Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalaaaaaa

czy mieszkanie które wynosi 33 m2 to malutkie bardzo mieszkanie wg was??

Polecane posty

Gość kalaaaaaa

bo sienie orientuje ..:(moze wiecie??

Gość PCT
to mikromieszkanie :o niejedna buda dla psa ma wiecej :o

Gość moje mieszkanie
ma 36 m to taka duza kawalerka w której zrobiłam dwa pokoje i jest luz:) dla jednej osoby albo pary starczy:)

Gość w normalnym mieszkaniu to tyle
ma salon... :o

Gość w normalnym mieszkaniu
nie ma salonu :O

Gość Ja w mieszkaniu
swojej kawalerce mam 27 metrów.... mieszkam sama i mam bardzo przytulnie :) Mam kuchnię większą niż moja ciocia w 60m mieszkaniu, w pokoju też stoi kilka rzeczy:)

Gość Ja w mieszkaniu
I fajnie mieć większe mieszkanie, ale ja się cieszę z tego co mam... :)

Gość henk1
Zalezy co masz na mysli? jezeli przydzielili ci je z urzédu miasta to robiá to tylko raz i w przyszlosci bédzie za male.Moja dziewczyna otrzymala 39,75 i po 9-ciu latach okazuje sié,ze jest za male dwie pociechy i my w jednym pokoju +kuchnia 9m.Ale zalezy jakie masz plany.

Gość Ja w mieszkaniu
Ja miałam problemy w odnalezieniu sie w takim mieszkaniu (chociaż w 27m nie łatwo sie zgubić ;) ) ale kilka dodatków, tu przyciąć tam wybudować i jest pięknie;)

Gość moje ma 28
moje ma 28 i mieszkamy w nim z 2 letnim dzieckiem:) wszystko jedna "przestrzen"(jesli mozxna tak powiedziec o mikrusnym mieszkanku:). lazienka oczywiscie osobno. wyglada jak jeden z przykladowych,maluskich mieszkanek w ikea.troche sie naglowkowalismy zeby bylo ok,ale efekt jest super.na pewno podstawa jest szafa wnekowa-co by wszytsko pomiescila:). poki co jest ok,dziecko mam na oku ,malo do sprzatania,latwe w ogrzaniu. ale za 2 lata nie ma szans by tu mieszkac przy 3 osobach,dziecko w koncu rosnie.. kupilismy to bo pozniej vbedzie latwe do wynajecia a my-fiu,do nowego 120 m domku:)

Gość spokojnie to tylko awaria
Jeśli z urzędu to bierz,jakie dają.Ale standardowe małe w wielkiej płycie to 38 m kw.To kucheneczka,łazieneczka,pokoiczek i pokoik.Ale w takim mieszkałam z rodzicami i bratem. Teraz mam salon 25:) Henk,jak Ci mało to może kup sobie większe?

Gość kitra
matko.... ja mieszkam sama w 86 m2 i wydają mi się czasem małe... ale na początek od tego możesz zacząć, a potem kupić większe :)

Gość kalaaaaaa
aale jamam mieszkanie 33 m2 i tam jest duzy bardzo pokoj jeden i łązienka duza o kuchnia spora oraz przedpokoj wiec nie jest male..co wy gadacie..>>??

Gość to teraz wszędzie
są jakieś inne metry ????

Gość henk1
Do tej awarii. mam zamiar wlasnie cos kupic lub budowac. Pomysl jak przedzielisz kiedys te 25m na dwa to bédá 2 male dla pociech a ty gdzie bédziesz pykal z ukochaná a jeszcze komputer aby byc na forum ? chyba w kiblu,ha,ha

ja mam 37 metrow... ciasne ale wlasne...:) mieszkam sama i mieszcze sie, ale czasami mam wraznie, ze przydalby sie jeszcze jeden pokoj...sypialnia ocbym nie musiala wracac z pracy z patrzec na nieposcielone lozko. no ale, na takie mnie bylo stac:)

Gość taka jedna happy
ja do niedawna mieszkalam na 47 m i mialam trzy pokoje z kuchnia i mimo,ze mialam jedno dziecko dusilam sie w ,teraz mam salonik 37m i domek na wsi z malym cudnym ogrodkiem,no i przybylo mi jeszcze jedno dziecko.Ale i na 33m mozna byc szczesliwym:D

Gość henk1
ANYZÓWKA, Rusz troché swoim imbecylowatym lbem, tu chodzi o przyszlosc a nie o nocleg .

Gość henk1
Ale sié znalazla! ,ale nie bédziemy sié klucic jak masz leniwca w domu to sciel sobie rano.

Gość takabiedna
bardzo malutkie ...ja mam kawalerke i ma 45 metrow

Gość spokojnie to tylko awaria
Do henka:)Ja mam salon 25:)A reszta to jeszcze 50...pykać mam się gdzie,wierz mi.I chwała Ci,że masz ambicje.

Gość takie mieszkanie to willa
ja mam 22metry kwadratowe:O