Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja 22

facet za szybko kończy...- czy to tylko mój problem?

Polecane posty

Gość maja 22

:( jak sobie z tym radzić? jak "leczyć"?męzczyzna jest młody, sprawny, nie denerwuje się przy mnie bo jesteśmy ze soba strasznie długo....kiedyś tak nie było...teraz za kazdym razem:(

Gość wolt
przede wszystkim to nie twoj tylko jego problem

Gość maja 22
oj nie jestem taka pewna... po czesci też moj. nie zostawię go nic z tych rzeczy ale to takze moj problem bo jestesmy ze sobą prawie rok a ja nigdy nie mam z tego przyjemności....:(

Gość nayu23
Mam tak samo:D !!!! Ale to jego wina.. moja w tym tylko taka ze jestem. To on sie nakreca;) a ze sam sie TAK nakreca.. musi cwiczyc silna wole poprostu.

Gość nayu23
Majka, przykre co piszesz..rok i bez przyjemnosci?? To jakis koszmar chyba.Ja praktykuje dluga gre wstepna i *podczas* on ma sie postarac zebym ja najpierw doszla i zmuszam go zeby robil to bardzo powoli.Czasami i to nam nie wychodzi ale widze ze sie stara , i czasami sie udaje:) :) :) :)

Gość maja 22
ale czy Ciebie to troche nie męczy już? moj chłopka ma tak za kazdym razem. nawet za 2, 3 z rzędu....a jeśli już może dłużej to po kilku razach ale wtedyt jego wzwód nie jest pełny... on się stara jak może i mówi że nie wie dlaczego tak ma....nie wiem już co robić

Gość maja 22
aha...chyba że tak. myślałam że Twoj chłopka także ma tak cały czas. moj sie też stara. gra wstępna jest cudowna ale jak dochodzi do stosunku to góra 3 minuty...

Gość A ja mam odwrotnie
Hej...a moj znowu mopze dludo, bardzo dlugo. Czasem wydaje mi sie ze on nie moze skonczyc. Za drugim razem dochodzi szybciej, trzeci trwa czasem 2 minuty.... Dziwne to jakies, nie wiem jak to rozumiec. To jest super, bo ja jestem za kazdym razem bardzo zadowolona ale.....Czy on mnie nie zdradza?

Gość maja 22
faktycznie dziwna sparawa...nasienia jest ze stosunku na stosunek co raz mniej...powinien kończyć co raz trudniej//tak mi sie zdaje... ale z tą zdradą to chyba przesada:)

Gość nayu23
taa..to zalezy od faceta i wytrenowania;) W ktoryms Men's Health pisalo o opoznianiu..tylko nie wiem w ktorym - moj facet namiętnie czytuje hihi.Wszystko jest dla ludzi i wiem ze sie da. Jesli chodzi o orgazmy to niech sie postara przy grze wstepnej juz:) Moj ex np. mogl dlugo..tak ze ja odpadalam juz i mialam dosyc.Godzinami,naprawde!Patrzylam na zegarek:D Jak sie tak zlozylo ze bylismy razem kilka nocy pod rzad to potem ja mialam problem,nawet nie bede przytaczac jaki bo nie trudno sie domyslic. Gdybym miala wybierac to..chyba obecnego mimo ze jest jaki jest.Troche sie go wytrenuje i bedzie w sam raz :d I hope so.

Gość nayu23
Co do nasienia to nie mam pojecia ale jesli tak jest to moj obecny jest jakims wyjatkiem..wcale nie ma mniej. btw wiecie moze po ile sa ananasy;)?

Ja, a dokładnie my, mamy ten sam problem. 5 min i po sprawie. Nie wiem już co na to poradzić... Takie w puszce? Z jakies 2 zety ;)

Ja, a dokładnie my, mamy ten sam problem. 5 min i po sprawie. Nie wiem już co na to poradzić... Takie w puszce? Z jakies 2 zety ;)

Gość nayu23
2zl to chyba w tesco:D Mowie o normalnych..w calosci!! Wraca w czwartek i zaczne mu robic salatki ananasowe..juz to widze...ach moja wyobraznia :0

Gość nayu23
2zl to chyba w tesco:D Mowie o normalnych..w calosci!! Wraca w czwartek i zaczne mu robic salatki ananasowe..juz to widze...ach moja wyobraznia :0

Gość maja 22
kruszek a ile już tak wytrzymujesz?

Gość maja 22
kruszek a ile już tak wytrzymujesz?

Gość nayu23
Trening funkcjonalny stosowany jako metoda leczenia wytrysku przedwczesnego, ma przede wszystkim za zadanie oddalenie odruchu ejakulacyjnego, a więc opóźnienie wytrysku. Istnieje wiele metod treningu partnerskiego. W tym artykule postaram się przedstawić te najpopularniejsze i najczęściej zalecane przez seksuologów : http://www.po40.pl/przedwczesny_wytrysk_trening.html

Gość Kejtiii
Mój chłopak ma taki sam problem tyle, że my sobie radzimy w ten sposób: Kochamy się, on się spuszcza na chusteczkę, wyciera i robimy to dalej:)