Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MegiMegi

Ginekolog kazal mi potrzymac szczypce!!!

Polecane posty

Pekla nam z chopakiem gumka, wiec ja w strachu (mieszkam w malej miejscowosci) pojechalam do Brzegu, do lekarza, zeby sie uspokoic, ze nie zostane mamusia. Bałam sie bo to byla moja pierwsza wizyta. Poszlam prywatnie, facet zrobil mi cytologie... Za dwa tygodnie telefon..., lekarz dzwonil, zeby mi powiedziec, ze mam zmiany na szyjce macicy, żebym sie jak najszybciej zglosiła do Osrodka, ktory robi tzw. kolposkopie. Myśle sobie RAk, to koniec! Rozryczana 19 latka pojechalam, a ten drugi gin zrobil mi paskudne badanie. Powiedział, ze ma HPV, ze z tego moze byc rak szyjki... A najciekawsze jest to, że musiałam podczas badania \"pomoc\" mu i przytrzymywać szczypce, ktore byly w mojej pochwie, zeby on mogl operrowac kammerką. Straszne. Wydałam u niego na 2 wizyty okolo 500 zl, wkurzylam sie i wiecej nie poszlam. Za pol roku poszlam do zwyklego gina z NFZ i on tez zrobil mi cytologie. WYSZLO, że wszystko w najlepszym porzadku! 3 tygodnie temu robilam powtorną po roku... dziewczyny, trzymajcie za moj wynik kciuki!!!! Boje sie, bo to, co przeszlam bylo straszne.... P.S. Okazało sie, ze ci dwaj lekarze to kumple... Domyslam sie, ze jeden nakrecal drugiemu naiwne pacjetki... fajne historie opowiedzialy dziewczyny w temacie \"tabletek na pieprzenie...\" (KINO)

Gość SLHkhfduil
A WSZYSTKO DLA KASY. JA TAK MIAŁAM ZE STOMATOLOGIEM. PRYWATNY NALICZYŁ MI 4 ZEBY DO NAPRAWY. POSZŁAM DO ZNAJOMEJ MAMY NA KONTROLĘ I POWIEDZIAŁA ZE MAM TYLKO 2 ZEBY DO LECZENIA. TRZYMAM KCIUKI ZA WYNIKI

Jak mi zaproponowal \"POMOC\" to bylam w ciezkim szoku...ale wmawiac komus, ze ma HPV i z tego moze byc rak???????????????

Gość trzeba zalozyc sie o to
mi tez przy wypalance:P a mojej kumpeli trzymal student medycyny:P!!!