Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lila27

JESZEM TAKA WSCIEKLA ZE JUZ NIE DAJE RADY

Polecane posty

a problem polega na tym ze sie wpakowalam w niezly ambaras wynajelismy piekne mieszkanie na parterze z 3 tarasami i juz mi sie odechcialo bo: tarasy nie sa ogrodzone nie mozna ich ogrodzic, plac zabaw jest 2 kroki dalej wieczne bachory co sie gapia w oknach czuje sie jak malpa w zoo ale oczywiscie mojemu to nie przeszkadza teraz sa miedzy nami wieczne klotnie bo on uwaza ze ja wydziwiam co wy na to???

Gość no to nie obekrzalas tego
mieszkania przed wynajmem?

tak jasne ze je widzialam wczesniej ale pierwsza sprawa ze mieszkanie dostac jest cieszko i to nowe a po drogie jak je ogladalam do glowy by mi nie przyszlo ze beda tam takie cyrki widzialam plac zabaw ale nie wiedzialam ze bachory siedza w nim caly dzien

Gość drożdżyk
jak to nie da się ogrodzić ? na pewno się da , nie wierze , żeby się nioe dało; choćby takim małym żywopłocikiem - to już stwarza jakaś bariere i nie włazi się tam tak po prostu

no wlasnie tez tak mowie ze jakby bylo ogrodzenie bylo by juz inaczej ale wlasciciel powiedzial ze jak kosza trawe to jak bedzie ogrodzone dobrze jej nie zetna....a wogole co za pajac buduje bloki bez ogrodzenia

Gość drożdżyk
możecie też zrobic taką akcje , że zaczniecie uprawiac dziki seks , z odsłoniętymi oknami , jak rodzice sie zorientują , to będą swoje bachory trzymali z daleka :P

nie obrazaj mnie jak nie znasz sytuacji miwszkanie widzialaj jak powiedzialam ale nie wiedzialam ze tam tak jest skad mialam wiedziec jak bylam tam na 15 minut

Gość jesień incognito
A rolety ?

Gość drożdżyk
powiedz mu , że własnymi raczkami wyrwiesz trawę spod płotu raz na tydzień , ale ogrodzenie ma być i koniec

hahaha dobre !!!ale powiem wam ze mi sie wydaje ze wlasciciel nie moze zabronic ogrodzenia tarasu jak wam sie wydaje ???tu tylko chodzi o ta trawe o nic wiecej

Gość drożdżyk
właściciel może wszystko - ale uprzyj się i mu truj dupę , to w końcu zmięknie - to tylko człowiek

tak zrobie powiem mu ze chce ogrodzenie trawe bede sama wyrywac a ogrodzenie zrobie sama ale watpie zeby sie zgodzil

Gość jesień incognito
A pionowe żaluzje wewnątrz ? Nie zatrzymują światła i raczej ni ebardzo przez nie widać co sie dzieje w domu

bede do niego dzwonic codziennie kutas jeden wybudowal blok i ogrodzen nie zrobil mysli ze ja bede mu tam mieszkac jak malpa w zoo

Gość drożdżyk
nie złość się - weź sie na sposób; moim zdaniem nie ma mocnych na upierdliwca - jak będziesz go nękać , to w końcu się zgodzi dla świętego spokoju; użyj do tego swoich kobiecych sztuczek , na pewno dasz radę

Gość drożdżyk
takie babskie sztuczki , umiejetny podliz i odpowiednia aparycja potrafią zdziałać cuda

ale najlepszy jest moj maz wrzeszczy na mnie debil ze wariuje i sobie problemy wymyslam jemu nic nie przeszkadza palant.....jak ktos moze tak mieszkac???

Gość drożdżyk
dzwoń dzwoń , codziennie nowa propozycja , nowy pomysł , nowy FANTASTYCZNY pomysł :P będzie miał dosć po tygodniu

ostatnio jak remontowalismy wyobrazcie sobie ze te bachory weszly mi do srodka a on nic nie zareagowal jakiego mam debila

Gość sweet women
no a ja tez nie zwóciłam uwagi na hałas mimio że 13 piętro (i mała 'wydawało by się uliczka) - każdy samaochód i wieczny tłum - pan nade mna karmi gołębie na oknie- wszystko mam osrane

Gość drożdżyk
mówię - jak zaczniecie głośno i ostro seksowac , to w końcu rodzice się zorientują , oni się szybko orientują , co bachory tak ciekawi - i wtedy będą ich pilnowac - bo przeciez wam nie zabroniąuprawiania seksu :P

no wlasnie a tam samochodow nie slychac ale te bachory jeszcze gorsze sa od gwarnej ulicy

Gość jak myslisz
skad to wziełam? "prawdziwa glupota jest byc dzisiaj nieszczesliwym,w przyszlosci bowiem naprawde mozna byc nieszczesliwym."

no a najbardziej sie boje tam w nocy spac nigdy nie mieszkalam prawie na wolnym powietrzu nigdy nie wiesz ktos moze sie wlamac ale mojego nic nie obchodzi dla niego jest ok

Gość drożdżyk
no niestety włamanie może sie jak najbardziej zdarzyć - to jest urok mieszkań na parterze; i ogrodzenie też niewiele w tym pomoże - jesli masz sie cały czas obawiać i źle czuc , to moze lepiej zmienić

ja bym chciala zmienic mieszkanie ale nie wiem czy jest to tak latwe podpisalam umowe na 2 lata i wplacilam kaucje:(