Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusiadzidziusia

jestem samotna mama-czy kiedys kogos znajde?

Polecane posty

Gość Dawidek80
I jeszcze jedno, po tym co napisałaś od razu siem w tobie zakofałem i już nie mogem dłużej żyć bes ciebie, kcesz być ze mnom?

witam mam 24 lata i sama wychowuje synka mieszkam w stalowej woli i coz jestem bardziej samotna niz mi sie zdaje pragne poznac mezczyzne ktory pokocha mnie i mego synka przy krorym bede czula sie wkoncu bespiecznie..czy znajde takiego? mam pecha i moje nadzieje z kazdym dniem maleja...jesli macie jakies propozycje piszcie 2929181 gg

cóz jeśli pojawiaja sie takie glupoty niedojzale pod moim nikiem tzn ze nadal ten ktos ma radoche podszywajac sie pod moj pseudonim.....

Teraz moze juz mu sie nie uda.. Pozdrawiam z :) wszystkie samotne mamy, swiat i zycie przed wami stoi otworem jeszcze....!

Gość Pocachontas
Hej! Ja natomiast mam 22 lata i jestem w 5 miesiacu ciaży i mam zamiar sobie ulozyć zycie jeszcze...Podziwiam wszystkie dojrzale, samotne kobiety z dziecmi, bo fakt, ze same wychoiwuja swoje malenstwa jest nielada sztuka... Dodam ze mam kolezanke, ktora jest mama dwuletnich blizniakow i poznala faceta, ktory pokochal cala trojke...W dodatku mezatkę...

Gość Nessi
też jestem samotną mamą i raczej tak zostanie... faceci czasem nie potrafią kochać nawet własnych dzieci a co dopiero cudze!!

Gość wit
Jasne że zajdzesz.tylko musisz w to gorąco wierzyć słuchać intuicji,ona najlepiej Ci podpowie który facec zasługuje na to by muzaufać.

Gość kfcr
Może trudno trafić na odpowiedniego faceta ale uwierz,ze tacy są.Mam kolegę,którego imprezowa żonka zostawiła dla innego.On bardzo chętnie związałby się z kobietą z dzieckiem.Swojego się nie doczekał bo żonka odwlekała przez 6 lat ich małżeństwa.Życzę Ci abyś takiego poznała.

Gość zuuu.za
Pewnie że kogoś znajdziesz tylko musisz myśleć o całej sytuacji pozytywnie. Nie skupiać się na tym że kogoś nie masz tylko na tym jaki ten ktoś powinien być. Wtedy wyślesz sygnały do świata i przyciągniesz to czego pragniesz. To prawo przyciągania doskonale opisane w ksiazce Sekret.

Ludzie skad w Was tyle podłosci..........? Mamusiudzidziusia ja wierze w to ze każdy ma szanse na bycie szczesliwym ze po nocy zawsze przychodzi dzien wiec trzymam za Was kciuki i życze powodzonka.

Gość gab.riel
Traktuj siebie z miłością i szacunkiem to przyciągniesz ludzi którzy okażą Ci miłość i szacunek. - z Sekretu Rhondy Byrne

Gość agnieszka i grześ
Tez jestem samotną mamą :( Mój mąż zostawił nas kiedy synek miał 4 miesiące :( ... Zresztą z nim nie miałam łatwego życia. Nawet kiedy jeszcze byłam w ciąży kompletnie mnie ignorował, musiałam leżeć bo miałam problemy z donoszeniem dziecka, a on ciągle się wykłucał, krzyczał, awanturował... że nic nie robie tylko leże :(:(:( Czyu ktoś mnie pokocha? Mam dopiero 22 lata, mam gdzie mieszkać bo mam duże mieszkanie, mam kochająca rodzinę, ale brak mi partnera na dobre i złe, kogoś kto mnie przytuli, pocałuje, powie że mnie kocha... Kogoś do kogo się przytulę rankiem i powiem "dobranoc" nocą.....

Gość Slawek
Witam,jak bedziesz chciala to napewno kogos znajdziesz dziecko raczej jest problemem dla faceta ale nie dla wszystkich wiem sam po sobie mam dziewczyne ale nie jestem pewny do niej na mojej drodze pojawila sie dziewczyna z dzieckiem i dziecko jej pokochal bym jak swoje.Chce ci dodac otuchy i mysl pozytywnie a zobaczysz ze nie bedziesz sama.

Gość mrówka19
Witajcie ! jestem samotna 19 - letnią dziewczyna z dzieciątkiem w brzuchu...Chciałabym znalesc kogos kto pokocha mnie i moje dziecko...Przezylam naprawde wiele zlego w zyciu i jestem na skraju rozpaczy., juz nie wiem co mam robic.... :(

dziewczyny na to wszystko potrzeba czasu,nic na siłe,trzeba znosic to wysztko co daje nam zycie.w koncu sie nam to wszystko wynagrodzi.nie tylko wy macie ciezko,głowa do gory,wkoncu znajdzie sie ktos kto pokocha nie tylko was ali wasze dzieci.

Gość nikt was już nie zechce
Dajcie więc sobie spokój, bo przegrałyście życie with the kretes :-O Czy jest coś bardziej przegranego niż samotna baba z dzieckiem? :-O

Gość nikt was już nie zechce

Gość ekati
zechce, zechce... rozwiodłam sie 4 lata temu mając 2-letnie dziecko.. czułam sie koszmarnie samotna, a mężczyźni reagowali na mnie tak jak piszecie. wszystko ładnie pięknie, ale jak najdalej od zobowiązań. straciłam nadzieję. a potem poznała jego, fajnego, mądrego, młodszego o 2 lata... poznaliśmy sie w sieci, kiedy sie spotkaliśmy wyglądał na wystraszonego. podobno myślał, że skończy sie na jednym spotkaniu, ze nic z tego nie wyjdzie.. ja z typowym dla mnie tupetem ukrywałam zażenowanie, tak bardzo mi sie spodobał. od 2 tygodni jesteśmy małżeństwem. moje dziecko nigdy mu nie przeszkadzało, traktuje go jak własne...

