Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liwia**

Moja teściiowa to cudowna osoba

Polecane posty

Gość Liwia**

Ja nie mam kłopotu z teściową,tak jak większość formułowiczek i nie moge tego zrozumieć jak coś może być nie tak uważam,że zawsze można się dogadać tylko trzeba chcieć....

Co ty wiesz o zyciu. Ale jesteś pewnie szczęściarą ... więc nie wiesz co mówisz, ale nie dziw się tak głosno i nie dawaj mądrych rad - w stylu \"zawsze można się dogadać\" ...

Gość Liwia**
A co ty możesz wiedzieć ja mieszkam z teściową 12 lat i wiem,że warto rozmawiać

Gość jika
to fajnie masz ze masz taka tesiowa bo ja wlasnie mam mieszkac z moimi tesciami i wszyscy mi odradzaja i niewiem co mam robic

Gość Ramojana
A ja mam fajna tesciowa i ................wrednego tescia (rozwiedzeni) - tak tez bywa. Od poczatku byl zlosliwy, wiec go totalnie olalam. Dzis probuje byc sympatyczny i mily, ale pewnych rzeczy cofnac sie nie da.........

Gość Liwia**
Trzeba zawsze mówć prawde prosto w oczy i nie dać sobą pomiatać,ale też trzeba umieć szanować teściową....

Gość Ramojana
Terminator - moglabym wydac opasle tomisko z kawalami o tesciu...pewnie dla rownowagi tesciowa trafila mi sie sympatyczna :-)

Gość a moja teściowa
A moja teściowa była cudowną osobą przez kilka lat, teraz po 8 latach wspólnego mieszkania, prawdziwą satysfakcję sprawia mi czytanie kawałów o teściowych.Wszystkich odradzam mieszkanie u teściów, mi też kiedyś ludzie odradzali, a ja nie posłuchałam i nie mogę sobie teraz tego wybaczyć.

Gość Liwia**
Nie wiem jak to jest ja z teściową mieszkam 12 lat i na prawde nie moge zrozumieć jak może być ŻLE

Gość o panie o
ty chyba Liwio mało rozgranięta jesteś :| chyba logiczne jest, że nei wszystcy ludzie są tacy sami, co? miałas farta, to isę ciesz, ale nie pitol innym, jak byś tajemnice wielkie odkryła :|

Gość Liwia**
o panie ale ja się ciesze....rozgarnięta jestem skoro umiem dogadać się z teściową.....

Gość gratulacje
taka tesciowa to jak dinozałr prawdziwy okaz

Gość Liwia**
Moja teściowa to skarb-życze każdej dziewczynie takiej 2 mamy

Gość xxxxx112223
zazdroszcze Ci!!!!!!!!!! moja tesciowa nie umie rozmawiac tylko sie odwraca i wychodzi a ja wiecej sie ponizac nie bede!!!!!!!!!

Gość Liwia**
Zrób to samo traktuj ją tak samo jak ona ciebie ale bez ironi i złośliwości zawsze z uśmiechem....

No to jak ci powie, że jesteś głupia, nie rozumiesz jej syneczka, jesteś złą synową itd itp i mówi, że źle wychowujesz dzieci .... to może się do niej usmiechniesz i jeszcze ją pocałujesz z podziekowaniem . Tesciowa mojej koleżanki tak dawała jej wycisk o wszystko, nawet że za często spuszcza wodę w toalecie , albo np. przychodziła układac jej ciuchy w szafie . A na uwagi i stanowcze NIE , mówiła, ze jest złą kobietą i że jej syn trafił jak kulą w płot. A synek poczatkowo nie stawał po niczyjej stroniea jak stanał po stronie zony , to musieli się wyprowadzić. I teraz nawet ten synek jest wrogiem matki , pomimo ich prób złagodzenia sytuacji. Aż ten biedak zanwet zaczął się zastanawiać czy nie był adoptowany skoro matka jest wobec niego taka okropna. Masz dziewczyno szczęście.

Gość Liwia**
Do adwokata-co ty pierdzielisz nie umiecie się dogadać z teściowymi bo jesteście nadente bufony aroganckie itp nie musisz mi mówić jakie baby są wredne (niektóre teściowe)mój kuzyn ma taką,ale nikt jej nigdy tego nie powiedział bo wszyscy się jej bali ja jej wywaliłam z grubej rury co o niej myśle ale bardzo kulturalnie aż się babie słabo zrobiło bo się nie spodziewała i teraz jest do mnie milutka,że hej a co mówi jak mnie niema to mi to lata..........