Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeEEE

jak nakręcić kolegę by myślał tylko o mnie?

Polecane posty

Gość eeeeEEE

Jest taki jeden, który zawrócił mi w głowie. Czasem w rozmowie są jakieś podteksty, i z jego strony i z mojej. Nie raz są to dosyć mocne podteksty ale na tym się kończy. W sumie nie wiem czy mu się podobam czy nie. Chciałabym jednak by trochę go podkusić bardziej, by myślał tylko o mnie. Jest na to jakiś dobry sposób?

Gość sorka ze sie wpieprzam
ja mialam tak samo w koncu doszlo do wymiany numerow..... i na rzecim spotkaniu skaonczyło sie w lozku ...chociaz on mial dziewczyne.....ale dalej sie spotykamy ...wystarczy ten wlasnie wzrok ,te podteksty........ taze uwazaj;)

Gość eeeeEEE
tak, ale my się znamy już 3 lata! Razem pracujemy. Wiem, ze romans w pracy jest nie wart zachodu, ale mnie chodzi tylko o to, by go nakręcić na maksa.

Są takie ruskie perfumy Możet\' Byt\'. Zlewaj się ile wlezie, będzie o Tobie myślał.

Gość przestroga
mnie najbardziej scielo z nog jak 26letni facet chcial odevmnie cytuje "dziubka"!!!!!!!!!!!doslownie mnie zatkalo, narazie go odstawilam chociaz?kto wie

Gość sorka ze sie wpieprzam
to ode mnie tez chce dziobka,buziaczka ,chociaz....26 lat niby a wgłowie sianko:)

Gość Lajcikp
A mnie to się jeden zapytał, co bym od niego chciała? Ja - a co mogę? Odpowiedź - wszystko... I ja głupia mu odpowiedziałam, że chcę kawe z nim wypić... xD A miałam na niego taką ochotę.

Gość całkowicie czarny kot
sa jeszcze w kioskach Ruchu "Byc Może" - cena 2,50 :-)

Gość aaaaaaagggggaaaaaaa
to moglas powiedziec ze mala kawe pita w lozku ranooo a nie tam....

Gość be e r e k
musisz ładnie wygladać i ładnie pachnieć i robić kuszące miny, zagarnianie włosów, długopis Ci spada, sama wiesz :P