Gość damzker
ja bym wolal na dziewczyne dziewice . WIec odpada taka z dzieckiem

Gość bawmy sie
znajdziesz jesli bedziesz otwarta i szczera:)

Jednym to nie przeszkadza, innym bardzo, bo dla mnie to kojarzy się ze skrajnym frajerstwem, łożyć kasę na nie swojego bachora, no chyba, że ktoś się na to świadomie zgadza.

Gość romano35
Witam.milosc wymga poswiecen i poswiecenia wymagja milosci.Nie wazne kto zrobil dziecko wazne kto wychowa.Co dziecko jest winne,nic ,ze ma ojca dezertera.Poruszam sie na wozku po wypadku samochodem i jestem samodzielny mieszkam o 2lat sam.Chetnie poznam kobiete z 1dzieckiem nie boje sie,ze to nie moje dziecko biologiczne nie jest to warzne.

Gość Niko78
Do sprawczyni tego całego zamieszania :) Napisz do mnie, chciałbym Cię poznać blizej... i tylko tyle :)

Gość xman
Tylko desperaci pójda za kobieta z dzieckiem, zróbmy test - cofamy sie w przeszłosc i dajemy do wyboru pana dezertera i pana dobrego, kobieta wybierze dezertera bo przeciez dobry facet ma przeznaczenie jako frajer wiec nie bedzie nigdy krecił wolnej bezdzietnej. A same kobiety tu mówicie kogo znajde, beczycie kto mnie pokocha a nic nic nie ma o Waszej miłosci do partnera!!!! Obłuda i zakłamanie kobiecej płci w wiekszości - wiecznie udawać biedna i skrzywdzoną, ale faceta jak juz to bezdzietnego, przystojnego, zaradnego! a Wy co w zamian dajecie? Siebie i swoje dziecko oraz postawę roszczeniowa! Matki Polki co to zawsze niewinne a facet to ten stereotypowo zły bo przeciez to tylko jego wina. A gdzie miałas oczy jak z nim chodziłas i poznawałas go? Myśli każda że bedzie po jej wyobrażeniu a facet zwyczajnie jest sobą, tylko żadna tego nie dostrzega bo ciagle planujecie za dwoje. Jak juz jest dziecko to też planujecie - własne i dziecka przezycie, nawet kosztem kogoś. Sorry z autopsji mówie, bo miałem okrez po rozstaniu że poznawałem rozwódki i samotne i nigdy wiecej. Takiej gry aktorskiej i wywiadu wedle mojej sytuacji także materialnej nigdy nie miałem. No i oczywiście smycz by chciały załozyc czyli koniec kontaktów z kolegami, znajomymi. Mam nagle brać całkowita odpowiedzialnośc za nia i jej dziecko, mimo że do nieczego nie doszło, nie napastuje je o seks(a była taka co myslała ze mnie na seks złapie czyli na jego brak -rok czasu!). Szkoda życia na rozwódki i samotne matki.Nikt nie mówi o samotnych ojcach i żadna by takiego nie chciała. Niech odpowiadaja tak faceci co płaca alimenty jak i kobiety za swoje czyny.

Gość welma22
Napewno ktos wreszcie pojawi sie w twoim zyciu poprostu nie mysl o tym nie szukaj a ktos sie znajdzie w najmniej oczekiwanej chwili.Tez niedlugo bede samotna mama bo zlozylam sprawe o rozwod.Nie czuje sie samotna bo mam przeciez synka,rodzine przyjaciol pracuje zamierzam tez isc do szkoly zdac prawko,wielu chlopcow sie kolo mnie kreci czasem gdzies z kims wyjde ale narazie jeszcze nie chce sie z nikim wiazac musze poczekac do rozwodu no i pocieszyc sie wolnoscia bo tez ma wsoje uroki.A ty przestan patrzec na swoje dziecko jak na problem przez ktory nie mozesz sobie kogos znalezc bo moze faceci to wyczowaja i dlatego sie zmywaja.Głowa do gory badz optymistka a napewno wszystko sie ulozy.A Tobie Zdzichu musze powiedziec ze jestes totalnym nieudacznikiem zakompleksionym i prubujacym sie wywyzszyc na czyjejs krzywdzie i zapewne twoj wyglad tez nie jest zbyt okazaly wiec jeszcze przy takim charakterze i wieku masz marne szanse bo ty poprostu nie umiesz byc szczesliwy.Cieszy cie jedynie jak ktos ma gorzej niz ty.

Gość fukty
Trzeba podwinąć ogonek i zmniejszyć wymagania, Proste. Z jakiej racji ktoś ma brać kobiete z dzieciakiem? Za jakąś karę? Jest mnóstwo wolnych, porządnych dziewczyn ,które nie parzą się bez zabezpieczenia, a potem nie lamentują. Jako kobieta tez wolę faceta bez dziecka. Skoro ja jestem bez garba to dlaczego mam brac kogoś z garbem?

Gość tadek70
do kaskaa... mam nadzieje ze znajdziesz tego jedynego bo jestes urocza sliczna blondyneczka z ladnym tatuazykiem pozdrawiam was cieplo :)