Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

k***

wynik testu - proszę o pomoc w uzyskaniu info

Polecane posty

długo staraliśmy się z mężem o dziecko, tony leków itp - no i CHYBA się udało ... (jestem przed wizytą u lekarza) - zrobiłam 2 testy - oba są NIBY pozytywne, tylko ta druga kreska mało imponująco wygląda - martwi mnie, że jedna z nich jest ledwo widoczna (blado-różowa) - miałyście tak mamusie??? (mocz poranny, 1 test w 12 dni po prawdopodobnym zapłodnieniu, drugi 16 dni, termin @ mam w czwartek) - wiem wiem - Beta z krwi ... ale wolę nie szaleć dopóki lekarz mi nie zaleci ... pomyślicie, że schizy mam jakieś, najpierw długo wyczekiwałam na taki wynik, teraz nie wierze w niego tak do końca

Testy wykonuje sie najwczesniej w dniu spodziewanej miesiaczki, zeby nie przezyc niepotrzebnie rozczarowania. Bardzo wiele ciaz konczy sie w terminie miesiaczki..... Jesli masz nawet slaba kreske, to znaczy ze najprawdopodobniej jestes w ciazy. Nie jej intensywnosc, ale obecnosc swiadczy o ciazy. Powstrzymaj sie jednak jeszcze z radoscia tak do tygodnia po spodziewanym okresie. Na pierwsza wizyte najlepiej isc 2 tygodnie po spodziewanej miesiaczce. Wtedy lekarz jest w stanie cos zobaczyc na USG. Trzymam kciuki i mam nadzieje, ze bedzie dobrze!

dziękuje Ci Hiena - masz racje, dlatego niechce głupieć i zapeszać, test jeszcze jeden mam w pogotowiu - w razie gdyby @ w czwartek się nie pojawił - test powtórze w niedzielę ... a co do kreski? dziękuję za informację, niewiedziałam że wystarczy samo pojawienie, choć jest bardzo jaśniutka.

Życze Wam byście zostali rodzicami :) myśl pozytywnie ale też lekkim dystansem by nie zapeszczyć(nie chodzi mi tu o zabobony lecz o to żeby ból był mniejszy jeśli okaże się że nie) Pozdrawiam

kangurek - dobra z ciebie duszyczka ;) wychwalają cię tutaj... :)

no co Ty :) jada po mnie również -jaka to jestem wszystkowiedząca, zła matka,nieraz też oberwalo się mojemu synkowi .Ale mi się wzieło na żale :)

Gość
Będę trzymać za Was kciuki, aby spełniło się wasze marzenie:0 MI również w trzech testach wyszła słaba druga kreska, ale była no i terazx jestem w szóstym tygodniu i 4 dniu. Pozdrawiam:) A to dla Ciebie: 🌼

kangurek - mi też nie raz zbiera się na żalenie - ale co tam, takie nasze babskie prawo ;) hihi apropos synka - tak do końca to on nie był niewinny że mamuni coś tam w środku zadrżało ;) Caroline_22 - gratuluje :):):)

Gość
k*** dziękuję i życzę Ci tego cudownego stanu. Ja również pragnęłam z mężem tak bardzo, że nie udawało się. Ale w końcu wyluzowaliśmy i uwierz, to działa.

u mnie też tak było w tym cyklu - totalny zlew na wszystko - pomyślałam \"co ma być to będzie\" :) dopiero teraz wzięło mnie jak odwaliło mi i zrobiłam testy ... ale i tak, tak jakoś mi niewiem, a z tym @ to u mnie inna sprawa, bo biorę luteinę, a bez odstawienia przecież nie przyjdzie ... tak teraz zajarzyłam ale lekarz kazał ją brać do terminu @, zrobić test jak będzie OK to śmigać na wizytę, jak NIE to odstawić i @ się pojawi w ciągu 2 dni

PS a miałaś Caroline jakie objawy??? u mnie nic, prócz bólów jak na @ i ton białego śluzu ...

