Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niskakruszynnka

Jestem niska i taka kruszynka

Polecane posty

Gość niskakruszynnka

Jestem niską dziewczyną mam 163 cm wzrosyu nadodatek szczupla, Wygladam na taka kruszynke przy innych dziewczynach czuje sie gorsza :( Wydaje mi sie ze taki kruszynki jak ja nie podobaja sie faceta, Wikszosc jest wysoka i nieche mic takiej malej dzieczyny :( A ja z kazdym dniem czuje sie bardziej samotna :( i juz trace nadzieje.

Gość niskakruszynnka
No jak sie myle ja widze , JA to juz anwet nie licze ze znajde faceta, teraz jestem na pierwszym roku studiow mam andzieje ze cos sie zmieni, ale ta nadzieja jest malutka

po pierwsze nie jestes niskiego wzrostu a sredniego....sa nizsze od Ciebie.jestes w sam raz.ja akurat jestem o 1 cm nizsza od Ciebie:) ciagle mialam duzo wyzszych facetow od siebie (ok 192) podobno wysocy lubia te \"sredniego \"wzrostu.

Ale nadzieja jest:) Pamiętaj - nadzieja jest jak matka - kocha swoje dzieci;) A cierpliwość jest wynagradzana... O jesuuu... ale pobożnie piszę:)

Gość Ja nie chciałabym być herbuś
wole dode....blondyny są ładniejsze

Gość Mr. Eco
kruszynka np. mnie w Tobie bardziej razilyby bledy ortograficzne niz wzrost :p

Gość Sid leniwiec
Kchamy niskie kobiety ❤️🖐️

163 cm wzrostu i niska?! :D zamień się ze mną, dziewczyno, mam 11 centymetrów wzrostu mniej. I chociaż wolałabym czasem być wyższa, to męzczyznom sie raczej mój wzrost podoba, łatwiej im udawać wielkich i silnych :D Więc nie masz się czym zamartwiać.

jak dla mnie jestes idealna! wielu facetow lubi \"drobne\" kobiety! NAPRAWDE !!! (szcegolnie ci ktorzy sami \"nie sa najwięksi\" ;)

ja mam 164 i nie narzekam:D tez jestem taka drobniutka:) ale lubie siebie...i faceci tez mnei raczej lubia:) wlasnie wczoraj takiego poznalam jednego.... tylko ma 196 cm:) ale zainteresowanie jest obustronne....wysocy faceci lubia sie chyba takimi drobnymi zajmowac;)

Gość co za idiotka
nie masz wiekszych problemów!! wiesz ile kobiet ma ponizej 160cm wzrostu?? wariatka....

Gość facetOM
qrwa... facetOM!

Gość PARIS26
ja mam 159cm. i jestem super laska. Facetow to ja sobie wybieram a nie oni mnie. Na brak powodzenia nigdy nie nazekałam. Wzrost nie jest najwazniejszy. Małe jest piekne

Gość martyna17
Ja też jestem niska...i to strasznie :/ mam tylko 152 cm i strasznie sie zle z tym czuje.Tak samo jak Ty jetem strasznie drobna i szczupła a nie chce byc taka !!!! ale coz zrobic...najlepiej musisz sie z tym pogodzic i uwierzyc ze jetses atrakcyjna,musisz byc bardzisej pewna siebie i uwierz ze male jest piękne :) tak moj facet powtarza.On ma 186 cm i w ogole jest taki duzy ale strasznie mi sie to w nim podoba.Pozdrawiam !