Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolettalorelei

LEPIEJ IŚĆ NA MAGISTERKĘ CZY PODYPLOMÓWKĘ??

Polecane posty

Gość lolettalorelei

mam dylemat..teraz bede konczyla licencjat.patrzylam na studia uzupelniajace magisterskie ale sa takie...zwykłe...a podyplomówki sa ciekawsze, jak myslicie,olać magistra, czy jednak go zrobić, a potem jesli starczy sił i checi to dopiero podyplomówkę? :(

Gość tym razem na czerrrwono
Czy podyplomówkę można zrobić bez magistra??? !!!!!!!!Trochę się zdziwiłam. nawet jeśli można , to po podyplomówce nadal nie masz magistra czyli nie masz wyższego.

wyższe może mieć jak skończy licencjat do wykształcenia wyższego nie potrzebny jest tytuł magistra :)

Gość masz wtedy
wyzesze niepelne a nie wyzsze, a to jest roznica:P ja proponuje jednak zrobic ta magisterke

Gość lolettalorelei
oj, przespałam się i już wiem: ani na magisterkę, ani na podyplomówkę tylko idę na porodówkę :classic_cool:

Gość lorettalorelei
nie ma czegos takiego jak wyzsze niepelne:) jak mam licencjat to masz wyzsze zawodowe:)

Gość Ja Ci powiem
my tu gadu gadu ale wystarczy sie zastanowić nad tym czy do pracy Cię przyjmą jak będziesz miała mgr przed nazwiskiem czy nie. A tak na marginesie jak ktoś ma "mgr i inż" to rozwinięcie tego skrótu mówi samo za siebie " możesz gówno robić i nieźle żyć" :) tak jak ja:):):)

Gość gość
Najpierw magister, a potem podyplomówka. Pełne studia wyższe, potem specjalizacja.