Desire1987 0 Napisano Październik 26, 2006 ile funtó kosztują bilety i jakie są, tygodniowe, miesieczne? I na co obowiązują? Czym w ogóle po Anglii można się poruszać z komunikacji miejskiej, poza taksówkami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona76666 Napisano Październik 26, 2006 zalezy gdzie bedziesz przebywac....w Londynie bilet miesieczny na aurobusy kosztuje ok £45 natomiast na autobusy i metro ok £100..mozna kupic tygodniowe, dzienne, miesieczne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Październik 26, 2006 Desire i jak zdrówko?? Wyjaśniło się juz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralalalalalalalalalala 0 Napisano Październik 26, 2006 http://www.tfl.gov.uk/tfl/fares-tickets/2006/index.shtml Tu jest link do cen biletow w Londynie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desire1987 0 Napisano Październik 26, 2006 no konkretniej chodzi mi akurat o Birmingham.. podejrzewam, że wyjdzie taniej niż w Londynie? a te 100f na autobusy i metro to cena za miesiąc tak? dzieki za odpowiedź :* Bernadetko :* nie wyjaśniło się jeszcze... wtedy jednak zaspałam... wiedziałam, że tak będzie bo ja rano nieprzytomna zawsze jestem... i jak dzwoni budzik to ja nieświadomie go wyłączam i śpie dalej :P a później się wkurzam jak sie budzę :) ale jutro rano idę już na pewno (dzisiaj skończyły mi sie tabletki, a powinnam nie robić 7dniowej przerwy w tym miesiącu, więc jutro mam ostateczny termin, zeby się do lekarza wybrać) myślę, że ten ból to jednak skutek uboczny, oby... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach