Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tiamo22

Diana - pigułka pominięta w pierwszym tygodniu

Polecane posty

Gość Tiamo22

Heeeeelp! Od dłuższego czasu biorę Dianę 35. Ostatnio tak mi się pomieszało, że zrobiłam miesięczną przerwę. Zaczęłam brać pigułki z powrotem (Diane) i przez miesiąc było ok. Przyszła 7-dniowa (od niedzieli do niedzieli) przerwa pojechałam na 3 dniową imprezę gdzie było dużo alkoholu - w sobotę i poniedziałek dużo piłam, w dodatku z moim chłopakiem uprawialiśmy stosunek przerywany w sobotę, niedzielę i poniedziałek. W niedzielę wziełam pierwszą pigułkę, w poniedziłek też, ale we wtorek zgubiłam opakowanie (3 pigułka w cyklu). Kupiłam bez recepty dopiero w środę i wziełam dwie na raz wieczorem (bo tak zawsze brałam) - przerwa blisko 20-24 godzinna - nie wiem dokładnie. Po dwóch tygodniach zrobiłam test ciążowy, który nic nie wykazał.... Co mam rozić - zrobić jeszcze jeden?? opakowanie skończyłam, teraz czekam na kwawienie. Pod koniec troche się rozchorowałam, mam temperaturę od kilku dni, strasznie sie pocę, jestem ogólnie rozbita i czyje się lekko niedobrze wieczorami.... Nie wiem co powiedzieć chłopakowi JAK DUZE JEST PRAWDOPODOBIENSTWO ZAJSCIA W CIAZE??? Czy może któraś z was tak głupio zaszła w ciąże?????

Gość davidka
pigułki brałam z powodów leczniczych i podstawowa zasada nigdy nie bieże sie 2 naraz lekarz powiedział że lepiej ominąć niż brać podwójnie wiadomo że zmniejsza sie skuteczność pigułki...i podobno jak pije sie alkohol to też :/ więc Tiamo 22 czekaj ...i nie jest powiedziane że jak raz nie wziełaś to jesteś w ciąży:)

Gość Diane-35 to świństwo