Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie piszę tego złośliwie ale

Polki maja TRAGICZNIE zniszczone włosy!!!!!!!!

Polecane posty

Dziewczyny, dlaczego tak się oszpecacie na własne życzenie??? Juz nastolatki farbuja włosy na potęgę, teraz nadeszła jakaś idiotyczna moda na prostowanie, efekt jest taki, że praktycznie 90% kobiet ma ohydne suche siano na głowie. Opamietajcie się dziewczyny!!!!

Ja bardzo dbam o włosy, Podcinam je regularnie, wklepuję różne mazie, zawsze je ładnie układam. Ale zgadza się że polki nie dbaja o włosy. Oto największe wady polskich dziewczyn: - chodzą w przetłuszczonych włosach - nie układaja ich kompletnie - mają ogromne odrosy - brunetki na siłe robią sobie blond balejaż ha ha ha i tak nie będa nigdy blondynkami - wszystkie ścinaja tak samo włosy, zaleznie od panującej mody, a nie zważając na to czy to im pasuje np. teraz wszystkie laski mają mocno wystrzępiona górę włosów, prawie na chłopaka, a z dołu wiszą długie pióra, ohyda, blee

Gość sposób na piękne włosy
najlepiej: -nie myć włosów zbyt często, bo to je niszczy -nie suszyć suszarką, bo to je niszczy -nie prostować, bo to je niszczy -nie zakręcać, bo to je niszczy -nie czeszć zbyt często, bo to je niszczy -nie farbować, bo to je niszczy w ten sposób drogie panie będziemy miały beznadziejne włosy, ale za to jakie zdrowe!

Gość ostatnio
dużo topików o tym jakie to polki są bleeee. ciekawe dlaczego?

Gość adhjaskjdhaakd
ja mam b. ładne włosy, a jedyne co z nimi robie, to myje, susze i czesze ale nie popadajmy w skrajnosci....

Gość Diarath6h6h6h6
Kobieto , dlaczego czepiasz sie Polek , bylem w wielu miejscach na swiecie i napewno nie powiedzialbym ze Polki tak zle wygladaja:classic_cool: Spojrz na Niemki, brrr az strach... Amerykanki brrr , oprocz Kalifornii ale tam wiadomo czemu .... Brazylijki...sztuczne... Wloszki ..gdzie te niebieskie oczy... Rosjanki brrr..kochaja niebieskie cienie i czerwone sminki , podobnie Czeszki.... Polki , piekne kobiety , a co najwazniejsze cieple osoby...

Gość fm e.mfle.s
rozsmieszyl mnie tekst ze brunetki robia blond balejaz zeby zostac blondynkami:D:D Przeciez brunetki po ta robia balejaz zeby: albo optycznie zwiekszyc obietosc wlosow,albo poprostu lepiej pasuje im kilka kolorow na glowie!!!

Gość No nieee
Polki maja zniszczone włosy ,moize i tak ,ale dlatego sa atrakcyjne.Widzieliscie amerykanki,włoszki czy niemki?Alez ona maja naturalne włosy ,ale jaki piekne są trzymajcie mnie :D:D:D:D:D

Nie neguję urody Polek - napisałam tylko o stanie ich włosów. Fakty sa jakie sa.... Mieszkam we Francji, Francuzki uchodza za ikony dobrego smaku i pielęgnacji, a jednak nie farbuja włosów jak oszalałe... Dzieki temu maja piękne i błyszczace włosy. Poza tym sa to moje refleksje, nikogo się nie czepiam, naprawdę. Szkoda tylko, że polskie dziewczyny dały sie kompletnie otumanić przez wielkie koncerny..... :O

Gość ostatnio
sorry ale sam fakt nie farbowania włosów nie zapewni pięknych wlosów. najważniejsze jest zdrowe odżywianie:)

Gość dzikuje na rykowisku
ochotka tobie to sie nic nie podoba ? krytykujesz i boczki i wloski...tez masz kompleksy ? (jak ja) :O a wlosy mam sliczne, krecone, blyszcza jak u barbi

Gość ja wlosy farbuje bo mam juz
siwe ale sa blyszczace i zadbane nie mam zadnego siana na glowie

Gość zgadzam się z autorka
w 100%.

Gość majirel
Oj prawda!!! Polki kompletnie nie potrafia dbac o włosy.... Sama tez nie jestem lepsza ale od dwoch lat staram sie naprawic bledy mlodosci, jak narazie z mizernym skutkiem!!! Wydaje mi sie ze glownym problemem dziewczyn w Polsce jest to ze chca miec szybki efekt nie patrzac na pozniejsze skutki. I tak np farbuja domowymi sposobami, nie uzywaja prosejonalych kosmtykow, laduja na włosy tony przeroznych specyfików i w rezutacie z dnia na dzien wygladaja coraz gorzej... Czemu?? Bo i owszem, jak spedza przed lustrem godzine wymachujac z jednej strony prostownica a z drgiej lakierem do włosow to moze i wygladaja ok... Tylko ze jak tego nie zrobia to wygladaja koszmarnie i tak zamyka sie bledne kolo a sytuacja sie potarza i powoduje coraz to bardziej oplakane skutki. Podobnie jest z solarium. efekt ładny na chwile!! Pozniej zaczyna sie koszmar... wiem co mowie. Dlatego zastanowcie sie czy warto....

prawda. autorka topiku ma swieta racje. dzieki bogu slucham mojej mamy, ktora nie pozwala mi farbowac. wie, co mowi. mam ladne wlosy. kazdy sie pyta czy to moj naturalny kolor.-ciemny blond. nigdt nie zafarbuje wlosow. prostuje tylko w weekendy kiedy ide z kolezankami do kina cczy klubu. na codzien do pracy mam zwiazane i nawet ich nie czesze, bo nie chce aby wypadly:P nie rozumiem ludzi ktorzy farbuja wlosy. przeciez taki nam dala matka natura kolor wlosow, bo nam jaki najbardziej pasuje. najwazniejsze to dobrac odpowoiednia fryzure do ksztaltu twarzy. byle nie ta fryzura ala kurczak. wystrzepione u gory a dlugie na dole. tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość taką fryzure ma Kinga
z serialu Pierwsze Milość,na górze krótko a z tyu zwisają ej jakieśsznurki z wlosów:-okropnie to wygląda:-p

Gość prostownice to syf
dziewczyny nie używajcie tego badziewia - strasznie niszczy włosy, które sa potem nie do odratowania!!!!!!!!!!

Gość do zuzia
zuzia, nie czeszesz włosów zeby nie wypadały??? To jak potem zrobi Ci sie na glowie kołtun od nieczesania to dopieroo Ci wypadna jak bedziesz je chciała rozczesać :O

Gość gość
Na szczęście teraz nie trzeba męczyć włosów prostownicą codziennie. A taka miłość do niej wynika po prostu z tego, że niektóre dziewczyny mają zniszczone włosy, które streczą we wszytskie strony. Jakby były zdrowe to by nie trzeba było z nimi nic robić. Sama miałam zniszczone włosy i w porę się opamiętałam, fryzjerka doradziła mi tylko prostowanie keratynowe Amazon Keratin żeby wypełnić włosy naturalną keratyną i rzeczywiście zaczeły sie lepiej układać :)