze prosze daj fote swoja tutaj z zamazaną twarzą jak mozesz ..powiedzą ci dziewczyny szczezre tutaj czy jestes taka chuda bardzo. ja kiedys dalam fotke i naprawde od tej pory jest mi lepiej..słyszalam duzo cieplych słow na moj temat.

nie mam fotki, ale chetnie bym cos ciepłego na swój temat usłyszała.. źle sie czuje ze soba, nie wiem jak sobie poradzić z gwałtownie spadającym poczuciem własnej wartosci i kobiecosci przede wszystkim... a gdzi e mozna zobaczyc twoja fotke..? Może bym sie chociaż porównała..

Może mnie też można o chudych zaliczyć.Przy wzroście 168 ważę 53 kg i dużo mnie kosztuje wyrzeczeń,by tę wagę utrzymać.

Gość na cerebez jaj..
zaraz znajde foty dziewczyn ktore mowily o sobie anorektyczki i porównasz sobie:)okey??

Gość na cerebez jaj..
kiki miki i co chudsza jestes od niej?ona uwazala ze nie ma chudszej osoby od niej na swiecie..wg mnie ma super figurke ..

Gość na cerebez jaj..
a jesli nie masz foty to wez do reki metr zwykly albo krawiecki i napsiz ile masz w pasie .w biuscie ,talii itd..zobaczymy czys taka chudzinka:():)czy wyolbrzymiasz..

Gość olej docinki innych
ludziom nigdy nie dogodzisz- gruba jest feeeeeeeee a chuda, to od razu chora na anoreksję :o Ja nie jestem chuda (155 cm i 42 kg) ale i tak mi ludzie czasami dogryzają :o

Ja też jestem koło 30-tki (tuż przed, mam 28 lat) i ważę niewiele do swojego wzrostu, bo jakieś 50-51kg przy 169cm, ale uważam, że nie jestem przesadnie chuda tylko właśnie w sam raz i jestem z siebie zadowolona:) Cóż mogę Ci poradzić - ciesz się życiem dziewczyno, szkoda czasu na zamartwianie się wyglądem - pozostawmy to nastolatkom;) Dbaj o siebie - odżywiaj się zdrowo (w tym wieku to już obowiązek;) ), podkreślaj swoje atuty i nie skupiaj się na tym co nieładne:) pozdrawiam

Gość na cerebez jaj..
dziewczyny a ile macie w biodrach przy tej swej chudosci?ciekaw ajestem bardzo..

Gość no widzisz ..
kiki miki takie masz zajebistą :) a ile masz w łydce w najszesrzym miejscu kochana>>>?? udo 45 do tweg owzrostu nie jest tak zle ..uwierz mi.. biodra mierzylas na kosciach biodrowych czy po srodku pupy bo mierzy sie po srodku pupy zawsze i wtedy wychodzi wiecej w nich..

Gość ja mam 167 i waze 46
i jest ok. według mnie robisz problem tam gdzie go nie ma. wage masz w sam raz.

łydka 31... wszystko mierzyłam na ciuchach..... więć odjęłam żeby nie ściemniac.. biodra jeszcze raz..w najszerszym miejscu..85... nie chce byc inaczej...

Gość do tej wyżej
ty też masz 30 lat?

Gość do tej wyżej
to było oczywiście do-----> ja mam 167 i waze 46 :)

Gość no widzisz ..
no filigranowa kobietak jestes..szkoda z enie masz foty ale powiedz chudsza jestes nic gosienieczka z tej fotki>?>>

Gość no widzisz ..
a kto ci tak powiedzial kochana>?? ja mam 170 cm i wage 58 kg a ciagle kolezanki mowią do mnie :"ty anorektyczko chudzinko itd..i co ?mam sie zabić ..przeceiz wygladam w sam raz ..a dalej tak gadają ..

Gość na pewno jest chudsza
gosienieczka miała 88cm w biodrach;)

Gość Ty nie masz anoreksji
ty jesteś durna! W talii to nawet całkiem grubiutka jesteś w biuście tylko mało, bo pewnie masz mały, ale ogólnie ejsteś spoko szczupła laska modelki maja wymiary 80-55-80

tak, chyba chudsza... na dekolcie mam wyrazne żeberka, i że berka mi w ogóle widac.. poza tym wystajace kości miednicy, no i małe piersi... mam zanjomego który twierdzi zejest ok, ale dziesiejszy komentarz 9 którego mialam nie słyszec ) był jak strzał w pape...

Gość Fruwająca świnia
Jestem chuda, zawsze byłam. A wolałabym miec kilka kilogramów więcej. zastanawiam sie czemu grubym nie wypada zwracać uwagi, że jest gruby, a ja bardzo często słyszę, że wyglądam okropnie, żebym przytyła. Słyszę to wprost i niezbyt przyjemnymi słowy. I to wcale nie od bliskich osób tylko np. od koleżanek z pracy. A teraz jestem chuda np. dlatego, że do niedawna karmiłam piersią dziecko z alergią i miałam BARDZO ścisłą dietę, poza tym mam stresy. Czy to sprawiedliwe, że nie dość, że nie mogłam jeść z poświęcenia ( bo jeść lubię) i mam stresy to jeszcze ludzie komentują. Czy zdaja sobie sprawę ile razy przez nich płakałam... ?

Gość jaja anoreksja
jaki komantarz ??powiedz..

Gość Fruwająca świnia
Ile ja bym dała, żeby ważyć tyle co no widzisz... . Mam 171 cm i ważę 50... Próbuję przytyć.

Gość ja mam 167 i waze 46
mam 27 lat. kiki przesadzasz, na prawde . ja tyle waze a naprawde na chudzinke czy anorektyczke nie wyglądam. nikt mi nigdy nawet tego nie zasugerował. po prostu niska dziewczyna wazy odpowiednio mniej. Nie panikuj.