Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paląca tytoniowa dama

Od jak dawna palicie papierosy??

Polecane posty

Gość Paląca tytoniowa dama

Gość od baaaaaardzo dawna
nawet nie pytaj :o

Gość daleko od szosy
??? taramtamtam zabawa nie jest zła;)

Gość nigdy w życiu
Mam już sporo lat mieszkałam w internacie,pracowałam wśród palących a nigdy w życiu mie paliłam papierosów.No chyba,że biernie.Dzięki temu mogę się pochwalić nienaganna cerą i nie dzięki dobrym genom.Uważam ,że palenie jest niemodne i szkoda mi ludzi którzy przepalają pieniądze .A już bardzo głupio wygląda młoda dziewczyna z papierosem w ustach maszerująca po ulicy.Chce wyglądać dorośle a niestety wygląda głupio.I to ukrywanie się przed rodzicami.Żenada

Gość ja od czerwca
NIE PALE!! :D:D i jakze mi z tym dobrze :D 🖐️

Gość Droga koleżanko
Zaczęłam w 1 klasie średniej...paliłam paliłam i łaaaaa dzisiaj nie zapaliłam ani jednego....rzucam:) a od 1 klasy średniej minęło 8 lat:)

Gość Droga koleżanko
Aaaa i jeszcze jedno.... mam 23 lata, rodzice o moim paleniu nie wiedzą, siostra wie, ciocia wie, ale przy nich nie palę (nie paliłam ;) ) i nie paliłam ani na przystankach ani idąc ulicą....

ja nigdy nie paliłam i dlatego nie rozumiem ludzi ktorzy palą... szkoda zdrowia i pieniędzy... a tak wogóle, to nie mam szacunku do ludzi, którzy palą i mówią, ze muszą palić, bo nie potrafia rzucić - to jest okłamywanie siebie i wszystkich dookoła, te osoby tak naprawde nie chcą rzucić tylko szukaja ładnego usprawiedliwienia... jak ktoś chce naprawde rzucić, to uda mu się choćby nie wiem co...