Witam Ja też zrobiłam test przed oczekiwaną miesiączką i wyszło identycznie jak u Ciebie, jedna kreska słabsza. Musiałam troszkę poczekać, bo na USG nie było jeszcze nic widać, ale,,,jednak byłam w ciąży:) Dziś kacper ma pół roczku. Życzę, żeby Wam się udało❤️

k*** - przepraszam za dośc intymne pytanie - długo się staracie??? oczywiście nie muśisz mi na nie odp

Kasika - dziękuję za odzew :) ja również mam taką nadzieję, ale narazie bardzo cichutką :):):)

kangurek - wszystko ok, staraliśmy się rok bez pomocy lekarza, potem 3 miesięce u kompletnie nie trafionej baby (wstyd dla naszej płci - ale to już inna historia), teraz miesiąc u ginekologa, który podszedł do sprawy bardzo poważnie ... łącznie 16 miesięcy, wiem ... niektóre czekają kilka lat, ale dla mnie i tyle to baaardzo długo już, tym bardziej że wokół mnie tyle się w rodzinach pozmieniało :( - z zaskoczenia, a u mnie nic :( ale .... ;)

k*** - zgadza się są pary które latai sie starają.U nas było to 9 miesięcy niby to mało ale dla mnie dużo :) ajjjj bo to jest takie wszytsko dziwne kto chce to tak szybko tego nie dostanie,ten kto nie chce to trach i ma

a jak to czasami bolało? u mnie jeszcze dochodzi głupia gadka rodziny, a g... (za przeproszeniem) wiedzą

u mnie tak samo była slabiutka kreska zrobiłam tes dzien po spodziewanej miesiaczce tydzien pozniej byłam u lekarza i jest dzidzia. Jestem w 21 tyg. ciązy. Trzymam kciuki i zycze dobrego samopoczucia w ciąży. Pozdrawiam

gratuluje aniula malucha pod serduszkiem - o sobie? nic, czekanie już mi tylko pozostało :)

k*** - u nas znów mówili,po co się spieszycie z dzieckiem.Schizów się nabawiłam co miesiąc,tym bardziej że pierwszą ciąże poroniłam.... myślałam że już nigdy nie będe maia dziecka.Jak zasżłam w drugą ciąze to nie chciałam wierzyć że w niej jestem bo w sumie 2 krechy ale jedna tyle co nic.Dziś mam małego 13 miesięcznego urwisa :)

kangurek - dużo przeżyłaś, na szczęście \"Ten ktoś na górze\" nie zostawił cię w potrzebie, oby i dla mnie był łaskawy ...

Gość
k*** U mnie był biały śluz, pobolewające piersi z boku i mega zgaga, której nigdy (!) nie miałam. POmyslałam sobie, że coś jest nie tak. Mój mąż stwierdził żebym się nie nastawiała itd.. bo łatwiejsze rozczarowanie, noa ale jak siedziałam u gina na fotelu, a potem na usg dopochwowym i powiedziała: \"mamy ciążę 4 tygodniową wielkości mniej więcej ziarenka maku, trosxkę większą\". Zatkało mnie. No i teraz już prawie jestem w siódmym tygodniu:):):) Życzę ci z całego serca , aby spełniło się twoje marzenie Napisz co z tego wyszło. pozdrawiam🌼 🌼 🌼

Gość
trzymam kciuki:):) kiedy będziesz wiedzieć?

test mam powtórzyć w środę -jeśli będzie ok to umawiam się na wizytę pn-wt następnego tygodnia, jeżeli wyjdzie jedna krecha muszę odstawić luteinę i czekać na @, i staranka od nowa (nie będę narzekała ;) )

k ....gratuluje.napewno jestes w ciazy.jak jest jej brak to nawet rozowiotka ,blada nie wychodzi.ja tez mialam taki dylemat jak ty .robilam 3 testy i nie dosc ze kreska byla prawie niewidoczna to jeszcze pokazywala sie bardzo puzno ,tz tak dopiero po 5,7, min.a obecnie jestem w 6 tyg.

k* moje kreseczki też były bardzo słabe. Robiłam dwa testy, jeden po dniu od spodziewanej @, kolejny następnego ranka... Teraz mam pod sercem już 12 cm bliźnięta :D Gratuluję, i uważaj na siebie :)

Gość
k*** wszystkie za ciebie trzymamy kciuki :) 🌼